Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Ben oyle tercih ettim.

Normalde oyle yapacaktim fakat urun trde baska yerde yoktu. Ayrica ben satin aldiktan sonra 448 liradan 472 liraya cikarmislar urunun fiyatini. Ben de almayi tercih ettim.

çıkartsınlar. Kargo bedava değil miydi? İade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz. Bu yakışıksız üsluba karşı başka türlü muameleyi hak etmiyorlar doğrusu.

Scudo
çıkartsınlar. Kargo bedava değil miydi? İade edip tekrar sipariş geçebilirsiniz. Bu yakışıksız üsluba karşı başka türlü muameleyi hak etmiyorlar doğrusu.

Bunu da dusundum fakat 108 lira kargo ucreti cikiyordu.

Son düzenleme:
Ülkede genel olarak bir üslup sorunu var maalesef, bir özür dileyip kargo ücretini karşılamak bu kadar zor olmamalı, kaldı ki ücretsiz kargo seçeneği ile aldığınız aşikar. Kocaeli’ye yolunuz düşüyorsa ben aliexpressten aldığım ve kullanmadığım kılıfı ücretsiz verebilirim size.

Turkiye Garmin Distributoru olan baytekin magazasi ile yasadigim bir rezaleti magazaya sonrasinda yazdigim mail ile anlatmak istiyorum. Maili dun gondermeme ragmen halen donus yapmadilar. Yorum sizlerin..

302251 dosyayı görüntüle
86 lira için mağdur olan mağdur olmuyormuş beyefendiye göre. Kendilerinin mağduriyet skalasını görmek isterdim. Mesela ne kadar kazık yiyince mağdur oluyoruz?

Çok uzun yıllardır e ticaretin içindeyim. Olması gereken, müşteriden özür dileyip, derhal kargo firması aranır ve ücretin kendi taraflarına yansıtılması ve müşteriye ücretsiz teslimi sağlanır. Müşteri teslim aldıktan sonra tekrar aranıp teyid alınır. Normalda olması gereken bu , ancak bu olay karşı taraftaki tecrübesiz bir çalışanın gereksiz bir işgüzarlığı gibi görünüyor, eminim ki yöneticilerinin durumdan haberi yoktur. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Çok uzun yıllardır e ticaretin içindeyim. Olması gereken, müşteriden özür dileyip, derhal kargo firması aranır ve ücretin kendi taraflarına yansıtılması ve müşteriye ücretsiz teslimi sağlanır. Müşteri teslim aldıktan sonra tekrar aranıp teyid alınır. Normalda olması gereken bu , ancak bu olay karşı taraftaki tecrübesiz bir çalışanın gereksiz bir işgüzarlığı gibi görünüyor, eminim ki yöneticilerinin durumdan haberi yoktur. Geçmiş olsun.
Bir ekleme yapmak isterim, belirttiklerinize katılıyorum öncelikle. Özellikle hizmet ve satış sektöründeki firmaların (küçük-büyük olmaları önemli değil) çalışanlarına sürekli eğitim vererek olması gereken standartları yakalamaları gerekir. Bunun için tabii ki çalışanın da yaptığı işe sevgi beslemesi ve mutlu olması beklenir. Aksi takdirde asgari veya asgariye yakın ücretler ile sadece hayatını idame ettirmeye çalışan insanlar genelde gelişime kapalı olabiliyor.
Bisiklet, ses sistemleri, maket-model işleri vb. hobi denilebilecek özel alanlarda faaliyet gören firmalar ile firma sahiplerinin bu alanları gerçekten sevmesi ve içinde olması gerektiğine inananlardanım. Mesela bu forum bir platform ve bence bahsi geçen firmaların bu mecrayı kontrol etmeleri ve bisikletçiler neleri talep ediyor ve nelerde sıkıntı yaşıyor incelemeleri iyi olur diye düşünüyorum. Yeni ürünler de dünya ile yakın zamanlarda ülkemizde satışa sunulabilir. Hatta deneme ürünleri için gene forum üzerinden kişilere ulaştırılabilir. Sponsorluklar artabilir, çekilişle özel indirimler sunulabilir, şehir buluşmaları , grup sürüşleri sponsorlar girişimciliğinde düzenlenebilir. İlgililer zaten işini gören bir ekipmanı sırf daha iyisini deneyimlemek adına TR şartlarında astro fiyatlarla edinmeye çalışıyorlar. Sponsorlukları yarışlar ve öncesi-sonrası etkinlik alanlarında görüyorum genelde (yarışlara katılmıyorum videolarını izliyorum bunu da belirteyim, paylaşım yapan yerli arkadaşların pek çoğu da gayet başarılılar👍) ama dijital dünyada pek göremedim. Dergilere yeni bisikletlerinin tam sayfa reklamını vermek bence iş değil, çünkü deneyimlemeden bir şeyi (özellikle de pahalı olan üst model bisiklet ve komponentleri) satın almak çok zor iş. Hepimizin yaptığı gibi yurt dışında çekilen inceleme videolarından fikir edinmeye çalışıyoruz çoğunlukla. TR de satış için bulunan firmaların satışı yapılan bisikletlerden demo için bulundurmaları gerekli. Şimdi bu cümleme zaten yapıyorlar diyecek arkadaşlar olacaktır ama benim gözlemlediğim yoktur (muhakkak vardır yapanlar ben genel sektörel yaklaşımdan bahsediyorum). Bir firma elinde bazı ölçülerde kadro bulunmadığını söyler, ne zaman gelir dediğinizde ise "planımızda yok gelmeyecek" diyebilir ki dediler bana. Diğer bir firma bisiklet alacağınızda size uymayacak bir ölçü kadroyu önerebilir ki bu belirttiğim firma videolarında öve öve bitirilemeyen bir firma (satış öncesi kişinin basitçe bir kaç ölçüsünü alarak doğru bisikete yönlendirme beklenir). Bisiklet satış elemanlarının bazıları ise sadece satıcı yani işin detayına hakim değil, bazı şeyleri sizden duyuyor ve şaşırabiliyorlar.
Bunlar ve yazıya dökemediğim diğer düşüncelerimi bu mesaj vesilesi ile sizlerle paylaşmak istedim.
Herkese iyi hafta sonları bol pedallamalar dilerim.

İyi günler, Garmin edge 830 ile ilgili bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Cihazı geçen hafta aldım, bisikletimi hemüz trainerden sökmediğim için “indoor trainer” seçeneğiyle deneyimleme fırsatım oldu. Stravada ve garmin connect’te oluşturduğum rotaları açıyorum fakat trainerla bağlantı kurduğu halde eğim simulasyonlarını trainere göndermiyor. Örneğin %5’le tırmanmam gereken kısımda trainerde hiç bir tepki oluşmuyor. Elite direto xrt trainer modeli kullanıyorum bu arada. Rotayı indoor trainer>fallow a course sekmesinden başlatıyorum. Rotada aldığım mesafeyi de navigasyon üzerinden görüntüleyemiyorum.

İyi günler, Garmin edge 830 ile ilgili bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Cihazı geçen hafta aldım, bisikletimi hemüz trainerden sökmediğim için “indoor trainer” seçeneğiyle deneyimleme fırsatım oldu. Stravada ve garmin connect’te oluşturduğum rotaları açıyorum fakat trainerla bağlantı kurduğu halde eğim simulasyonlarını trainere göndermiyor. Örneğin %5’le tırmanmam gereken kısımda trainerde hiç bir tepki oluşmuyor. Elite direto xrt trainer modeli kullanıyorum bu arada. Rotayı indoor trainer>fallow a course sekmesinden başlatıyorum. Rotada aldığım mesafeyi de navigasyon üzerinden görüntüleyemiyorum.

Zwift veya ona benzer simülasyon kullanmıyor musunuz?

Kullanıyorum tabi de google maps’ten ya da strava’dan gerçek rota yükleyip sürmek daha motive edici geliyor. Elite’in kendi antrenman programı bu tarz antrenmanı destekliyor ama garmin’le yapamadım. Training plans menüsünde strava routes diye bir seçenek var, rotayı oradan garmine aktarıyorum. Trainer’in watt kadans sensörlerine bağlanıyor ama eğim simulasyonu çalıştıramadım. Sürekli düz yolda gibi sürdürüyor.

Şuana kadar tüm rotalarımı garmin connect üzerinden yapıp edge 830 aktardım sorunsuz kullandım lakin garmin connect güncelleme gelince artık hiç bir şekilde rota yapamıyorum.
Aldığım hata ise Sorry, this routing feature is not available. Use another drawing method, or change the map provider.

Kullandığım özellik follow the roads, hep bunu kullanırdım ve şimdi kullanamıyorum.

@Semih Cavdar reis var mı bir çözümün bunun için?

İyi günler, Garmin edge 830 ile ilgili bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Cihazı geçen hafta aldım, bisikletimi henüz trainerden sökmediğim için “indoor trainer” seçeneğiyle deneyimleme fırsatım oldu. Stravada ve garmin connect’te oluşturduğum rotaları açıyorum fakat trainerla bağlantı kurduğu halde eğim simulasyonlarını trainere göndermiyor. Örneğin %5’le tırmanmam gereken kısımda trainerde hiç bir tepki oluşmuyor. Elite direto xrt trainer modeli kullanıyorum bu arada. Rotayı indoor trainer>fallow a course sekmesinden başlatıyorum. Rotada aldığım mesafeyi de cihazdaki navigasyon üzerinden görüntüleyemiyorum.
trainer üzerinde garmin kullanan varsa bu konuda yardımcı olabilir mi?

Ben nabız yüzdesini takip etmek , hemde dual power kaydı için kullanıyorum. Bildiğim birşey ise yardımcı olmaya çalışırım.

Garmin yol bilgisayarı bildiğim kadarıyla tek yönlü çalışıyor. Yani trainer'dan gelen hız, kadans ve güç verilerini alıp kaydeder.
Ancak karşıya bilgi göndermez, bir trainer'ı kumanda etmez diye biliyorum. Akıllı trainer sahibi olmadığımı da belirteyim.
Belki bilmediğim başka özellikler mevcuttur? 🤔

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Garmin yol bilgisayarı bildiğim kadarıyla tek yönlü çalışıyor. Yani trainer'dan gelen hız, kadans ve güç verilerini alıp kaydeder.
Ancak karşıya bilgi göndermez, bir trainer'ı kumanda etmez diye biliyorum. Akıllı trainer sahibi olmadığımı da belirteyim.
Belki bilmediğim başka özellikler mevcuttur? 🤔
Trainerı kontrol edebiliyor garmin ama hiç kullanma gereksinimi duymadım bu zamana kadar 😀

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
830 satıp 840 geçmek ne kadar mantıklı olur? Şahit daha ülkemizde resmi fiyatı yayımlanmadı.
Aklımda deli sorular... 830 ile ilgili hiç bir sorunum yok lakin 840 eğer 10-12k civarından sunulursa 830 satıp 840 geçmek iyi olabilir gibi geliyor.

830 satıp 840 geçmek ne kadar mantıklı olur? Şahit daha ülkemizde resmi fiyatı yayımlanmadı.
Aklımda deli sorular... 830 ile ilgili hiç bir sorunum yok lakin 840 eğer 10-12k civarından sunulursa 830 satıp 840 geçmek iyi olabilir gibi geliyor.
Türkiyeden alma niyetin varsa 10-12 bin TL rakamlarını unutman lazım. Zira yurtdışı satış fiyatı 840 için 500 euro üzeri/civarı, 840 Solar için 600 euro üzeri/civarı.. Türkiye'de üzerine eklenecek vergiler ile 17-18 bin TL gibi olur gibime geliyor.

Türkiyeden alma niyetin varsa 10-12 bin TL rakamlarını unutman lazım. Zira yurtdışı satış fiyatı 840 için 500 euro üzeri/civarı, 840 Solar için 600 euro üzeri/civarı.. Türkiye'de üzerine eklenecek vergiler ile 17-18 bin TL gibi olur gibime geliyor.
Doğru söylüyorsun abi. 830 ve dual hrm bile 12,1k TL almıştım geçen sene son baharda.

830 satıp 840 geçmek iyi olabilir gibi
İncelemelerden anladığıma göre, pil süresi öyle ahım şahım artmamış, solar panel de çok küçük bir fark ekliyor. Climb pro ekranı daha detaylı, daha fazla veri koyabiliyorsunuz ekrana... Antrenman önerisi gibi yenilikler de var...
Multiband gps özelliği de en büyük farklardan.
830 varken 840 a geçmek parasal açıdan çok mantıklı gelmiyor bana.
Fakat teknoloji sever birisiyseniz ve maddi probleminiz yoksa solar panel için bile 840 alınabilir 👍😇

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Geri