Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Bende 1040 alarak aranıza katıldım,çok deneme fırsatım olmadı ama cihaz gerçekten mükemmel,ayrıca büyüklük konusun da evet gidon da biraz büyük gibi görünüyor ama diğer küçük ekranlı modellere göre çok başarılı.

İmkanlar çerçevesin de 1040 almak ilerisi için güzel bir yatırım olur diye düşünüyorum.

Ayrıca burada kullanan benden yaşça büyük abilerimden yada arkadaşlardan cihaz hakkın da bilgiler aldım sağolsunlar yardımcı oldular kendilerime teşekkür ediyorum.

Türkçe dil desteği konusun da bende bir ilave yapmak isterim,Garmin express üzerinden cihazı bilgisayara bağlayıp ayarlardan dil seçeneğine girdiğim zaman dil seçeneği olmadığını gördüm,hemen Garmin ile canlı olarak sohbete geçtim yardımcı olabilir misiniz diye,sağolsunlar hemen olayı çözdüler.

Bu arada Türkiye’de ki garminin malum satış noktası olan firmaya öncesin de mesaj attım,Türkçe’ye nasıl çevirebilirim diye,kendileri sağolsun cihazın türkçe dil desteği olmadığını söylediler,ben cihazı Türkçeye çevirdikten sonra kendilerine tekrar bilgilendirme mesajı atıp nasıl yaptığımı söyledim.😁

Biraz uzun bir yazı oldu herkese iyi forumlar.👋
Selam, ürünü Türkiye’den mi aldınız yonsa yurtdışı alıp burada kullanmaya başlayınca tr diline bahsettiğiniz şekilde mi çevirdiniz?

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Scudo
Selam, ürünü Türkiye’den mi aldınız yonsa yurtdışı alıp burada kullanmaya başlayınca tr diline bahsettiğiniz şekilde mi çevirdiniz?
Merhaba ürün yurt dışından alınma,zaten birşey farketmiyor buradan da alsanız Türkçe içerisinde yüklü olduğunu sanmıyorum ama emin de değilim tabiki sadece varsayım.

Türkçe dil bulunmuyor. Yurt dışından alınabilir fakat hangi ülkeden aldığın önemli. Örneğin her hangi bir Avrupa ülkesinden satın almaz isen Türkiye haritası yüklü halde gelmez ve garminin sitesinden Türkiye haritasını satın alıp yüklemek zorunda kalabilirsin.
(link)

1706448556417.png

Türkçe dil bulunmuyor. Yurt dışından alınabilir fakat hangi ülkeden aldığın önemli. Örneğin her hangi bir Avrupa ülkesinden satın almaz isen Türkiye haritası yüklü halde gelmez ve garminin sitesinden Türkiye haritasını satın alıp yüklemek zorunda kalabilirsin.
(link)

314207 dosyayı görüntüle
Öyle birşey yok. Harita alınmak zorunda değil harita yüklemek için.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
(link)

314207 dosyayı görüntüle
Hocam Garmin destek ile canlı görüşme sırasın da bana cihazı hangi ülkeden aldınız diye bir soru iletmediler,hemen çözüme kavuşturdular işlemi.

Kolay ve basit bir işlem ama uygulama yöntemini bilmek gerek saygılar.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Yeni çıkan edge *40 - **40 serilerinde Türkçe dil desteği var diye biliyorum.
*30 _ **30 serilerinde temel yazılımda yoktu. .
Yanlışım varsa kullanan arkadaşlar aydınlatabilir.

Merhaba ürün yurt dışından alınma,zaten birşey farketmiyor buradan da alsanız Türkçe içerisinde yüklü olduğunu sanmıyorum ama emin de değilim tabiki sadece varsayım.
TR'den yılbaşında Edge 540 aldım, cihaz direk türkçe desteği ile geldi ve hiçbir kurulum yapmadan kullanmaya başladım, ilk yol bilgisayarım olduğundan daha detaylı bilgiye sahip değilim yeni yeni kullanıyorum, ilk izlenim gayet yeterli, şarjı iyi ve otomatik tırmanış ekranı gelmesi ve önden seni tırmanışa teşvik etmesi güzel özellikler, daha da kullanmaya devam ettikçe buradan paylaşırım ara ara.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Haritaları ücretsiz bir şekilde yükleyebiliyormusun? Bunu bilmiyordum peki nasıl yapılıyor?
YouTube da videosu vardı bulursam atarım. Streetmaps diye bir siteden parçalı hatıra indirimi yapıp atabiliyordunux sanırım.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Yeni çıkan edge *40 - **40 serilerinde Türkçe dil desteği var diye biliyorum.
*30 _ **30 serilerinde temel yazılımda yoktu. .
Yanlışım varsa kullanan arkadaşlar aydınlatabilir.
Yeni seriler Türkçe olarak gelmiyor ama Türkçe dil seçeneğini yüklemek mümkün.

Yeni seriler Türkçe olarak gelmiyor ama Türkçe dil seçeneğini yüklemek mümkün.
Default ing. acilip, yada satildigi ulkenin dilinde (menuden dil seciminde Turkce olarak secim) sonradan secilmiyor mu

Default ing. acilip, yada satildigi ulkenin dilinde (menuden dil seciminde Turkce olarak secim) sonradan secilmiyor mu
Cihazın içinde yok,garmin uygulamasından indirip içine atarsın, sonra da cihazdan da Türkçe'yi seçersiniz

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Hayır gelmiyor. Cihazı garmin connecte bağlayıp Türkçe dilini indirip yüklemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
540'ı Almanya'dan aldım. İlk kurulum aşamasında dil seçeneği ve Türkçe vardı.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve by0ne
Arkadaşlar merhaba. Yukarıda harita konusundan bahsedilmiş ama emin olamadım. Amerika'dan edge 840 getirtmem halinde Türkiye haritasını ayrıca satın almam mı gerekecek?

Garmin varia nın kameralı modelini kullanan var mı acaba ? Memnun musunuz ? Diğer model olan kamerasız yani onu alsak daha mı iyi olur ?
Teşekkürler şimdiden...
Butceniz uygunsa alin kullanin ama kamera çok islevsel degil variada.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Arkadaşlar merhaba. Yukarıda harita konusundan bahsedilmiş ama emin olamadım. Amerika'dan edge 840 getirtmem halinde Türkiye haritasını ayrıca satın almam mı gerekecek?
Hayır, haritaları garmin connect üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz

Teşekkürler Semih. Baytekin'i aradığımda ücretiyle satın alman gerekiyor demişti. Türkiye'den almamız için bu şekilde yönlendiriyorlar demek ki.

Teşekkürler Semih. Baytekin'i aradığımda ücretiyle satın alman gerekiyor demişti. Türkiye'den almamız için bu şekilde yönlendiriyorlar demek ki.
Distribütör olunca demek farklı söylemler olmuş olabilir ama bana göre yanlış bilgi verilmemeli, herkesin bütçesi her zaman mükemmel uygunlukta olmayabiliyor insan bazen ₺1’nin hesabını yapmak durumunda olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Arkadaşlar merhaba. Garmin 1000 kullanıyorum, yurtdışından 530 alma niyetindeyim. Fikirlerinizi almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Geri