Orkun Hoja
Üye
- Tepki
- 74
- İsim
- Orkun hoja
- Başlangıç
- 2022—23
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
uzun bir süre açma tuşuna basılı tutun , açılması gerekirGarmin 530 ile ilgili bir problem var arkadaşlar. Cihaz hiç açılmıyor. Seste çıkmıyor. Şarja taktım zaman geçti yine açılmadı. Böyle bir problem yaşayan var mıdır ? Yoksa uzun zamandır baktığımız Wahoo'ya mı geçelim.
Gps ayarlarinda , gps hassasiyetini arttıracak ayara gectiginizde, şarj çok yemeye başlıyor . Bilginiz olsun..Tekrar merhaba arkadaşlar. Off segment sorunumu çözdüm galiba. Dün yıldızlı 3 segmetim boyunca bir sorun olmadı. GPS seçeneklerinde 1 ayarı değiştirdim galiba sorun ondanmış. Bugün tekrar deneme yapıcam bakalım. Gelişmeleri yazarım.
merhaba konusu açılmışken bilmediğim için sorayım dedimBu sabah yine köy yolunda tırmanışta aynı sorun oldu. Hemen hemen yarısına kadar gelmiştim ve OFF SEGMENT yazarak durdurdu.
strava premium abonesi iseniz stravada işaretlediğiniz favori segmentleriniz , segmente 150 metre kala başlayacağı noktayı size bildirir , başladıktan sonra kom veya arkadaşlarınız en yakın kim varsa +/- sn olarak canlı gösterir.merhaba konusu açılmışken bilmediğim için sorayım dedim
bu segmentler nedir.o segment bölümünde en iyi performans sıralanamasına girmek için mi segmentler yapılıyor
bir de sürüş etkinliği sırasında segment yapıldığında etkinliği bitirmiyor dimi gün sonunda yinede etkinliğiniz toplam yaptığımız mesafe kayıt oluyor dimi?
o yolda gps sinyalini kesen bir durum olabilir veya sizin cihazının orada gps konumunu kaybediyor olabilir, alt geçit veya tünel var mı, nir yol ayrımı var ise, sizin o yolda ayrıldığınızı görüyor olabilir gps yanlış konumdan ötürüBu sabah yine köy yolunda tırmanışta aynı sorun oldu. Hemen hemen yarısına kadar gelmiştim ve OFF SEGMENT yazarak durdurdu.
Engelleyici hiçbir şey yok aslında. Köy yolu olmasına rağmen merkeze çok yakın. Beraberimdeki arkadaş wahoo ile çıktı onda problem olmadı mesela. Cihaz eski olduğu için kopma vs mi yaşıyor acaba diye düşünüyorum.o yolda gps sinyalini kesen bir durum olabilir veya sizin cihazının orada gps konumunu kaybediyor olabilir, alt geçit veya tünel var mı, nir yol ayrımı var ise, sizin o yolda ayrıldığınızı görüyor olabilir gps yanlış konumdan ötürü
Bende bir kez köprü altından geçerken off segment demiştiEngelleyici hiçbir şey yok aslında. Köy yolu olmasına rağmen merkeze çok yakın. Beraberimdeki arkadaş wahoo ile çıktı onda problem olmadı mesela. Cihaz eski olduğu için kopma vs mi yaşıyor acaba diye düşünüyorum.
Yanılmıyorsam sorunu Edge 1000 ile yaşadığınızdan bahsetmiştiniz. Daha yeni cihazlarla bu cihazı karşılaştırmanız pek doğru olmaz, çünkü benzer GPS modülleri kullanıyor olsalar bile, sırf işlemci gücünün zayıflığından bile kopmalar yaşanabilir. Son birkaç senede çıkan cihazların nerdeyse tümü zaten birden fazla uyduya bağlanma özelliğine sahip, onlarla karşılaştırmanız hiç doğru olmaz.Engelleyici hiçbir şey yok aslında. Köy yolu olmasına rağmen merkeze çok yakın. Beraberimdeki arkadaş wahoo ile çıktı onda problem olmadı mesela. Cihaz eski olduğu için kopma vs mi yaşıyor acaba diye düşünüyorum.
Genelde segmentler Strava kullanıcıları tarafından yokuş başlangıcı ve bitişi olacak şekilde strava üzerinde oluşturulur, segment yapabilmek için o bölümde sürmüş olmanız gerekir.merhaba konusu açılmışken bilmediğim için sorayım dedim
bu segmentler nedir.o segment bölümünde en iyi performans sıralanamasına girmek için mi segmentler yapılıyor
bir de sürüş etkinliği sırasında segment yapıldığında etkinliği bitirmiyor dimi gün sonunda yinede etkinliğiniz toplam yaptığımız mesafe kayıt oluyor dimi?
teşekkürlerstrava premium abonesi iseniz stravada işaretlediğiniz favori segmentleriniz , segmente 150 metre kala başlayacağı noktayı size bildirir , başladıktan sonra kom veya arkadaşlarınız en yakın kim varsa +/- sn olarak canlı gösterir.
teşekkürlerGenelde segmentler Strava kullanıcıları tarafından yokuş başlangıcı ve bitişi olacak şekilde strava üzerinde oluşturulur, segment yapabilmek için o bölümde sürmüş olmanız gerekir.
Segmenti yıldız ile işaretler iseniz ve Strava premium üyeliğiniz varsa yol bilgisayarınız öncesinde sizi uyarır ve segment boyunca ekranda ilgili değerleri gösterir ki bunları siz değiştirebilirsiniz sürüş sonrası segmenti inceleyerek kendinizi eski sürüşleriniz ile veya başkası ile kıyaslayabilirsiniz
Düz yol ve inişlerde de segment olabilir.
Strava premium üyesi olup segment favorilememe rağmen sürüşlerde alakasız segmentler karşıma çıkıyor. Uzun zamandır bunu çözemedim.strava premium abonesi iseniz stravada işaretlediğiniz favori segmentleriniz , segmente 150 metre kala başlayacağı noktayı size bildirir , başladıktan sonra kom veya arkadaşlarınız en yakın kim varsa +/- sn olarak canlı gösterir.
garmin connect ve stravadan eşleşmeleri kaldır tekrar tanıt düzelirStrava premium üyesi olup segment favorilememe rağmen sürüşlerde alakasız segmentler karşıma çıkıyor. Uzun zamandır bunu çözemedim.
Bana da oluyor, garmin cihazımdan istemediğim segmentleri siliyorum.Strava premium üyesi olup segment favorilememe rağmen sürüşlerde alakasız segmentler karşıma çıkıyor. Uzun zamandır bunu çözemedim.
Garmin de de bölümler adı altında var ama strava segmentleri kadar yaygın bölümler oluşturulmamışteşekkürler
teşekkürler
peki garmin de de segmentler bu özellikler gsrminde yokmu