Scudo Sports

Giro d'Italya 2024

Scudo
11. gün 207k. ve 1850m. toplam yükseklik ile zorluğu olmayan ama kaçışçıların kontrol edilmezse ala bileceği bir rotaya sahip. Peletonun sprinterleri için son bölüme kadar takip mesafesi iyi ayarlanır ise toplu sprint daha olası...

W6RHMyLKdekASLlTmSz1_260424-053924.jpg

Yayın aralığı 12.45-18.45.

İşten eve döndüğümde gene Piccolo'nun nafile atağı vardı. Peleton sprint rezervazyonu yapmıştı ve fakat yine Pogi burnunu sokmuştu. Başına bir iş gelmese bari..
Beklenen oldu en formda spinter "Siklamen Milan" Hulk gibi aldı etabı....

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
en sonda çok kötü kaza oldu ya :')

@profmillerson , Pogi tehlikeli işler yapıyor, şansı yaver gitti. Kaza onu da etkilleye bilirdi..

12. etabımız çok bilinmeyenli bir denklem.
Hızlı geçilecek bir rotada bir kaç tepelik var.En sıkı olanı rotanın sonunda.Günlük zafer peşinde olanların sayıs o kadar çok ki, etabın galibi gene iyi bir kaçış grubunun ortak çalışmasına bağlı.

JuZNbZdOsFqo2o3GyT3H_180424-080454.jpg

Son tırmanış:

1jxdpJ1eOFCcIlDmU3Ut_180424-080652.jpg

İlginç ve sürprizlere gebe bu etap 13.15-18.45 arası canlı yayınlanacak.

images.jpeg

Bahar klasiklerinde kırık diz kapağıyla yarışan, Strada Bianche'de rüzgar tarafından yolun kenarına savrulan, takım patronu Patrick Lefevere tarafından itilip kakılan eski dünya şampiyonu Alaphilippe, nam-ı diğer Lulu 125km'lik mükemmel bir kaçışla kariyerinin ilk Giro etabını aldı.

Takımdan ayrılır mı, ayrılsa nereye gider derken kontratının bittiği sene Lefevere'e selam çaktı. Bu zaferle üç büyük turda da galibiyet sahibi olanların elit kulübüne de girmiş oldu.

Son düzenleme:
Alaphilippe! Çok iyiydi ya, son 10 km sürekli arkasına bakıp durdu, allah ne verdiyse modunda devam etti, nihayet aldı bi etap.

Kafalı çocuk ama çalışmıyo diye çevirsin şimdi Löfever :p

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Kuşkusuz bugün kimse beklemiyordu ama sürpriz olacağı içimize doğmuş..
Lulu adeta tek günlük klasik eforu ile harika bir solo resital verdi. İzlerken V.D.P. , Remco, Contador karışımı bir profil çizdim kafamda.
Onca başarının, foto finiş ikinciliklerinin, kazaların, kadro dışı durumların ardından küllerinden doğdu. Onun için bir derbi maçı gibiydi. Artık peleton içinde gizli pençe yaparak son haftaya gelir...

Dün akşam otelden kaçmış alemlere akmış diyolar, şatları çakmış, rakıları biraları kulağına dökmüş diyolar :p Şakası bi yana da, artık Roma’ya gelip Pogacar’la şampanya tokuştursa yeridir :)

Bu arada biraz önce Instagram’da Pogacar’ın 2. etaptaki düşüşünün vidyosuna denk geldim; yav ben o kadarcık bile düşsem en az 2 kırıkla kalkarım yerden gibi geliyor, bu adamlar mı etten kemikten değil yoksa benim etim kemiğim mi kof anlamıyorum :(

• İnanılmaz
Tepkiler: suyunsesi
IMG_2137.jpeg
IMG_2138.jpeg
@irfan hocam dün baktım son 12 km lulu gidiyor , dedim alır etabı 😁kimsede yazmamış yazdım adını castelliden kaptık gene %15’i 😁 Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve lrfan
  • Beğen
Tepkiler: erman karabaş
"Rüzgâr gibi geçti" diyeceğimiz bir gün.
Peleton hızlı ve yanal rüzgârla bölünmelere karşı çabalayarak dümdüz yolda ilerleyecek.
Toplu sprinte gidilecek, bakalım kim kazanacak?

profile-giroditalia2024stage13-662990ddc3ba2.jpg

13.45-18.45 arası takip edilebilir...

İtalyanlar dört, Milan üç köşe..

Ben de eskilerden bir şarkı ile eşlik edeyim:

Giro'da 14. gün ikinci " bireysel zamana karşı" etabı olacak. İlkine göre düz ve daha kısa.31.2 k ve sadece 150m..irtifa.
Ganna ve Pogi arasında kaldım..

profile-giroditalia2024stage14-662990f795be6.jpg

14.15-18.45 aralığında izlemeli...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Ganna kendi stiline daha uygun olan bu etapta ilkindeki mağlubiyetin acısını çıkarır gibime geliyor. Start saatlerini görebileceğimiz bi yer var mı?

İlk ITT etabında hevesi kursağında kalan Top Ganna beklendiği üzere düz profilli ikinci etapta oturduğu hot seat'ten zaferle kalktı.

Finişteki rahatlığına bakılırsa Pogi yarın koşulacak devasa zorluktaki kraliçe etabı düşünerek ekonomik yarıştı. Ganna'nın 29sn gerisinde kalmasına rağmen genel klasmandaki en yakın rakibinin 1.14 dk önünde etabı tamamladı.

Sıralamada Dani Martinez ile yer değiştirip 2.liğe yükselen Geraint Thomas ile arasında 3.41dk zaman farkı oluştu. Yarın fark bir 30sn daha açılırsa son hafta enteresan geçecek.

İkinci haftanın kapanışını Alplerde yapıyoruz.
Genel klasman için önemli bir etap.
Bu yılın en sıkı çekişmesine sahne olacak 220k. ve 5.400m. yükseklik toplamı ile tüketici bir gün.

3cjDYXcC0VxSoBBTnmHE_270424-014546.jpg

Dağlar dağlar:
eZRe9jnUNyZPPgsDihwQ_180424-123025.jpg

KQKdO6yStZbau6FYRaZH_180424-123027.jpg

TxyUdjUzYuYzICdEPI7h_180424-123030.jpg

Canlı yayın başladı, 18.45'e değin sürecek..

Geri