lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.241
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
45 km kapısından geçerken, üstte 42.5 km gözüküyor? Yanlış mı gördüm?
Adamın genetik olarak laktak asit eşiği çok yüksekmiş, bazı yarışçılar 20 dakikada toparlanıyorken, Pogaçar 2-3 dakikada toplarlanıyormuş. Buda atak üstüne atak yapma imkanı veriyor.ya bu pogacarda nasıl bacak var 😅 😅 bugünkü yokuşta nasıl pedal çeviriyodu bee. resmen kıskandım adamı o yokuşlarda. önünde süren adama üzüldüm resmen. pili bitmese de pogacar cidden farklı seviyede.
Tur başından beri 165mm krank ile yarışıyor. Bu da haliyle kadansın sürekli yüksek olmasına, kalça ve diz fleksiyonunun önüne geçiyor.
Tura özel değil, sezon başladığından beri 165mm krank ile yarışıyor/antrenman yapıyor. Geçtiğimiz kış ayında geçmiş 165mm kranka.Tur başından beri 165mm krank ile yarışıyor. Bu da haliyle kadansın sürekli yüksek olmasına, kalça ve diz fleksiyonunun önüne geçiyor.
Vismadan Attila Valter takip edeyim Pogiyi dedi, ama 1 km dayanamadı arkasındaAdam son 15kmde 460watt ortalama basmis. Okadar kmnin üzerine. Daha söylenecek söz varmi bilemedim.
Jonas %100 hazır olursa katılacak TdF'ye. Katılmaz ise Visma kimi lider yapar fikrim yok ama Sepp Kuss'ün lider özelliği yok, bakma Vuelta'yı kazandığına. Takım Jonas ve Roglic'i frenlemeseydi kazanamazdı. Zaten bir röportajda asla bir daha lider olmayacağını, lider olmanın kendisine göre olmadığını söyledi.Bu sene Fransa'da Visma lider olarak kimi getirecek, Vingegaard olur mu bilmiyorum ama Sttrava'dan takip ettiğim kadarıyla Kuss Pogacar'ın Giro'da bastığını gördükçe vuruyor kendini dağlara tepelere boyuna. Bi kaç dağlık etapta Kuss basıp basıp arkasında takımdan kimseyi bulamazsa Vuelta'dan sonra Tour de France'ta da yanlışlıkla sarı mayoyu alır mı 2025'te Pogacar falan gelmez zaten Giro'ya, bi de Giro patlattık mıydı tamam bu iş
Ben ne kadar iyi toparlanabiliyor olursa olsun son hafta bi yerde patlayacak diye umut ediyorum hala. Ama bu kadar fark varken artık force majör bişey olması lazım kaybetmesi için. Hadi onu da geçtim, Giro'da bu kadar bastıktan sonra Fransa'ya nasıl gelecek gerçekten merak ediyorum..