Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

(link)
Buna gravel demişler ama gravellerin gidonunda ek fren kolları falan yok muydu ya
Ben yanlış mı hatırlıyorum

Scudo
@Şeffaf Olur da, vites sistemi komple değişmeli. 2 bin tl civarı masraf çıkarır en az. Maşa çelikmiş, ölçüler tam değilmiş filan onlar önemli değil. Lastik boşluğu da 35 alıyor ancak kadro kulağı kadroya montemiş. Kulak kadroymuş yani, kırılırsa dağda taşta ki kırılır, kadro çöp olur. Btwin değişim filan da yapmıyor, yeni kadro da vermiyor zaten kulak kırıldı mı binici suçludur direk. Siz başka bir bisiklet bakın çevrilecek, bu bisiklet riskli ve masraflı. Ben de aynı şeyi anlık düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf ve Afyon35
@mariokaldato

XTR Grup set var makinede..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uslsy
Evet erşan abi filmin ismi grup indirimi

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@uslsy (link) 7.190 TL sadece grup setmiş aman yarabbi
@mariokaldato Abi nasıl kıyıp pazar,market eşyası taşıyorsun ya
sadece grup seti satsan bir gravel parası yapıyor :eek:

• Beğen
@Afyon35

Ehehe bu grup set biraz kaotik durumda. Uzun zaman boyunca sinsice ve sabirla 2.el piyasasında dolanip , tek tek avladim hepsini
Haa bu arada vites kollari xtr degil dura ace :)

Hayalimde mtb donanimli bir bisiklete drobbar takmak vardi
Hayaldi gercek oldu.
Hedef 1996 :D

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve h.kozan
@Afyon35
Herkesin bisiklete bakis acisi farklidir. Ben ulasim,alisveris ve uzun turlarda kullaniyorum ,
cokda titizlenmem hepimiz òlücez nasilsa

Bendekiler onlardan degil ama çünkü onlar mtb donanimlarini calistirmiyor dostum
Aha bunlardan bendeki
Screenshot_2018-10-23-22-39-23.png

Kamyon sever insanlar
Ahearne-Outback-Pinion-Touring-Bike-01-768x482.jpg

@Afyon35
Hepsinde ek fren kolu olacak diye bir kaide elbette yok. Gravel dediğimiz aslında biraz daha kalın lastik ve disk frene elverişli endurance kadrodan ibaret.

@mariokaldato
Bunlar hayatımda gördüğüm en gereksiz bisikletler. Alaska için tasarlanmış bisikletlere Bursa Ovasında binmek :ckskc: Bizim arkadaştaki elektrikli olduğundan bir nebze kullanılabilirliği fazla.

@mariokaldato

Adamın pisiletinde xtr grupset var fitesleri de duraace.

@mariokaldato
seni bir ara uyaracaktım kaldato gravel bisikletin ruhuna aykırı hareketlerinden ötürü 3 oturum başlıktan uzaklaştırma cezası verecektim. bak şimdi oldu kendini affettirdin üstelik güzel bonus topladın.

Herkese selamlar. Forumdaki çoğu kişinin yakindan da bildiği bu bisikletimi gravele cevirmek istiyorum. Yorum ve onerilerinizi rica ederim.

y57.jpg

@uslsy
En büyük sorun lastik kalınlığı olacak. Büyük ihtimal en fazla 28mm lastik takabilirsin. marathon 28mm lastiklere bakabilirsin ama bozuk yolda/toprakta pek konforlu olmaz.
Frenler için magura veya sram hidrolik V frenler var(evet disk değil ve hidrolik). (link)

• Beğen
@gezgin gezer

Bu oluyor. (link)
Bu bisikleti ben yol bisikletine çeviriyordum ama değil aslında zaten yol olarak tat vermedi. Üzerinde mtb aynakolu ve rublesi var. Aktarıcılar da Shimano sis şimdinin tourney / altus ayarında.

@uslsy

Gravel olması bakımından ciddi handikapları var. Öncelikle çok sert açıları var. ne tam yol nede gravel olabilmiş bu bisikleti satıp, flatbar bir fitness ı daha almadan üzerindeki sistemi değiştirerek işe başlayabilirsin.

(link)

veya şöyle bir bisiklet alarak nerdeyse değişimsiz gravel sahibi olabilirsin.

Geri