Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Son düzenleme:
Gravel Kinglerim geldi.
654 lira lastikler
104 lira da vergi tuttu.
Siparişi geçen ayın 27'sinde vermiştim. Şimdilik takmamaya karar verdim. Mart sonu gibi takacağım. 254578 dosyayı görüntüle
Yurtdışı alışverişi gerçekten çok kârlı. Bu lastiklerin Türkiye fiyatına baktığımda sadece Amazon Tr'de gördüm ve tanesi 514 tl idi. Siz ise ikisini her şey dahil 758 tl ye aldığınızı söylüyorsunuz. Yaklaşık olarak %30 daha az ödeyerek sahip olmuş oluyoruz. Bence herkesin bunu bilmesi lazım. Tabi her ürün bu kadar fırsatlı olmayabiliyor. Bazı ürünler Türkiye'de daha ucuza satılabiliyor araştırmak lazım.

Hayırlı olsun, bol çakıllı sürüşleriniz olsun ;)

@M.İhsan Teşekkür ederim. Yurt dışından almak gerçekten de daha avantajlı ama ülkenin malum şartları yüzünden yine de aşırı pahalı. El oğlunun ödediği paralara alabiliyor olsak,ayda bir lastik değiştiririm :)

@M.İhsan Teşekkür ederim. Yurt dışından almak gerçekten de daha avantajlı ama ülkenin malum şartları yüzünden yine de aşırı pahalı. El oğlunun ödediği paralara alabiliyor olsak,ayda bir lastik değiştiririm :)
Elin almani 2-3 asgari ucretle Tarmac SL7 aliyor gerçeğinden kurtaramiyorum kendimi.

Yok hocam hiç göle inmedik.Strava kaydı evden başlıyor atayım buraya Giriş TRT ye gelmeden iki girişi var biri Kuzu Effect AVM nin hemen yanında. Diğeri de tam karşısındaki orman.Tellerin orada kapı var araç yoğunluğundan kaçırmış olabilirsiniz.

Link ekledim umarım kayıt görünür.

(link)

Hocam merhabalar, eymir'e girişi trt tarafından yaptıktan sonra çıkışı nasıl yapıyorsunuz? Sizin de bildiğiniz gibi TRT'nin oradan geri dönmek inanılmaz zor yokuşlar sebebi ile.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Hocam merhabalar, eymir'e girişi trt tarafından yaptıktan sonra çıkışı nasıl yapıyorsunuz? Sizin de bildiğiniz gibi TRT'nin oradan geri dönmek inanılmaz zor yokuşlar sebebi ile.
Merhabalar TRT yokuşu kısa ve zorlu bir yokuş zamanla alışsanız da araç yoğunluğu yüzünden biraz riskli olabilir.TRT yokuşu dışında Mühye köyü çıkışı mevcut çankaya merkez noktaya çıkıyor TRT ye göre biraz daha düşük kalıyor eğim oranı ama yine de ful tırmanış. Tek artısı TRT gibi çok araç trafiği bulunmuyor.Yol daha da uzasın derseniz mühye köyü girişi var koleje kadar inersiniz biraz köpek fazla Son olarak Gölbaşı girişi diye geçiyor. Polis akademisinin yanından gelen yol. Tedaş girişi olarak ta geçiyor.Gölbaşı girişini kullanırsanız yolunuz biraz uzuyor araç yoğunluğu fazla trafikte bisiklet sürmeyi çok sevmiyorsanız riskli olabilir. Orman içi çıkış yollarını hiç bilmiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Şahans
Merhabalar TRT yokuşu kısa ve zorlu bir yokuş zamanla alışsanız da araç yoğunluğu yüzünden biraz riskli olabilir.TRT yokuşu dışında Mühye köyü çıkışı mevcut çankaya merkez noktaya çıkıyor TRT ye göre biraz daha düşük kalıyor eğim oranı ama yine de ful tırmanış. Tek artısı TRT gibi çok araç trafiği bulunmuyor.Yol daha da uzasın derseniz mühye köyü girişi var koleje kadar inersiniz biraz köpek fazla Son olarak Gölbaşı girişi diye geçiyor. Polis akademisinin yanından gelen yol. Tedaş girişi olarak ta geçiyor.Gölbaşı girişini kullanırsanız yolunuz biraz uzuyor araç yoğunluğu fazla trafikte bisiklet sürmeyi çok sevmiyorsanız riskli olabilir. Orman içi çıkış yollarını hiç bilmiyorum :)

Çok teşekkür ederim hocam, deneyerek bakacağım hepsine :)

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
G2'nin furş takımını temizlerken kazara dağıttım. Konik 1.1/8"-1.1/2" YARI ENTEGRE FSA furş takımı var üzerinde. Buna uygun entegre (rulmanlı) furş takımı olarak ne almam gerekir ya da hiç gerek yok ,yarı entegreden devam mı edeyim?Tavsiyesi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: yucelozkan61
Merhaba forum sakinleri Bisiklet sevdasına bu yaz pandemi ile tutuldum :)
Kısıtlı bir bütçem olduğu ve biraz geç kaldığım için Mosso Gvl 270 modeli aldım yaklaşık 1.5 ay önce. Yanlış bir seçim yapmışım sanırım daha hafif ve yol türüne daha yakın bir bisiklet arayışı içerisindeyim şuan. Araştırırken Carraro Gravel G0 ve Triban RC500 modellerini gözüme kestirdim ama şuan iki modeli de bulmak pek kolay değil. 4500 civarı bir bütçem var. Sizce başka hangi modellere bakabilirim ?

• Beğen
Merhaba forum sakinleri Bisiklet sevdasına bu yaz pandemi ile tutuldum :)
Kısıtlı bir bütçem olduğu ve biraz geç kaldığım için Mosso Gvl 270 modeli aldım yaklaşık 1.5 ay önce. Yanlış bir seçim yapmışım sanırım daha hafif ve yol türüne daha yakın bir bisiklet arayışı içerisindeyim şuan. Araştırırken Carraro Gravel G0 ve Triban RC500 modellerini gözüme kestirdim ama şuan iki modeli de bulmak pek kolay değil. 4500 civarı bir bütçem var. Sizce başka hangi modellere bakabilirim ?
Daha yola yakin bir bisiklet aradığınızdan bahsettiginiz icin 2019 model G2 lere de bakmanızı oneririm. 2019lar Tiagra setli olup yol icin G0 a gore daha uygun olacaktir.

(link)

Zamlı fıyatlar heralde :/ 270-290 da epey artmış. G2 de heralde grx 400 gıbı birşey olur.

• Beğen
Aralarında farkta azmış. 1-2 bıseyden kıssalardı keske :D cok pahalı oluyorlar. Ben bu bisikleti alsamda acıklamayamam kımseye fiyatını :)

Dosyalar

• Screenshot_2021-01-26-23-16-14-714_com.opera.browser.jpg
    Screenshot_2021-01-26-23-16-14-714_com.opera.browser.jpg
    232,3 KB · Okunma: 103
  • Beğen
Geri