Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Merhaba, dün aldığım carraro g2 ile aranıza katıldım. mtb kullanıcısıydım, cok farklı bir tecrübe oldu ilk bindiğimde. Forumdan tanıştığım bir arkadaşın çok faydası dokundu. bisikleti geliştirme konusunda da yardımlarını hiç esirgemiyor sağolsun. @Burak Altaç bir de buradan teşekkür edeyim :)
Rica ederim. Güle güle kullan..

Scudo
@Tahtabalık çok sağolun tavsiyeniz için 2 hafta sonra doktor bir daha görücek ondan sonra ilk iş egzersiz zaten şimdi dizliksiz bile yürümek zor geliyor bakıcaz artık

Şansımı seviyim. Tamda bol bol pedallanacak hava var, beraber çalıştığım arkadaşım covid pozitif çıktı. Hooop 10 gün temaslı karantinasındayım:hihi:

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
@Tahtabalık çok sağolun tavsiyeniz için 2 hafta sonra doktor bir daha görücek ondan sonra ilk iş egzersiz zaten şimdi dizliksiz bile yürümek zor geliyor bakıcaz artık

Geçecek en zor dönemi yaşıyorsunuz. Sonuç olarak illa ameliyat diye bir durum yok. Mutlaka 2. hatta gerekirse 3. görüşü alın

Bugün ben de Gravel kervanına katıldım. Dahon MU SL 10 Bisikletimi sattıktan sonra Peugeot Gravel GR14 aldım. Umarım ve dilerim doğru bir tercih yapmışımdır.

IMG_6395.JPG

Güzel günlerde kullanın lastik yanakları ayrı hava katıyor gravellara,almayı düşünenler için sizin ölçüler ve kadro boyu uyumluluğu açısından ilerki günlerde bilgi paylaşırsanız alacak olanlara çok faydalı olur...ayrıca üzerinde fotografta bekleriz....@Tahtabalık

Güzel günlerde kullanın lastik yanakları ayrı hava katıyor gravellara,almayı düşünenler için sizin ölçüler ve kadro boyu uyumluluğu açısından ilerki günlerde bilgi paylaşırsanız alacak olanlara çok faydalı olur...ayrıca üzerinde fotografta bekleriz....@Tahtabalık

Erman Bey güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.

Çok fazla seçeneğim yoktu maalesef. Bulduğum tüm yerlerde 52 kadro vardı. Aslında biraz sınır benim için 52 kadro. Boyum 1,78 ancak bacak aralığım 75 cm sanki 50 kadro daha iyi olabilirdi. Maalesef bu sene de bisiklet piyasası bir garip. Sezon gelmiş durumda ancak kimsenin elinde model ve çeşit yok. Herkes ellerindeki eski modelleri satmak istiyor. Yeni modeller için Mayıs Haziran telaffuz ediliyor ama hiç birinin fiyatının ne olacağı belli değil. Ben de biraz acele ile sonrasında pişman olmamak için alayım istedim. İlk fırsatta acemi deneyimlerimi paylaşıyor olacağım.

@Tahtabalık bende carraro gravel g2 52 kadro aldım aynen sizin gibiyim 2 acemi olarak bize bol şans o zaman😂 bende 172boy 76 bacak boyu(2,3cm de ayakkabıdan gelir olcak sanırım) sınırdayım kadro için bakalım....

Bu arada carraro gravel g2 üst kadro borusu yerden yükseklik 76cm merak edenler olabilir.Her firma her ölçüyü detaylı yazsada insanlar uğraşmasa.

@Tahtabalık bende carraro gravel g2 52 kadro aldım aynen sizin gibiyim 2 acemi olarak bize bol şans o zaman😂 bende 172boy 76 bacak boyu(2,3cm de ayakkabıdan gelir olcak sanırım) sınırdayım kadro için bakalım....

Bu arada carraro gravel g2 üst kadro borusu yerden yükseklik 76cm merak edenler olabilir.Her firma her ölçüyü detaylı yazsada insanlar uğraşmasa.

Benim anatomim bacak boyu kısa, beden daha uzun :) Dolayısı ile boyum size göre daha uzun olmasına rağmen bacak arası daha kısa. Evet dediğinize katılıyorum Modellerde üst kadro boyu ölçüsü detaylandırılsa işler çok daha kolay olur sanki. Ben de ilk fırsatta Peugeot da bu ölçümü yapıp paylaşacağım.

Merhabalar, Carraro G2 aldığınız yerler neresi. Ben hiç bir yerde stok bulamıyorum.

@sunflower84 sundu bisikletin zar zor çalışan web sitesinde gördüm google arama sonuçlarında çıkmıyordu denk geldi oraya telefonla sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Yav ben G0'ıma GRX upgrade etmek istiyorum. Nereden bulayım?

Yav ben G0'ıma GRX upgrade etmek istiyorum. Nereden bulayım?
Grx400 grup set 5-6 bin tl son kararınızmı ? Bu yüzden g0 almayıp g2 ye bir sürü para verdim zaten 😒 bu arada grvale lastikleri kalın diyorlardı o bile ince 😁 araziye çıkan takabileceği en kalın seti takabilir sanırım...
@Tahtabalık çok tatlı bir gravel seyirlik 😁

3 gündür temaslı karantinasındaydım, bugün sabah bel ve kemik ağrısı ile uyandım. 1-2 saat içinde de ateş ve baş ağrısı başlayınca teste gittim, sonuç pozitif. Yeni aldığım gravele uzun uzun binmek nasip olmadı henüz

3 gündür temaslı karantinasındaydım, bugün sabah bel ve kemik ağrısı ile uyandım. 1-2 saat içinde de ateş ve baş ağrısı başlayınca teste gittim, sonuç pozitif. Yeni aldığım gravele uzun uzun binmek nasip olmadı henüz

Geçmişler olsun. Acil şifalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çok geçmiş olsun. Bugün kaçıncı yazdığım benzer mesaj. Bu hastalık illeti her bir yanımızı sardı maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Sword3248
Geri