Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Patlatalim bi greyvil bakalim
2018-11-01 03.32.41.png
2018-11-01 03.30.50.png
Bu guzeller senin icin belalım :D
@mehmetsunu

Scudo
üstadlar aşağıdaki bisiklet için yorum yapabilir mi? internette araştırdım ancak hangi kalınlığa kadar lastik desteklediğine ulaşamadım, hatta bu model için hiçbir yerde bir inceleme bulamadım

(link)

@BRSZNR

(link)

• Beğen
Tepkiler: BRSZNR
@mehmetsunu hocam ilgine teşekkürler o siteye ulaşmıştım ancak bikeradardakiler gibi bir incelemeden bahsetmiştim

@BRSZNR

Her ne kadar adı boteçya olsada bu bisiklet biraz underground bir bisiklete benziyor o nedenle bikeradarın radarına girmemiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu
Boteçya ismi cok mekanik ya hic sevmedim.
Matkap markasi gbi :(
Oysa Liv oyle mi ya canim benim kalp <3

elimde dropbar uyumlu yani sti kollu hidrolik fren setli sram apex 1x11 set mevcut. 6 ay önce aldım. ilgilenen olursa verebilirim. kadro alıp toplanabilir. aynakol+arka aktarıcı+sti hdirolik vites fren kolalrı+zincir+kaliplerler. frenler kurulu haldedir.

canyonun gravel serisi 1200$'dan başlıyor bence iyi fiyat

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@BRSZNR
Bu fiyata on numara bisiklet

@BRSZNR

@mehmetsunu

sadece 1200$ verecek olsanız fiyat iyi de, 235$ nakliye, 216$ vergi gelecek bunun üzerine. Benzer fiyat/performans oranında alternatif bulmak hiç de zor değil.

@Murat B.

Küçük bir almanya turu ile daha mantıklı olabilir :)

@Murat B.
Tabi oda var Murat B.

@ippon yok hocam dağ bisikleti setine geçtim. Eski set de boşta duruyor. Elimde baya set birikti :)

@BRSZNR

Küçük almanya turu da bedava değildir sanırım...

Canyon'un web sitesinde gözüken fiyatlar çok cazip olsa da, yüksek nakliye bedeli işi bozuyor. Canyon pek stok tutmadığı için "hazır Almanya'ya gitmişken bir de bisiklet alayım" derseniz, seçenekleriniz genelde 3-5 modelle sınırlı kalır. Önceden sipariş verip bisikleti almak için gitmeyi denerseniz de üretim tarihi önceden kesin olarak bilinemediği için uçak biletini çok pahalıya almak zorunda kalırsınız. Ayrıca dev bir koli ile trene/metroya binmek kolay olmayacağı için bisikleti havalimanına götürmek için taksi veya kiralık araba masrafı çıkabilir.

Genel olarak konuşuyorum; üst seviye (3000€ ve üzeri) modeller hariç, Canyon'un fiyatları muadillerinden daha ucuz değil artık. Ayrıca, diğer markalar elde kalan bisikletleri sezon sonunda elden çıkartmak için büyük indirimler yapıyorlar. Bisikleti sezon başında veya öncesinde almıyorsanız, indirimleri kovalayarak Canyon'dan çok daha ucuza alabilirsiniz.

Bakın şu bisikletin fiyatı, en ucuz Canyon Grail'in yarısı:
(link)

Gravel değil, cyclocross bisikleti, ama gravel'a yakın bir geometrisi var (sadece alın borusu dik). Grupsetler aynı, her ikisi de aluminyum kadro ve tamamlayıcı parçalar var. Karbon maşa ve biraz daha iyi jantların 700$ edeceğini düşünüyorsanız, kendiniz bilirsiniz...

Veya şu bisiklet, söz konusu grail ile aynı fiyata geliyor:
(link)
Grail'deki lastikler daha iyi, onun dışında parçaların seviyesi hemen hemen aynı. Ancak üretilene kadar beklemenize gerek yok, Ikea mobilyası gibi kendiniz kurmakla uğraşmayacaksınız, kredi kartına taksitle alabilirsiniz ve bisikletin sıkıntısı olduğunda muhattap alacağınız bir ithalatçı var.

@Murat B.
Mutlaka, hali hazırda bir gezi planı var ise dahil edilebilir şeklinde düşünerek yazdım o cümleyi. Ancak sizin de belirttiğiniz taşıma, stok gibi problemleri önceden çözmek gerekir. Bisiklet seçimleriniz güzel ancak ikisi de hidrolik disk değil, kullanıcı seçimi tabii ki.

Bir model daha buldum ancak decathlon getirir mi bilmem :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhaba elimde 2018 merida speeder 200 hd fren karbon maşa ve 9 lu sora setli bir bisikletim var. Bu bisikete drop bara çevirebilmem için
1 drop bar (link)

2 Sti sora artırıcı

(link)

3 trp hidrolik kaliper
(link)

Bu ürünleri alsam ve yaklaşık 1500 tl gibi bir maliyetle hidrolik disk frenli bir drop bar takmış olurmuyum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Geri