Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Bütçeler, modeller ve ekipmanlar hakkında yorum yapamam ama özellikle sıfır ve üst segment alacaklara tavsiyem şudur, vizesiz ülkelerden gidip alıp gelin KDV iadesi yol masraflarınızı karşılar, kendi aldığım modelden örnekle Türkiye fiyatlarından 500 Euro ucuza aldım, ayrıca gidip tatil, gezi yapmış oldum ..
Devlet buna da bir engel çıkartmadan imkanı olan gidip bisikletini yurt dışından alsın ..

Scudo
@gezgin gezer Benim bildigim Cyc02 Apex'te (su an üretimi yok) 53-39/11-26 ruble var. Gerçekten zor bir dişli oranı :)

@undefined hangi marka ve model aldınız. Ne kadara denk geldi acaba

@Kobebryant eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek lazım

@ali önder yazarken aklımdan geçtide yine de yazayım dedim, belki birileri faydalanır diye :) ..

@Kobebryant heerseyi vergi olan biryerde... ???Kolay gelsin????hepcigimize

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@Kobebryant
Oooo aRkAdA$iM HaYIrLee olsun
Ehhehe şaka şaka hayirli ugurlu olsun mukemmel bir alet . Güle gule kullan

@Yesbike
Hocam selam.
Ben size ucuz ve zeki bir taktik vereyim.
Sahibindenden boyunuza uygun bir fitness bisiklet alip,dropbar donusumu yapin. Bedavadan biraz pahaliya istediginiz makinaya kavusursunuz.
Merida speeder ve Giant escape airler tam olur bu is icin

Son düzenleme:
@Yesbike
iki bisikletide inceledim cok araştırdım bu ikisi arasında gravel agır basıyor.

@mariokaldato
Abi zaten sayılı merida speeder var sahibinden de simdi benden önce kapacaklar?

Gravel icin bende araştırıyorum uzun zamandır. Merida speeder serisi ve giant fastroad üzerinde yoğunlaştım. Eldeki bisiklet satılınca ya nasip diyip bir tanesini alacagım. Akabinde dropbar sti kol mekanik frenle işi bitirecegim.

Sahibindende gözüme kestirdigim bir tane speeder var 105 donanımlı ancak yeşil renk :ckskc:. Degişimi de dropbar, 105 sti kol, avid bb7 mekanik frenler derken en az 1500-2000 e patlar. Neredeyse bisikletin yarı fiyatını bunlara veririm diye düşündüğümden geri plana attım.

Fastroad var. 3x9 sora sti kol Türkiye ve Aliexpresste bile yok. Üstünde mekanik fren oldugundan sadece kollar ve dropbar ile halledilir maksimum 1000 TL ye. O da kollar bulunursa. Bakalım zaman ne gösterecek.

Her ne olursa olsun. Gravel bir bisiklet isteniyorsa bunları yapmaktan baska çözüm yok malesef.

@ProfessionaL
Hocam gravel meselesi biraz şişirme iş.
Insanlar gravel denen seye gereksiz şekilde derin anlamlar yukluyorlar.
Evet yakisikli bisikletler, bende hastasiyim. Ama bu ekonomik sartlarda sora setli yada tiagrali bir bisiklete sirf kalin teker takilabiliyor diye 5-8 arasi fiyatlar sacma.
Firmalar bu talebi fark edip popolarindan "gravel' modeller uydurup para kazanma yontemine basvurmaya basladilar zaten.
Ben olsam uyguna bir speeder alir bir gunde canavar gbi bir makinaya ceviririm.
Gravele ihtiyacimda yok, zaten."IHTIYAC" diye bir seyde yok. O tamamen psikolojik bir algi operasyonu.
Benim isimi goren gravel sinifina girmeyen "adventure -offroad" diyebilecegimiz , her parcasini kendim topladigim uyguna da mal ettigim makinam var zaten.
aviary-image-1517554200489.jpeg
20190615_101912.jpg
2019-04-30 20.30.15.png

@ProfessionaL
(link)
(link)
(link)

@ProfessionaL
(link)
50x34 yazıyor ama... Sanırım piyasada farklı farklı bileşenleri olan modelleri var. 11x23 te ucuza değiştirilebilir.
Üretimi yok ama apexler güzel. modifiye etmeye uygun. arkaya istenirse x5 aktarıcı ile 11x36 ruble takılabilir :)
Bagaj deliği falan da var görünüyor. Genel olarak fena olmayan bir bisiklet diye düşündüm.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
@mariokaldato
bırak usta herkes kapitalizmin oyuncagını oynasın bu dünya algı operasyonları ile yönetiliyor zaten sen bile toplama gravele mersedes yazmışsın
kapitalist baronlar isim hakkı için tazminat açmasın sana.

@cagatay17
Oyuncaklarimizla oynamamiza kimse engel olamaz bro.
Toplama gravel falan degil benimki. 98 model bir retro bisiklet.
Kapitalizme yenilmemenin sirri kendi harekat planini çizmeyle, kendi oltanla balık avlamayla olur

@samet42
On numara valla bro tebrikler.
@ProfessionaL bak olmus mis gibi

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
@samet42

süper olmuş
bende de aynı model var görünce bir heyecanlandım o yüzden
Disk fren kaliperleriniz nedir trp hyrd mi? Drop bar'a geçişle ilgili detaylı bilgi verirseniz memnun olurum, benzer değişikliği ben de yapacağım er ya da geç.

@samet42 dostum bu dönüşümü bize detaylariyla anlat arkadaslara rehber olsun

@yavz0r

Tam düşündüğüm değişimleri yapmış.
Tahmin etmek gerekirse Frenler avidin bb5 ya da bb7 modeli mekanik disk fren.
Kollar yeni seri claris'e benziyor. Diğer tüm parçalar aynı sanırım.

@gezgin gezer

Büyük ihtimal dönüşüm sonrası eğer kollara 1200 TL verecegime ikinci el sahibinden üzerinden 1500e 105 setler var aynakolsuz direk ona yapışırım. Benim anlamadıgım bu sti kollar pahalı tamamda Türkiye'de ayrı bir pahalı :) Aliexpresste 5800 105 sti kolların seti 800 TL :)
Bu arada linkteki apex setin 51cm olanı bundan bir ay önce 2800 TL idi o linkte. Acaba alsam gönderirler mi göndermezler mi 51 cm kadro bana olur mu olmaz mı derken almamıştım. Sonra n11, hepsiburada gibi yerde fiyatları sırayla 4250 TL'ye cekmişlerdi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ProfessionaL Türkiye'de verginin verginisi ödüyoruz, o yüzden konunun içerisinde dediğim gibi hangi model alacaksanız sıfır ve üst grupta gidip yurt dışından alın kdv iadesi masraflarınızı karşılar .. Kendi bisikletimden örnek veriyorum Türkiye'dekinden 500 Euro ucuza aldım, üzerine aldığım kdv iadesi masraflarımı karşıladı ..

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Geri