Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Ben de Haziran’a kadar beklerim. Zaten şuandaki bisikletimin bir bakıma ihtiyacı var. Güzelce rubleyi,zinciri,göbekleri temizleyip yağltırım. Fren pedlerini değiştiririm. Bir de standart uygun fiyatlı olanlardan jant çemberi ve telleri yenilerim. Al sana mis gibi full deore bisiklet. Bakarım sonra yoluma. Buradan Carraro’ya sesleniyorum!! Haziran ortası sizin için son tarih! Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun!

• Hahaha
Tepkiler: AkseL
Scudo
harbiden öyle ben grx i felan araştırdım çok güzel bi sete benziyor.
şu fuarlarda facebook fotoları hariç foto bulan çeken varmı
hiç içime sinmeyen noktası renkleri bisikletin
Sen manyaksın, goat 2 nin rengi çok güzel. 2020 G2 ninde yeşili çok güzel bana kalırsa

• Beğen
Sen manyaksın, goat 2 nin rengi çok güzel. 2020 G2 ninde yeşili çok güzel bana kalırsa
g2 de yeşil harbi güzel ama o biraz pahalı
bisanda all trail de güzel eco su boş 11 lisi pahalı
bana fiyat olarak en uygun gelen goad 2 ama işte onda da fotolardan beğenemedim açıkçası belkide canlı canlı görsem beğenirim ama duyduğuma göre corelli çalışmayı durdurmuş diğer ayın sonunda fabrika çalışmaya başlayacakmış.
bisan galiba tam gaz devam ediyomuş ama grx linin fiyatı bana uymuyor el mahkum bekleyeceğiz

• Beğen
Selamlar

Gravel ve uzun mesafe bisikletçiligi üzerinde konuştuğumuz podcastimiz yayında. Bu hafta konuğumuz Berk Okyay.

(link)
Selam
Spotifay acmiyor bende. Bulent abi bana bi radyo uzantili dosyadan atmisti sohbetinizi. Bununda var mi bakalim

Hocam teknoloji ozurluyum ...Telefonum caglar evelinden kalma ve patlayana kadar devam :D
İner Abi sen bir dene.
Fiyat olarak uygun , hafif patika yollar için lastik önerisi olan var mı?
Kendi mesajıma cevap yazmış olayım. schwalbe cx cop 35 diye bir lastik buldum. Benimle aynı bisikleti kullanan birisi bisikletine takmış. Fiyat olarakda son derece uygun. Kullanan ,çevresinden gören ,işiten vs. varsa aydınlatabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İner Abi sen bir dene.

Kendi mesajıma cevap yazmış olayım. schwalbe cx cop 35 diye bir lastik buldum. Benimle aynı bisikleti kullanan birisi bisikletine takmış. Fiyat olarakda son derece uygun. Kullanan ,çevresinden gören ,işiten vs. varsa aydınlatabilir.
Ya hafif patika yolda her lastikle gezilir cok takılmayin ben swalbe kojaklarla nerelere daldım nerelerden ciktim kendim bilirim 😂😂

@MakRo da arıyor boyle bseyler baksin oda

İner Abi sen bir dene.

Kullandim, patlak koruması fena değil. Fiyatına göre gayet güzel lastik. Çamur ve dağınık zeminde tutuşu güzel
Hocam teknoloji ozurluyum ...Telefonum caglar evelinden kalma ve patlayana kadar devam :D

(link)

İner Abi sen bir dene.

Evet dediğiniz lastiği bende gördüm. Bikeinn'de bir bir kaç alternatif daha buldum. Yine aynı sitede crank brothers candy1 pedal 190 liraya düşmüş lastik ile birlikte alabilirim, abi 100 lira gibi bir kargo çıkıyor.
(link) 70-71₺
(link) 102₺
(link) 139₺ --- ilk aklımda bu model vardı
(link) 85₺ -- şimdi bunu almayı düşünüyorum. G-One Allround'a benzer bir desene sahip. 29X1.5 (38C) veya 700x35c şeklinde 2 farklı modeli var aralarında 5 lira oynuyor.
Daha önce alış-veriş yapanlar var forumda başlığı da vardı. Bazı ürünler ülkedekinden yada diğer yabancı sitelere göre daha uygun gibi duruyor.

Ekleme: (link) şöyle bir lastik var 90 liraya 700x38c desen tipi gravel lastiklerdeki gibi dışa doğru tırnaklanıyor ama kauçuk kalitesi vs. nasıldır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ben kararımı verdim.

Bu kadar bekledik zaten, Dünya bisiklet günü Canyon'lara bakacağım. Grail Al 7.0 1500€ limitine takılmıyorsa onu, yoksa Grail Al 6.0 alıp geçeceğim.

Tabi her şey ters gider, bu virüs meselesi uzar, önümü göremem, o zaman da ucuz 1000 TL altı gözüme kestirdiğim bir bisikleti alır geçerim. Edit: Yazdıktan sonra fark ettim, kaldı mı bu fiyatlara bisiklet 😂

Carraro Gravel G4'ten vazgeçtim yani.
Türkiye de varmı bu canyon bisikletler, yurtdışındanmı getirtçeksin

Türkiye de varmı bu canyon bisikletler, yurtdışındanmı getirtçeksin
Yurt dışından, zaten 1500€ limitinin önemi oradan geliyor ya.

Tabi bu 2 ayda o limiti de aşağı çekebilirler. Dövizin önünü alamıyorlar, her şey çok hızlı gelişiyor. Sonuçta haziranın ilk haftası bayağı bir şey netleşir, beklemeye değer diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Robinson Crusoe limit 1500 $ değil miydi? Limiti çekerler mi bilmiyorum ama bir takım şeylere ek gümrük vergisi geldi bile.
Grail AL 6 güzel bir seçenek olarak duruyor, hele ki gidip alma ihtimaliniz varsa zaten çok daha iyi olacaktır. Forumda yurt dışından canyon veya farklı bisiklet alanlar var zaten. Konularına bakıp getirenlere de sorabilirisiniz.
(link)

Youtube’da bir arkadaş video çekmiş G2 2020 ile tanıtım amaçlı ona sordum. Mayısta çıkacak diye biliyorum dedi. Video da bu:

Videodaki arkadaşın kanalda başka bir videosunda gördüm, kendisi zaten Accell Grup'ta Ortlieb marka sorumlusuymuş o bisikleti bulması gayet normal.

@Robinson Crusoe limit 1500 $ değil miydi? Limiti çekerler mi bilmiyorum ama bir takım şeylere ek gümrük vergisi geldi bile.
Grail AL 6 güzel bir seçenek olarak duruyor, hele ki gidip alma ihtimaliniz varsa zaten çok daha iyi olacaktır. Forumda yurt dışından canyon veya farklı bisiklet alanlar var zaten. Konularına bakıp getirenlere de sorabilirisiniz.
(link)

Videodaki arkadaşın kanalda başka bir videosunda gördüm, kendisi zaten Accell Grup'ta Ortlieb marka sorumlusuymuş o bisikleti bulması gayet normal.
Uzun süredir araştırıyorum, Avrupa’dan gelen ürünlerde 1500€ görünüyor sınır.

Hele şu korona döneminde gidip alma imkansıza yakın ama Dünya bisiklet gününde geçen seneki gibi kargoyu sıfırlasalar bile o kadar zahmete girmeye değmez zaten.

Grail Al 6.0 ve 7.0 kadroları aynı, komponentler bir tık aşağı 6’da. Sınırı geçmezse 7.0 almak isterim, 10 seneden fazla kullanılıyor bir bisiklet alınınca, paranın yettiği en üst donanımı almakta fayda var. Ama 6.0 da işimi fazlasıyla görecektir.

Canyon’da tek problem ellerinde hazır ürün bulmak zor, Haziran'da vereceğim sipariş muhtemelen Ağustos-Eylül gibi kargolanacak.

Bekleyip göreceğiz. Mühim olan şu virüs sorunu bitsin, işler düzene girsin de bir an önce önümüzü görebilelim.

Uzun süredir araştırıyorum, Avrupa’dan gelen ürünlerde 1500€ görünüyor sınır.

Hele şu korona döneminde gidip alma imkansıza yakın ama Dünya bisiklet gününde geçen seneki gibi kargoyu sıfırlasalar bile o kadar zahmete girmeye değmez zaten.

Grail Al 6.0 ve 7.0 kadroları aynı, komponentler bir tık aşağı 6’da. Sınırı geçmezse 7.0 almak isterim, 10 seneden fazla kullanılıyor bir bisiklet alınınca, paranın yettiği en üst donanımı almakta fayda var. Ama 6.0 da işimi fazlasıyla görecektir.

Canyon’da tek problem ellerinde hazır ürün bulmak zor, Haziran'da vereceğim sipariş muhtemelen Ağustos-Eylül gibi kargolanacak.

Bekleyip göreceğiz. Mühim olan şu virüs sorunu bitsin, işler düzene girsin de bir an önce önümüzü görebilelim.
Aynen öyle, virüs işi hem burda hemde dışarda üretimi durdurdu diyebiliriz, canyonun ürettiği bisikletlerde, baktım baya güzel, g4 e kıyasla iyi seçim olabilir.

İner Abi sen bir dene.

Bu lastik hakkında bildiğim yalnızca bir şey var. Ömrü az, çabuk kaybediyor dişlerini.

• Beğen
Tepkiler: Samsam
Merhaba Bisan in All trail gravel modelinde üstte bagaj için delikler var ama alt kısımda rublenin oradaki kadro bölümünde bagajın takılacağı vida deliklerini göremiyorum sorun bende mi acaba?
(link)

Geri