Umarım fotoshop ile doğaya koyulmuş şekilde değilde gerçekten çamurun tozun toprağın içinde de görürüz. Bir tane de benden olsun. Geometrisi bence dağ bisikletine benzeyen (ne alakası var değil ki) 'de olabilir, Fiyat olarak tabi ki de beni aşan, renk olarak özellikle yeşilinin hoşuma gittiği 700x42c lastikli, maşa ve kadrosunda ekstra montaj yeri olan (çanta, matara kafesi). Sitesinde zevkinize göre grup set ve bir kaç şey ekleyebilmenize imkan tanıyan acayip bir makine. Yani kadro boyunu bile yayınlamaya üşenen markalar şöyle bir şey yapması için daha kça yıl geçmesi gerekiyor. Ya arkada x firması y modeli için dese ki
"elimde her zaman 52 ve 54 kadro var ama, elimizde 50-56-58 kadro üretmek için teknoloji ve imkanımız var. Sen 58 kadro mu istiyorsun tamam yaparız ama 1 ay beklersin" demesi bu kadar mı zor. Listesine bakıyorsun ya kadro boyu sınırlı yada listede var ama bayinin haberi yok. Carraro bayisi ile inatlaştım en son söylenerek açıp baktığı katalogda 58 yazdığını görünce "ana varmış lan" demişti yanındaki kişiye.
Britanya'nın kuzeyinde Galler'de İrlanda'da bisiklet sürmeyi çok isterdim. Sürekli adamlara kızıyoruz ama bilgisayar oyunlarındna tanıdığım İngilizler özellikle de İskoçlar çok sıcak kanlıydı. "yazın buraya gelsene eğleniriz" diyenler vardı. Daha şehir değiştiremiyoruz ülke için daha var. Hele ki orası için vize almak ölüm.
FUSTLE Causeway GR1 - seçenek opsiyonlu satın alma : (link)
Video
Fotoğraf
230463 dosyayı görüntüle