Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Goat 1.0 için fren bakıyorum çift taraflı sıkma yapabilen zoom db680 fren kaliperleri var hidrolik gibi çift taraflı çalışıyor bilgi sahibi olan varmi verim alinabilirmi?
Çift taraflı sıkma yapabilenler düşünülenin aksine çok ta güçlü değiller.
Wiggledan bir tane Clarks CMD-22(trp spyre klonu) çift taraflı baskı yapan kaliperi de denedim. Aynı bisiklette tek taraflı baskı yapan Shimano BR-RS305 kaliperi de denedim. Shimano daha iyi durduruyor.
Bununla birlikte shimanonu kaliperin gövdesi çok geniş. Çamurluk falan takmak istediğinizde sorun olabiliyor(çamurluk bağlantı yerine göre).
IMG_20200725111623.jpgIMG_20200725110139.jpgIMG_20200725122154.jpg
Genişlik olarak fikir vermesi için üstteki fotoğrafta shimano alttakinde clarks kaliperler görünüyor.
Çift taraflı olanın daha temiz bir montajı var ama durdurma gücü olarak shimano çok daha iyi.
Çamurluk takmayı düşünmüyorsanız ya da çamurluk delikleri kalipere yakın değilse shimanoyu tavsiye ederim.

Scudo
Goat 1.0 için fren bakıyorum çift taraflı sıkma yapabilen zoom db680 fren kaliperleri var hidrolik gibi çift taraflı çalışıyor bilgi sahibi olan varmi verim alinabilirmi?
Denemediyseniz organik balata ile balataları değiştirip kullanın. Ben değiştirdim çok değişti. Şu haliyle gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: Smhcetinkaya
Teşekkürler yardımınız için demekki ne kadar para o kadar köfte mantığına denk geliyor. Şuan br305 için bütçem uygun değil en ufakta. Balata değiştirmeyi deneyebilirim

Sabah saat 09:00 evden çıkmadan ;

(link)

İkizce'ye ulaştıktan sonra muz aldık tabi o sıcakta muzlar perişan oldular. Bant ile kadroya sardım muz poşetini.

(link)

Burada yokuş çıkarken mola verdik. İnişte hızlı ineriz duramayız artistik bir kaç foto çekinelim dedik :)

(link)

Ama burada yokuş çıkıyorum

(link)

ORDU/Yoğunoluk - Mükemmel bir bol yokuşlu bisiklet rotası. Yükseklik, Yoğunoluk merkeze ulaştığınızda 1100 m. Yol bisikleti içinde uygun bir rota güzel bir asfaltı var.

(link)

Goat 1.0 54 kadro bulamadım fabrika Şubat'ta tekrar üretecekmiş sizce sürekli şikayet edilen noktaları düzeltirler mi?

A9EC675F-10C7-4896-843A-B4341E6AA0BA.jpegShimano clickr pedallarımda geldi pd-T400 modelini aldım ,bikestoredan pazartesi kargolandı salı günü elime geçti ürün , çok şaşırdım ve sadece 280 tl ödedim.Sırada ayakkabı var turlarda rahatlıkla yürüyeceğim ayakkabı tavsiyelerine açığım sh-ct500m modelini almayı düşünüyorum.Sizler hangi modelleri kullanıyorsunuz?
Merhaba. Bisikleti nereden aldınız acaba ben hiç bir yerde bulamıyorum stokta yok diyorlar
Merhabalar bir cafenin duvarında asılıydı oradan sıfır olarak satın aldım sahibinden.com a bakabilirsiniz orada mevcut

Son düzenleme:
çok teşekkürler, kıymetli bir video olmuş, hele ki sakin ses tonunuz ile bilgilendirme ile hemen alasım geldi ama bütçe birazcık açık!! inşallah stoklar bitmez, tekerinizden toz eksik olmasın @sccetin

çok şükür bütçeyi bugün hiç beklemediğim bir borcun geri dönmesi ile kapattık, sipariş verdim, @sccetin 'in videodaki yorumları ile umut ediyorum ki doğru kararı verdim.

Son düzenleme:
Kimseyle bu tarz polemiklere girmem, sonuçta serbest piyasa denen bir kavram var fakat bu olay çok çok daha farklı geldi bana...

Dosyalar

• 121014820_376100210421408_5625051477707367968_n.jpg
    121014820_376100210421408_5625051477707367968_n.jpg
    31,3 KB · Okunma: 150
  • 121018877_827888071311507_4849565020106155386_n.jpg
    121018877_827888071311507_4849565020106155386_n.jpg
    32,4 KB · Okunma: 150
  • Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Kimseyle bu tarz polemiklere girmem, sonuçta serbest piyasa denen bir kavram var fakat bu olay çok çok daha farklı geldi bana...
Bildiğin katıksız o....

Corelli GOAT 1.0 e şöyle bir video çektim. İnceleme değil, ama daha detaylı bir inceleme videosu çekeceğim. Bu arada mekanik fren tavsiyesi alabilirm .

Arkadaşlar merhaba bisikletim icin dış lastik bakıyorum.Araştırmalarım sonucu 2 tane buldum.mitas rubena hook ultimate stu ve cst platinium protector.Bunlari kullananlar var mı? Bunlar haricinde önerebileceginiz dıs lastik var mı ? Tesekkurler.

Corelli GOAT 1.0 e şöyle bir video çektim. İnceleme değil, ama daha detaylı bir inceleme videosu çekeceğim. Bu arada mekanik fren tavsiyesi alabilirm .

merhaba eğer denemediyseniz balatarınını organik balata ile değiştirip deneyin değiştirmekten vazgeçebilirsiniz.Çok değişiyor
Arkadaşlar merhaba bisikletim icin dış lastik bakıyorum.Araştırmalarım sonucu 2 tane buldum.mitas rubena hook ultimate stu ve cst platinium protector.Bunlari kullananlar var mı? Bunlar haricinde önerebileceginiz dıs lastik var mı ? Tesekkurler.
Rubena flash stu kullandım. Hooka göre dişsiz. 8 bin km yaptım 1 yılda fakat çatladı çok fazla. CST platinium protector kullanıyorum 2500 km şimdiye 1 kere patladı çabuk yıpranacak gibi ama fiyatına göre iyi

Son düzenleme:
serbest piyasa diye diye 7 sene önce 7 yaşındaki B segment(Nissan Micra, Opel Corsa vb.) araç maaşımın 4 katı iken, yaş ve km harici kozmetik aynı kalan bir araç şu anda maaşımın ortalama 12 katı durumda. serbest piyasaya karşı boynum kıldan ince ama @Neojess'in de dediği gibi katıksız o! Yerli üretici kazansın masalının yanında ürünü ne zamana çıkartacağının bile planlamasını yapamaması, yapıcı eleştirileri dahi dikkate aldığını düşünmediğim için elim bir türlü ne goat 1.0'a ne de goat 2.0'a gidemiyor, zira maşadaki bagaj delikleri benim için çok kıymetli olmasına karşın...
Bisiklet bisikletçiden alınır diyen abilerin btwin mallarını kötülemesi ama bunun yanında kadroya ve gidona ömür boyu garanti verilmesi birçok alanda birçok dolandırıcılığın olduğu bu ortamda Triban RC 500'e yönelmemde çok ama çok etkisi var! Umarım en kısa zamanda ilk drop barlı bisikletimi alacağım.
Herkese güvenli ve keyifli sürüşler :)

Geçen ben de birisini paylaştım önceki sayfalarda var. 6900 küsür fiyata koymuş. Yahu kendi sitesinde 5500 lira neyin kafası bu. O zaman koyayım 10000 liraya serbest piyasa ekonomisi diye.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Geçen ben de birisini paylaştım önceki sayfalarda var. 6900 küsür fiyata koymuş. Yahu kendi sitesinde 5500 lira neyin kafası bu. O zaman koyayım 10000 liraya serbest piyasa ekonomisi diye.
o 6900 fiyat koyan kişinin güncellediği fiyat şimdi liste fiyatından 8350 TL 🤣

Merhaba arkadaşlar ben de bir goat 1.0 kullanicisiyim artik. Sadece okumakla kalmayip (cok kisitli bir alanda) yorum da yapabilecegim ve bu ailenin icinde aktif oldugum icin cok mutluyum acikcasi.

Söylemek istediğim birkaç bir şey var almak isteyenlere, alacaklara tavsiye niteliğinde

1. Satıcı: Ben bisikleti Fatih'teki bisiklet çarşısından aldım. Alana kadar da aldıktan sonra da ilgiliydiler sagolsunlar ancak bisikletin ilk ayarlarini o kadar kotu yaptilar ki hem bir ton sövmek hem de aldigim ilk gun evde kendim tekrar tamir etmek zorunda kaldim. Sifir bisikleti aldigin gun tamir etmek de adama koyuyor yani. Oncelikle on kaliperin ayari tam degildi yolda surtunmeden dolayi ses yapiyordu en dusuk hizda bile. Arka frense hic tutmuyordu yolu tamamen on frenle geldim desem yeridir. Ayrica arka kaliper rotoru yamuk tutuyordu bi yuzden balatalar yamuk asinmisti eve geldigimde. Seleyi hic bana bakmadan kafasina gore ayarladi kilitledi ben o sira aklim frenlerde oldugu icin bir sey demedim. On ve arka aktarici ayarlari idare ediyordu ama sadece idare ediyordu on aktaricidan ses geliyordu surekli eve geldigimde ona da bakmam gerekti. Ve hicbiri yetmezmis gibi gecenin sonunda kafayi yememi saglayacak sey olan gidonun sola ve yamuk takilmis olmasiydi. Abi gidonun icine etmisler ya yaziklar olsun. Ortaya takmamislar ayriyetten bir de sola yamuktu onu da duzeltmek zorunda kaldim tum yorgunluguma ragmen

2. Boya ve dis gorunum: İki renk secenegi var mavi ve yesil ben yesil olanini aldim. Boya kalitesi bence iyi ve cizilmezse uzun yillar gidecek gibi gorunuyor. Dis gorunuste benim soyle bir sorunum oldu ozellikle on masaya alttan baktiginizda masanin icini gorebiliyorsunuz yani tam o catallanma yerini acik birakmislar. Evet disaridan herhangi bir kotu gorunus olusturmuyor ama masada acik bir yerin olmasi benim cok hosuma gitmedi acikcasi

Sele: Alismamis kalca sendromu bende de var sanirim ama selesi idare ediyor bence. Yaklasik henuz 100 kilometre surebildim bisikleti. Ben seklini ve rengini cok begendim ama sanirim daha cok surup alismam gerekiyor

Jant: Sanirim jantlar kendi urettikleri malzemeler. Orgusu ve kalinligi benim hosuma gitti. Ancak jant akordu yoktu. Evde biraz denedim ama icinden cikamadim. Bir de benden size tavsiye jantin cemberle birlestigi yerdeki (somun mu deniyor bilmiyorum) o somunlari sert bir seyle sikmayin gerekirse akort anahtari alin ben penseyle cok hafif tutunca bile deformasyonlar gerceklesmeye basladi.

Lastikler: Lastikler markasiz geliyor, suanda memnunum ama diş derinligi cok yuksek geldi bana ve bu durum asfaltta tutusu azaltacak gibi gorunuyor. Suan kotu veya iyi diyecek kadar uzun surmedim. Ama idare ederler bence

Gidon: Gidon da corellinin kendi gidonu. Açilari ve rijitliği bence guzel

Simdilik soyleyeceklerim bu kadar. Herkese bol pedalli gunler diliyorum.

Arkadaşlar, Mosso gvl290 ve 270 serileri şu anda (kendi sitesinde değişmese de) %15 zamlanmış (ya da güncellenmiş diyelim). Bu ilerideki dönemde stoklara girecek her türlü ve her marka ürünün fiyatına en az bu şekilde yansıyacağının belirtisidir. (eski fiyat görünenlerin stoklarında ürün yok). Cümleten geçmiş olsun. planlarınızı buna göre güncelleyin derim..

bianchi nirone allroad gravel kullanan var mı arkadaşlar ?

Geri