Bugün sabahtan test sürüşüne çıktım, 15-20dk ya gelirim diye çıktığım evden 1,5 saat sonra geldim. Sürmesi beklediğimden çok daha iyi mosso'nun. Önce sağ taraftaki kol biraz açılı kalmış, elime tam oturmadığını fark ettim. Kendime göre düzelttim. Sonra arka vites tam geçmiyordu, orta viteslerde atlama yapıyor ya da geçmiyordu. Kararsızlık vardı. Tel gerginliğini oynayarak onu ayarladım. Çok az bi ince ayarı kaldı, sonraya bıraktım. Zincir büyük aynakola geçtiğinde aktarıcıya sürttüğünü gördüm. Limit vidasıyla ortaladım. O sorun da çözüldü. Ufak tefek ince ayarlamalar haricinde bisiklet hazır oldu. Gidon ayarı sürüşte değişebilir diye bandını sarmamıştım dün. Bugün gidon bandını sardım. Yol gidonuna ilk defa sardığım için bir kaç defa sardım söktüm. Küçük hatalar olsa da güzel oldu yinede. Pedalın kalpiyesini pek beğenmedim. Önceki bisikletimde kullandığım kayışlı kalpiyeyi söktüm buna taktım. Takarken pedalin dönüşünde hafif sürtme gibi ses geldi. Akıcılık yok dönüşünde. Hadi dedim bunu da söküp bakayım. Söktüm, milini çıkardım. Her iki tarafta da 2 adet bilyesi eksik çıktı ve az bir yağ var içinde. Sorun belli oldu. Welgo R11 pedal hakkaten dandikmiş. Elimde bu küçük bilyelerden yok. Eski bisikletimin pedalını da söktüm dağıttım. Eksik bilyeleri tamamladım. Elimde kırmızı gres vardı. Yağlayıp güzelce topladım. Öncekine göre çok daha iyi oldu. Pedal için baya zaman kaybettim ama değdi. Önceki bisikletimdeki yol bilgisayarı, ışık gibi aksesuarları çıkartıp buna taktım. Çoğu eksiğini tamamladım dün ve bugün. Yorucu oldu. Binmeye hazır şekilde bıraktım. Haftaya nasipse bol bol pedallarım artık.