Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
Bugün sabahtan test sürüşüne çıktım, 15-20dk ya gelirim diye çıktığım evden 1,5 saat sonra geldim. Sürmesi beklediğimden çok daha iyi mosso'nun. Önce sağ taraftaki kol biraz açılı kalmış, elime tam oturmadığını fark ettim. Kendime göre düzelttim. Sonra arka vites tam geçmiyordu, orta viteslerde atlama yapıyor ya da geçmiyordu. Kararsızlık vardı. Tel gerginliğini oynayarak onu ayarladım. Çok az bi ince ayarı kaldı, sonraya bıraktım. Zincir büyük aynakola geçtiğinde aktarıcıya sürttüğünü gördüm. Limit vidasıyla ortaladım. O sorun da çözüldü. Ufak tefek ince ayarlamalar haricinde bisiklet hazır oldu. Gidon ayarı sürüşte değişebilir diye bandını sarmamıştım dün. Bugün gidon bandını sardım. Yol gidonuna ilk defa sardığım için bir kaç defa sardım söktüm. Küçük hatalar olsa da güzel oldu yinede. Pedalın kalpiyesini pek beğenmedim. Önceki bisikletimde kullandığım kayışlı kalpiyeyi söktüm buna taktım. Takarken pedalin dönüşünde hafif sürtme gibi ses geldi. Akıcılık yok dönüşünde. Hadi dedim bunu da söküp bakayım. Söktüm, milini çıkardım. Her iki tarafta da 2 adet bilyesi eksik çıktı ve az bir yağ var içinde. Sorun belli oldu. Welgo R11 pedal hakkaten dandikmiş. Elimde bu küçük bilyelerden yok. Eski bisikletimin pedalını da söktüm dağıttım. Eksik bilyeleri tamamladım. Elimde kırmızı gres vardı. Yağlayıp güzelce topladım. Öncekine göre çok daha iyi oldu. Pedal için baya zaman kaybettim ama değdi. Önceki bisikletimdeki yol bilgisayarı, ışık gibi aksesuarları çıkartıp buna taktım. Çoğu eksiğini tamamladım dün ve bugün. Yorucu oldu. Binmeye hazır şekilde bıraktım. Haftaya nasipse bol bol pedallarım artık.

Arkadaşlar goat 1 seleyi yükseltemiyorum sıkışmış mı anlamadım ne yapmalıyım :)

• Beğen
Tepkiler: Sahincansahin
Merhabalar, karbon masalara om bagaj takilmamasi gibi bir durum soz konusu diye biliyorum.sizlerden bu konuda fikirlerinizi ve bilgilerinizi rica ediyorum yabancı kaynaklar dahilinde de aradim karbon masalar icin anything caseler takilabildigini biliyorum, fakat ben 10-14 kg arasi bagaj dahil agirlik ile pc cantasi koymak icin bir bagaj planim var. İnşallah triban rc 500 için buna niyetlendim. Değerli bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanizi rica ederim, saygılarımla.

Gravel bisikletim muhtemelen fabrikada değişim olacak. Açılmamış kutu olarak belki satabilirim

Merhabalar goat 1.0 almak istiyorum. Önerir misiniz? Veya yine şuanki fiyatını aşmayacak şekilde daha iyi olduğunu düşündüğünüz gravel tarzı hem şehir hep toprak hem yol yapabilecek bisiklet var mıdır?

Merhabalar goat 1.0 almak istiyorum. Önerir misiniz? Veya yine şuanki fiyatını aşmayacak şekilde daha iyi olduğunu düşündüğünüz gravel tarzı hem şehir hep toprak hem yol yapabilecek bisiklet var mıdır?
Goat2 almak isterseniz yardımcı olabilirim, 54kadro sıfır kutusunda mevcut, adınıza faturalı.

Goat2 almak isterseniz yardımcı olabilirim, 54kadro sıfır kutusunda mevcut, adınıza faturalı.
Hocam şuan imkanım yok malesef. Sadece karar verip ona göre bir birikim yapmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: AlperNa
Arkadaşlar Gravel GO bisiklet 2*8 ile geliyor.
Arka jant göbeği Shimano FH-TX505 Arka Göbek Siyah 32D 8-9-10S uyumlu yazıyor.
Sormak istediğim jantı değiştirmeden 11S uyumlu yapabilirmiyiz ? Shimano Arka Göbek Yol FH-RS505 Disc CL 32H 10-11S buldum.Ama emin olamadım Upgrade konusunda tecrübeli arkadaş yardımcı olabilir mi ? Özelden biraz başını ağrıtabilirim.
Teşekkürler.

Arkadaşlar Gravel GO bisiklet 2*8 ile geliyor.
Arka jant göbeği Shimano FH-TX505 Arka Göbek Siyah 32D 8-9-10S uyumlu yazıyor.
Sormak istediğim jantı değiştirmeden 11S uyumlu yapabilirmiyiz ? Shimano Arka Göbek Yol FH-RS505 Disc CL 32H 10-11S buldum.Ama emin olamadım Upgrade konusunda tecrübeli arkadaş yardımcı olabilir mi ? Özelden biraz başını ağrıtabilirim.
Teşekkürler.
Büyük ihtimal telleri de değiştirmeniz gerekecek.
Bazı 11 hız arka dişliler 10hız göbeklerle uyumlu.
Göbek+tel+dişli+yeniden örme yerine sadece şundan alıp takmak daha iyi olur
(link)

Veya 1x11 olarak değiştirmek isterseniz 40t 42t arka dişliler 10 hız uyumlu göbeklerle kullanılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
Selam herkese. Aranıza yeni katıldım. Tendyolda (SES ELEKTRONİK SERVİS tarafından) satılan goat 1.0 modelini almak ne kadar dogru? Bütceme uygun bir bisiklet. Yani trendyoldan bisiklet alınır mı?

Selam herkese. Aranıza yeni katıldım. Tendyolda (SES ELEKTRONİK SERVİS tarafından) satılan goat 1.0 modelini almak ne kadar dogru? Bütceme uygun bir bisiklet. Yani trendyoldan bisiklet alınır mı?
Goat 1.0 ı N11 den almıştım ve sorunsuz gelmişti. Trendyolla arasında bir fark olacağını sanmam. Bence alabilirsiniz.

Arkadaşlar, Mosso gvl290 ve 270 serileri şu anda (kendi sitesinde değişmese de) %15 zamlanmış (ya da güncellenmiş diyelim). Bu ilerideki dönemde stoklara girecek her türlü ve her marka ürünün fiyatına en az bu şekilde yansıyacağının belirtisidir. (eski fiyat görünenlerin stoklarında ürün yok). Cümleten geçmiş olsun. planlarınızı buna göre güncelleyin derim..
Site fiyatı 2950 TL iken gvl290 ı 2500 TLye almıştım. Geçen gün 2300 e bir arkadaşa satmak için görüşüyordum son olarak siteye bir bakayım dedim fiyat 3350 olmuş. Satmaktan vazgeçtim mecburen. 2300e satıp kardeşime mtb almak istiyordum tourney setli giriş seviyesinden ötesi alınmıyor artık bu fiyatlara. Ben de 2600e satsam desem içim el vermiyor. En iyisi ne bisiklet satmak ne de almak şu dönemde.
Bu arada Mosso gvl serisini touring sınıfına koymuş gravel değil . Adını niye gvl yapmışlar onu anlamadım.

@Amanita Aynen. Bence şu an elindeki bisikletin kıymetini bil :). Ayrıca trek 920 yi incele bence. Gvl 290 ve 270 aslında az biraz onun çizgilerini taşıyor. Maşası gravellerden farklı (ama delik yok bu bir eksi) claris set biraz zayıf kalmış (ama parça ucuz-idare eder). Emme, kadro taş gibi.... Evet hantal gibi duruyor ama bana güven veriyor. Aslında crt-world e gönlüm kayıyordu ama onun gönlü bana kaymadı fiyatı uuuçtuu gitti. Zaten geçen instagramda Carraro 2020 modellerinin tükendiğini ve artık 2021 modellerinin aralık gibi piyasaya çıkacağını söyledi ki tahmin edersiniz +1000 tl farkla girer o modeller. Ben şu an mossomu geliştirme evresindeyim heybe, kadro çantası, çamurluk ve sele ..vs falan bakıyorum. Lastikleri zaten alır almaz zırhlı yapmıştım. (ve az biraz daha ince 40-c). İşte böyle eldekini sevmeyi öğreneceğiz ki mosso yabana atılacak bir bisiklet değil.... :):):):)

• Beğen
Tepkiler: Amanita ve Feunard
Geri