Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Benim her aracımın bir adı olur. MTB' in adını Küheylan koymuştum. Bunun adı da Atılgan oldu. 😀 Salı günü, üzerindeki 75mm gidon boğazını, 60 mm Pro ile +6 derece olarak değiştirdim. Bel ağrıma çok iyi geldi. Bir aksilik çıkmazsa ve de vaktim olursa, yarın da maşadaki GRAVEL yazısını mat siyah kaplatacağım. Otomobil kaplaması yapan yer 50 lira istedi. Bir kullanıcı deneyimi olarak şunu da söyleyeyim ;üzerindeki Schwalbe lastikler ıslakta çok iyi yol tutuyor. Fren mesafesi çok başarılı. IMG_20201215_164510_1.jpgIMG_20201217_201200_494.jpg

Scudo
Arkadaşlar bir sorum olacak.Claris 8'li 11-34 ruble ile altus 8'li 11-34 ruble arasında fark var mı?Birisi yarış birisi dağ parçası olduğu için sıkıntı olur mu?Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bir sorum olacak.Claris 8'li 11-34 ruble ile altus 8'li 11-34 ruble arasında fark var mı?Birisi yarış birisi dağ parçası olduğu için sıkıntı olur mu?Şimdiden teşekkürler
Geziniyo bisiklet kanalında halat çekme oranlarının farklılığından bahsetmişti yarış ve mtb vites sistemlerinin ama bilmiyorum claris sti kola altus aktarıcı problemsiz çalışır mı.

@tunahankayak hocam bende yapıyorum bir çılgınlık işte 😊Ön vitesi tourney a073 sti kol,,,arka vitesi claris sti kol alacağım.Ama dişlilere uyar mı tam bilmiyorum

7-8-9'lu sistemlerde Shimano dağ ve yol grubu ürünler birbiri ile geçişli olarak kullanılabilir. Tabi bu 9'lu kolla 7 veya 8'li sistem çalıştırılır demek değildir.

Eğer sisteminiz 2x8'li ise Claris kollar ile çalışabilir demektir. Aynı şekilde Sora sisteme 9'lu Altus arka aktarıcı takabilirsiniz demektir.

Forumda bu konularla ilgili birçok başlık mevcut, gravel sayfası için ise konudışı kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
@Sadettin Z. Çok teşekkürler hocam.Aradığım cevap.

Kırmızı sarı gıbı bı renk neden düşünmediniz. Ben sadece yazının oldugu kısıma yapacaksınız sandım 

Bırde camurlukların lınkı var mı :D
Zaten sadece yazıyı kaplattım ama renk çok uyumlu oldu. Rengarenk olmasın diye kaplattım zaten,o yüzden kırmızı vs hiç olmaz :)
Çamurluğu aldığım yerde kalmmaış ama bunu buldum. Model adı aynı ama sanki rengi biraz daha farklı. Zor bulunan bir çamurluk,ben de şans eseri bulmuştum.
(link)

Zaten sadece yazıyı kaplattım ama renk çok uyumlu oldu. Rengarenk olmasın diye kaplattım zaten,o yüzden kırmızı vs hiç olmaz :)
Çamurluğu aldığım yerde kalmmaış ama bunu buldum. Model adı aynı ama sanki rengi biraz daha farklı. Zor bulunan bir çamurluk,ben de şans eseri bulmuştum.
(link)
Fotodan farkedılmıyor :D yada telden baktıgım için göremedim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Benim her aracımın bir adı olur. MTB' in adını Küheylan koymuştum. Bunun adı da Atılgan oldu. 😀 Salı günü, üzerindeki 75mm gidon boğazını, 60 mm Pro ile +6 derece olarak değiştirdim. Bel ağrıma çok iyi geldi. Bir aksilik çıkmazsa ve de vaktim olursa, yarın da maşadaki GRAVEL yazısını mat siyah kaplatacağım. Otomobil kaplaması yapan yer 50 lira istedi. Bir kullanıcı deneyimi olarak şunu da söyleyeyim ;üzerindeki Schwalbe lastikler ıslakta çok iyi yol tutuyor. Fren mesafesi çok başarılı. 251200 dosyayı görüntüle251201 dosyayı görüntüle

Atılgan'ın bir de şu versiyonu var :D
Yıldız gemisi Atılgan.

1608404645985.png

• Beğen
Tepkiler: Bisikletmaceram
bisan all trail eco nereden satın alabilirim çoğu yerde kalmamış ?

bisan all trail eco nereden satın alabilirim çoğu yerde kalmamış ?
Sizin şehirde değil ama düşünürseniz İstanbul'da 2. el bir tane var. G2 almadan önce araştırırken görmüştüm ilanı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
gravel bisikletı zırhsız lastik ve patlama için kullanılan sıvılar ile kullanan var mı ? mesela sıvıyı dökmesek yolda patlayınca döküp pompa ile hava bassak nasıl olur zırhlı lastikler genelde hantal ve ağır oluyor. sıvının ağırlığını bilmiyorum bu arada.

Geri