Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Lastikler jantlar pedallar maşa gördüğüm bunlar başka değişiklik var mı hocam ??
Eklentileri saymıyorum :harika: :harika: :harika: :harika:

biraz değiştirmişler bu sene

Harika Paylaşım
Fotoğraftaki Lastikler Schwalbe Cx Comp 35mm Gravel
Şu an üstündeki lastikler Gravel King 700x35
Jantlar Cole Rollen Cx
Maşa, mat siyah renkli otomobil kaplama folyosu ile kaplı
Pedallar da shimano pd m520 kilitli pedal.
Fizik sele

• Beğen
Tepkiler: Clal
Scudo
Bugün, 6-7 yıllık dağ bisikletimle arazide giderken arka lastiği tutan somunların fırlamasıyla arka lastiğim boşa çıktı. Mekanik fren diskleri gevşedi, fren teli esnedi ve fren boşaldı. Çok ucuz atlatmışım. Zaten bisiklet de ucuzdu (NG750)
Yani sonuç olarak, gravel stokları gelene kadar bisiklete binmeyeceğim. Canımı seviyorum, gerekirse 2 ay beklerim. Bugün anladığım şey ise canınızı taşıyan bir taşıta fazla para vermek kesinlikle gereksiz değil.
Kaskınızı, eldiveninizi takın.
Geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Arazi gibi bol titreşimli yerlerde sürüyorsanız bakımları tam yapmak zorundasınız. Sadece bisiklet için değil motosiklet, araba ,kamyon ne olursa olsun arazi yorar. Temizlik yaparken civata vida tel, oynayabilecek her parçayı en azından elle kontrol etmek birçok olası arızanın ve kazanın önüne geçebilir. Zaten bisiklette kaç parça var ki?

Goat 2.0 Gravel bisikletimiz ile Adana baraj gölü ve Seyhan nehri kıyısında ki rekreasyon alanında küçük bir gezinti yaptım, izlemek isteyenler için paylaşıyorum, aksiyon kamerasının acisi çok iyi olmamış yalnız, acemilik;)
Haftasonu birlikte sürelim ?

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve no76
7000-10000arası graval ne önerirsiniz.

Harika olur, haberleselim hocam, yalnız benim tempo biraz düşük kalır, henüz tam hazır değilim, tesekkurederim davetin için.

8 aydır bende suremiyorum merak etmeyin . Antrenman havasında sürpriz. Özelden tel numarası atayım buluşalım

• Beğen
Tepkiler: necmeddin

Giant Anyroad modelini daha ortada Gravel diye bir sınıf yokken çıkarıp, bir bakıma bu işin öncülerinden olmuştu. Ancak tek bir çantayı doğru dürüst bağlamaya müsaade etmeyen "mükemmel" kadro tasarımları sayesinde kendi başlattıkları harekette geriye düştüler.

Neyse ki yeni nesil Revolt modellerinde durumun farkına varıp tasarımı olması gereken yere getirdiler. Anyroad ise 2019 itibariyle ortadan kalktı. Çantayla bikepacking ile işim olmaz diyen kullanıcı için gayet yeterli tabiki.

@Calugur çamurlugunuz nerden buldunuz acaba

Giant Anyroad modelini daha ortada Gravel diye bir sınıf yokken çıkarıp, bir bakıma bu işin öncülerinden olmuştu. Ancak tek bir çantayı doğru dürüst bağlamaya müsaade etmeyen "mükemmel" kadro tasarımları sayesinde kendi başlattıkları harekette geriye düştüler.

Neyse ki yeni nesil Revolt modellerinde durumun farkına varıp tasarımı olması gereken yere getirdiler. Anyroad ise 2019 itibariyle ortadan kalktı. Çantayla bikepacking ile işim olmaz diyen kullanıcı için gayet yeterli tabiki.

corratec in superbow isimli bir mtb modeli vardı. Sanırım onu roadbikelize etmişler, gravel diye düşündüklerini sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Calugur Internette ne diye aratabilirim bu çamurluğu ben de boyle hafif bişey istiyorum da çünkü

Gravelimin ruble ve aynakolunda değişiklik yapmak istiyorum. Aynakolu ayarladım fakat rublede bir konuda takildim.
Mevcut ruble ALTUS CS-HG31-8V-11/34T(siyah olan)
Bunun yerine 'Claris CS-HG50-8 Ruble 11-28T' modeli fiziki olarak takılabilir mi?
Yuvaları farklı gibi geldi fakat emin olamadım.

Screenshot_20210306-185515_n11com.jpgScreenshot_20210306-185524_n11com.jpg

Geri