Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Arka bagaj olur neden olmasın n11de çok çeşitli bagajlar var benim detaylı bilgim yok olan daha iyi yardımcı olur...
ben bu işlerde yeniyim bikepacking dediğimiz selenin arkasından uzanan çanta değil mi

Scudo
(link) burda bir sürü model çeşitleri var bizde türk malı uygun olarak sem çantada modeller bulabilirsin sanırım lazım olursa alırken boyutlarına dikkat edersiniz.arka çanta demiri takılıp heybe konursa epey bi eşya taşınır tabi alacagınız bisikletin jantlarının toplam kaç kg taşıyacağı önemli...

burda bir sürü model çeşitleri var bizde türk malı uygun olarak sem çantada modeller bulabilirsin sanırım lazım olursa alırken boyutlarına dikkat edersiniz.arka çanta demiri takılıp heybe konursa epey bi eşya taşınır tabi alacagınız bisikletin jantlarının toplam kaç kg taşıyacağı önemli...
hali hazırda bisikletim var G2 2021 ne kadar taşıyacağını nereden öğrenicem

maalesef bikepacking ihtiyacımı karşılamaz 10 15 günlük bir tura çıkacağız. çanta kıyafet ıvır zıvır sığmaz. gravelı alma sebebim çok da bilgim olmasa da hem de dağda bayırda üzmeyecek hem de hafif oluşundan dolayı yormayacak olmasından dolayıydı günlük kulllanışta arka bagajı çıkartıp gravelın amacında da kulllanabilirim. park ayağında bu kadar diretmemin sebebi ilk defa bir bisiklete bu kadar para bayıldım ve sağa sola düşüp başına bir şey gelmesinden korktuğumdan ötürü işimi güvenceye almak istediğim için buradaki arkadaşlara genel soruyorum önerdiğiniz arka bagaj çantası var mı çokta pahalı olmayan max 500 verebilirim
Gelidonya feneri - karaöz arasında bu konuya bakarsanız az çok ne kadar bagaj kullanabilirsiniz bir fikriniz olabilir. Türkiye'de çok kullanan görmesem de yabancı forumlarda gördüklerimde ön bagaj ile arka bagaja alacakları bir çok şeyi koyabiliyorlar. Sizi bilmem ama zaman geçtikçe geçmişteki turlarımda yanıma aldıklarıma bakıyorum bir çoğu gereksiz gelmeye başladı.

İlla park ayağı istiyorsanız bu tip bir şey işinizi görecektir. Bazı bisiklet turcuları bisikleti baton ile ayakta tutuyorlar, hatta tenteli kampta açık taraf olarak ve dayanak noktası olarak kullanıyorlar.

İlk fotoğraftaki katlanır ayaklık, ikicisi bildiğimiz dağcı batonu
(link)

Dosyalar

• IMG_2445.JPG
    IMG_2445.JPG
    233,1 KB · Okunma: 76
  • img_4109.jpg
    img_4109.jpg
    299,1 KB · Okunma: 75
bu konuya bakarsanız az çok ne kadar bagaj kullanabilirsiniz bir fikriniz olabilir. Türkiye'de çok kullanan görmesem de yabancı forumlarda gördüklerimde ön bagaj ile arka bagaja alacakları bir çok şeyi koyabiliyorlar. Sizi bilmem ama zaman geçtikçe geçmişteki turlarımda yanıma aldıklarıma bakıyorum bir çoğu gereksiz gelmeye başladı.

İlla park ayağı istiyorsanız bu tip bir şey işinizi görecektir. Bazı bisiklet turcuları bisikleti baton ile ayakta tutuyorlar, hatta tenteli kampta açık taraf olarak ve dayanak noktası olarak kullanıyorlar.

İlk fotoğraftaki katlanır ayaklık, ikicisi bildiğimiz dağcı batonu
öncelikle teşekkürler açıklayıcı olmuş. peki gereksiz gördüğünüz şeyler neydi bir de bu attığınız türdeki park ayağını türkiyede bulamadım marangozdan tahta olanını yaptırırsın ama çok komik durur yani daha pratik bir şey lazım bence

öncelikle teşekkürler açıklayıcı olmuş. peki gereksiz gördüğünüz şeyler neydi bir de bu attığınız türdeki park ayağını türkiyede bulamadım marangozdan tahta olanını yaptırırsın ama çok komik durur yani daha pratik bir şey lazım bence

Kaç günlük bir tur yapacaksınız ki? Türkiye içinde ve 10-15 günlük bir turda gerçekten çok az malzeme gerekiyor. Konaklama, beslenme ve yedek malzeme almanız çoğu güzergahta yetiyor. Arkaya atacağınız 2li heybeye bütün ihtiyaçlarınız sığacaktır. Ben çadır ve uyku tulumunu bunların üstüne koyuyordum. Gidon çantası da elektronik ve gün içi sık kullandığınız malzemeler için yeterli olur. Yurtdışı düşünüyorsanız başka tabi.

Kaç günlük bir tur yapacaksınız ki? Türkiye içinde ve 10-15 günlük bir turda gerçekten çok az malzeme gerekiyor. Konaklama, beslenme ve yedek malzeme almanız çoğu güzergahta yetiyor. Arkaya atacağınız 2li heybeye bütün ihtiyaçlarınız sığacaktır. Ben çadır ve uyku tulumunu bunların üstüne koyuyordum. Gidon çantası da elektronik ve gün içi sık kullandığınız malzemeler için yeterli olur. Yurtdışı düşünüyorsanız başka tabi.
10 15 arası olacakta gravel için buradaki arkadaşlar daha çok bikepackingten yanalar herhalde günlük ve kısa turlardada daha işe yaradığı için bunun dışında ekstra bagaj taktırdığın için yük de yapıyor sanırsam o yüzden bikepacking mi yoksa direkt heybeli mi çıksam diye arada kaldım diğer bi endişem ise bikepackingte yanınıza çok az ve sadece gerekli eşyaları almanız bunun bana yeteceğini düşünmüyorum

10 15 arası olacakta gravel için buradaki arkadaşlar daha çok bikepackingten yanalar herhalde günlük ve kısa turlardada daha işe yaradığı için bunun dışında ekstra bagaj taktırdığın için yük de yapıyor sanırsam o yüzden bikepacking mi yoksa direkt heybeli mi çıksam diye arada kaldım diğer bi endişem ise bikepackingte yanınıza çok az ve sadece gerekli eşyaları almanız bunun bana yeteceğini düşünmüyorum

Ben de bu sene Gravelle çıkacağım ve arka bagaj kullanmayı düşünüyorum. Ama bikepacking ile de yapılır sadece ilk maliyeti yüksek olur daha kompakt ve hafif malzemeler almak gerekeceği için ben de herşey hazır olduğu için ilave masraf yapmak istemiyorum.

Ben de bu sene Gravelle çıkacağım ve arka bagaj kullanmayı düşünüyorum. Ama bikepacking ile de yapılır sadece ilk maliyeti yüksek olur daha kompakt ve hafif malzemeler almak gerekeceği için ben de herşey hazır olduğu için ilave masraf yapmak istemiyorum.
nasıl bir heybe aldınız veya almayı düşünüyorsunuz şu klasik hepsiburadada satılan yeşil bir çanta var galiba su geçiriyormuş ama baya ucuz(
(link)) bunun dışında düzgün bir şey almaya kalktığında min 500 den başlıyor bir de şu anunnaki diye bir insatagram sayfası var onlarda özel yapıyormuş fiyat alamdım ne kadara yaptıklarını bilmiyorum

nasıl bir heybe aldınız veya almayı düşünüyorsunuz şu klasik hepsiburadada satılan yeşil bir çanta var galiba su geçiriyormuş ama baya ucuz(
(link)) bunun dışında düzgün bir şey almaya kalktığında min 500 den başlıyor bir de şu anunnaki diye bir insatagram sayfası var onlarda özel yapıyormuş fiyat alamdım ne kadara yaptıklarını bilmiyorum
(link) bunu gördüm su geçirmez kumaş diyor işinizi görür belki başka modellerde var burda semçanta ile ciddi hacim tartışması vardı ama çok önemlimi bilmem söylenen hacimden daha küçük çantalar diye...

Decatlondan almıştım 3-4 sene önce. İlk turumda kullandığım çok daha küçüktü. :) Heybe önemli yolda dikişler falan patlarsa büyük sıkıntı. Şu an satılmıyor benim aldığım tarz olarak şuna benziyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Wercn
(link) bunu gördüm su geçirmez kumaş diyor işinizi görür belki başka modellerde var burda semçanta ile ciddi hacim tartışması vardı ama çok önemlimi bilmem söylenen hacimden daha küçük çantalar diye...
bu forumda okumuştum galiba 2x20 yazıp 2x15 üretmişlerdi bu attığım yeşil olan fermuarlardan su geçiriyor anunnaki nasıl bilmiyorum ama özel olduğu için pahalıdır herhalde
şundan 2 tane alınabilir aslında (link)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yakın zamanda bir gravel bisiklet almayı düşünüyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Düne kadar bisan all trail eco alırım diyordum ama dün çıkıp da bisikletçilere bakayım dediğimde hiçbirinde bisan olmamakla beraber anlamadığım bir şekilde tavsiye de edilmiyordu. Gravel bisiklet olan bisikletçilerde de ya mosso gvl290-270 ya da carraro gravel g0 vardı. Kafam iyice karıştı. 6000₺'yi çok aşmayacak bir gravel bisiklet arıyorum, yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar. Ankara'da yaşıyorum bu arada.

Arkadaşlar ben yakın zamanda bir gravel bisiklet almayı düşünüyorum. Ama bir türlü karar veremedim. Düne kadar bisan all trail eco alırım diyordum ama dün çıkıp da bisikletçilere bakayım dediğimde hiçbirinde bisan olmamakla beraber anlamadığım bir şekilde tavsiye de edilmiyordu. Gravel bisiklet olan bisikletçilerde de ya mosso gvl290-270 ya da carraro gravel g0 vardı. Kafam iyice karıştı. 6000₺'yi çok aşmayacak bir gravel bisiklet arıyorum, yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar. Ankara'da yaşıyorum bu arada.

Ülkemizdeki bir çok mağaza müşteri kazanmak yerine para kazanmaya baktığı için elindeki ürünü elden çıkarmaya bakıyor. Kadro boyu olsa hiç macera aramaz onla bunla direk bisan all trail alırdım. Forumda kullanan kişiler var onlarda sana yardım edecektir. G0, gvl270/290 veya corelli goat 1.0 yerine bence all trail eco daha güzel bir bisiklet.

Bende sizin gibi g0 bakıyordum ancak dişli oranları ve grupsetine o parayı vermek yerine 3 bin daha koyup g2 aldım alabiliyorsanız sonradan deüiştirmek yerine grx grup setli ve 30 34 dişli oranlı bir gravel almanız daha iyi olur sağlamlık ve rampa tırmanma açısından diğer türlüde bence corelli goat 1 dışında bulduğunuzu alın...

Bisan All Trail Eco Sora grupset sahibi ya da bilgisi olan arkadaşlar bisiklet hakkındaki yorumlarını paylaşabilirler mi?

G2 nin açıları paylaşılmış. Geçen sene ye göre değişim var mı carraroda. Hatırlayan bılen?
Ayrıca tt ve reach degerlerı karışmış mi? Yoksa ben anlamadığım ıcın düz mantıktan dolayı bana mı öyle geldı :D

(link)

Geri