Selam - dün uzun yola çıktım G0'ımla ben de tam bu konuda buraya geldim.
Ben geçen sene doğru düzgün bisiklete binmeye başladım. İlk bisikletim G0 oldu. Zaman içerisinde güvenim geldi, gücüm arttı. Dün çoğunluğu otoban'da, bir kısmı tırmanışlı çakıllı bir köy yolunda 90km bir yola çıktım.
Genel olarak bu bisikletle ilgili söyleyeceğim şey şu:
- tırmanmak istediğimde tutuk hissediyorum -en büyük kasete geçtiğimde biraz zorluyor gibi
-teknik inişlerde bisiklete tam güvenemiyorum
Bu benden mi kaynaklanıyor yoksa bisikletten mi emin olamıyorum.
Genel olarak dengesi ve oturuş geometrisi bana çok uyuyor. Ancak yine de bir sene kullanmak bana yetti gibi hissetmeye başladım.
Eğer 58 kadro ikinci el arıyorsan sana yardımcı olabilirim
Bence g2 de değmez, hidrolik frenli, yüksek GRX'li bir modele geçmeyi düşünüyorum, g0 ile g2 arasında çok fark yok diye düşünüyorum, g4 alacaksam da sanki aynı fiyata daha iyi gövde bulabilirim diye düşünüyorum.
Baya araştırıyorum şimdilik bu konuda ya 15k'ya kadar parayı gözden çıkarabileceksen, şu bisiklete kesin bak diyecekleriniz varsa öğrenmek çok isterim. Ya da abi şunu da değerlendir g2 al falan diye öğrenemk çok isterim.
Benim bir ara burada da paylaştığım bir fikrim vardı
G0'a 105 groupset takmayı düşünüyordum ama orada da kafam iyice karıştı - zira mekanik fren sorunumu çözemiyorum, ve 105 arka aktarıcı 34t kasetle uygun çalışacak mı emin değilim (üzerindeki claris'le çok iyi çalıştığını düşünmüyorum)
Ya ama ennihayetinde bence hakkını veren bir bisiklet. Mükemmel yerlere götürdü beni, ve yoldayken hiç sorun yaratmadı.. bisiklete yeni başlayan ve araziye de yeni çıkan biri olarak daha başka ne isteyebilirim ki