Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

11 K beleş vay anasını :/ sadece grx 8 9 olmuştur heralde şimdi

• Beğen
Tepkiler: mhmtp ve sahrana
Scudo
12000TL sıfır Carraro Gravel G2 üzerinde Brooks C17 Carved sele var sıfır. Bisiklet ile birlikte alındı. Bu ayın 3. de.
58 kadro

• Beğen
Tepkiler: M.Hamza.Afacan
maşallah.ah bir de yaz olsa . yeni bisiklet heyecanıyla.

• Beğen
Tepkiler: estaba ve sahrana
Gravel olayı bir başka çok az kullandım ama fark diğer tür bisikletlere göre çok fazla. Özellikle uzun süre şehir, tur bisikleti kullanıyor iseniz. İlk başta hızı hissediliyor, normal seyir hızımızdan daha hızlı. yol bisikleti kadar agresif değil.

Malesef ansızın hesapta olmayan sebeplerden elden çıkarıyorum 1 haftalık bisikleti. üçüncü bisiklet olunca en temiz ve en çabuk bunu satabileceğimi düşündüm, muhtemelen acelem olmasa lapierre urban shaper 400 ü satardım.

Gravelin tadını almış olmam avantaj oldu. Sıkışıklığı halledip G4 yada G6 bakacağım.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Gravel olayı bir başka çok az kullandım ama fark diğer tür bisikletlere göre çok fazla. Özellikle uzun süre şehir, tur bisikleti kullanıyor iseniz. İlk başta hızı hissediliyor, normal seyir hızımızdan daha hızlı. yol bisikleti kadar agresif değil.

Malesef ansızın hesapta olmayan sebeplerden elden çıkarıyorum 1 haftalık bisikleti. üçüncü bisiklet olunca en temiz ve en çabuk bunu satabileceğimi düşündüm, muhtemelen acelem olmasa lapierre urban shaper 400 ü satardım.

Gravelin tadını almış olmam avantaj oldu. Sıkışıklığı halledip G4 yada G6 bakacağım.
G2 mi satıyorsunuz

Gördün ılanı

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
G2 mi satıyorsunuz

Gördün ılanı
Evet kızların okul ödemelerini banka 2 ay atlamış. Bende kartta bu kadar para nasıl oldu hesabım tamam rahatım dedim Graveli aldım. Baktım hesap eksiye gidiyor. Durum sonradan anlaşıldı. Bir yandan iyi oldu. Hesapları halledip G4 yada G6 alacağım. Sayfamızda yorumlar güzel.

Evet kızların okul ödemelerini banka 2 ay atlamış. Bende kartta bu kadar para nasıl oldu hesabım tamam rahatım dedim Graveli aldım. Baktım hesap eksiye gidiyor. Durum sonradan anlaşıldı. Bir yandan iyi oldu. Hesapları halledip G4 yada G6 alacağım. Sayfamızda yorumlar güzel.
Kadro büyükmüş bi arkadaşıma onerecektım :) 50-52 olur onada

• Beğen
Kadro büyükmüş bi arkadaşıma onerecektım :) 50-52 olur onada
1,83 boy 86 iç bacak olarak deneyerek almıştım bende sıkıntı olmadı. İç bacak çok önemli küfrederek kullanmamak için :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Sevgili dostlar merhaba,
Ben de bir kaç ay evvel Peugeot Gr14 ile aranıza katıldım, sizlere selam vermek istedim. Daha önce XC ve Cyclocross kullanmış birisi olarak Gravel'den çok memnunum. Genel olarak doğada bisiklete binen birisi olarak çoğu ihtiyacımı karşılıyor diyebilirim fakat ne olur ne olmaz dağ bisikletimi de hala elden çıkarmadım :).

İnişlerde fren kollarının uzak kalmasından dolayı gidon üzerine cyclocross bisikletlerdeki gibi ikinci bir fren kolu taktırdım. İlgilenen olursa GRX ile uyumlu "bl-grx 812 sub brake lever" i inceleyebilirler. Onun haricinde her şeyinden çok memnunum. Genelde Darlık barajı, Ömerli, Göçbeyli, Ovacık taraflarında, orman yollarında binmeye çalışıyorum. Belki bir gün denk geliriz :) Bir kaç fotoğraf ekliyorum.

IMG_0084.jpgIMG_0121.jpgIMG_0122.jpgIMG_3789.jpgIMG_0105.jpg

Sevgili dostlar merhaba,
Ben de bir kaç ay evvel Peugeot Gr14 ile aranıza katıldım, sizlere selam vermek istedim. Daha önce XC ve Cyclocross kullanmış birisi olarak Gravel'den çok memnunum. Genel olarak doğada bisiklete binen birisi olarak çoğu ihtiyacımı karşılıyor diyebilirim fakat ne olur ne olmaz dağ bisikletimi de hala elden çıkarmadım :).

İnişlerde fren kollarının uzak kalmasından dolayı gidon üzerine cyclocross bisikletlerdeki gibi ikinci bir fren kolu taktırdım. İlgilenen olursa GRX ile uyumlu "bl-grx 812 sub brake lever" i inceleyebilirler. Onun haricinde her şeyinden çok memnunum. Genelde Darlık barajı, Ömerli, Göçbeyli, Ovacık taraflarında, orman yollarında binmeye çalışıyorum. Belki bir gün denk geliriz :) Bir kaç fotoğraf ekliyorum.

278473 dosyayı görüntüle278474 dosyayı görüntüle278475 dosyayı görüntüle278476 dosyayı görüntüle278477 dosyayı görüntüle
Bu frenleri eklediğinizde, bisikletin kendi frenleri de çalışıyor mu? Bağlantı nasıl oluyor anlamadım.

Bu frenleri eklediğinizde, bisikletin kendi frenleri de çalışıyor mu? Bağlantı nasıl oluyor anlamadım.
Aynı fren tertibatını, borusunu/ kablosunu kullanan iki kol gibi düşünebilirsiniz. Bir fren kolunu sıktığınızda sistem zaten sıkıştığı / gerildiği için diğer kol çalışamıyor. Ne kadar doğru benzetme olur bilmiyorum ama elektrikteki seri bağlantı gibi ekleniyor.

• Beğen
Hidrolik sistem değil mi? Bizim sistemlerde de durum aynı o zaman.
öyle galiba. dün yazınca baktım biraz bu videoyu buldum incelemedim fazla. sadece merak ettim ikisi birden nasıl çalışıyor nereye konumlandırılmış falan diye.

arkadaşın dediği inişlerde kullanma olayı bana biraz sağlıksız geldi. inişlerde zaten drop bar mtb gibi geniş olmadığından kontrolü zorlaştırıyor, konumlandığı yeri düşününcede epey zorlaşır kontrol

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Okan Can ve mhmtp
öyle galiba. dün yazınca baktım biraz bu videoyu buldum incelemedim fazla. sadece merak ettim ikisi birden nasıl çalışıyor nereye konumlandırılmış falan diye.

arkadaşın dediği inişlerde kullanma olayı bana biraz sağlıksız geldi. inişlerde zaten drop bar mtb gibi geniş olmadığından kontrolü zorlaştırıyor, konumlandığı yeri düşününcede epey zorlaşır kontrol

Ağırlığı geriye vermek için ideal bir mesafe sağlıyor ama genişlik konusunda haklısın, bir MTB gidonu kadar kesinlikle kontrol kolaylığı sağlamıyor.
Hidrolik sistem değil mi? Bizim sistemlerde de durum aynı o zaman.

Evet, mekanik disk frenlerde de telli olanları var, benzer prensiple çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp ve MAERKEK
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem hiç yok diyebilirim. Doğru bir karar mı bilememekle beraber bir Gravel bisikletle başlamayı planlıyorum. Tavsiyesi veya satmayı planladığı bir bisikleti olan arkadaşlar irtibata geçebilirse çok sevinirim. Cümleten iyi akşamlar.

Geri