Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem hiç yok diyebilirim. Doğru bir karar mı bilememekle beraber bir Gravel bisikletle başlamayı planlıyorum. Tavsiyesi veya satmayı planladığı bir bisikleti olan arkadaşlar irtibata geçebilirse çok sevinirim. Cümleten iyi akşamlar.
Gravel hepsinden biraz biraz olan yolda olduğu kadar patika sürüşleri de yapabileceğiniz bir tarz. Bikepacking için son derece uygun bir tarz.

• Beğen
Tepkiler: Turkishkid
Scudo
Herkese merhabalar, aranıza yeni katıldım. Bisiklet tecrübem hiç yok diyebilirim. Doğru bir karar mı bilememekle beraber bir Gravel bisikletle başlamayı planlıyorum. Tavsiyesi veya satmayı planladığı bir bisikleti olan arkadaşlar irtibata geçebilirse çok sevinirim. Cümleten iyi akşamlar.
ben ilk başta vites göstergeli trekking bisikletleri öneririm

ben ilk başta vites göstergeli trekking bisikletleri öneririm

Bisiklete komple sıfırdan başlıyorsanız öğrenmek adına üst alıntıdaki gibi trekking mantıklı olabilir. Tabi her şeyin fiyatının günden güne katlanarak arttığı bir yerde aklınızdakinin kesinlikle gravel olduğunu düşünüyorsanız direk oradan da başlayabilirsiniz. Burada bütçeniz ve boyunuzun uygun bisikleti seçme konusunda önemli yeri var. Bunları da belirtirseniz yardımcı olacak kişi sayısı artacaktır. Ayrıca forumdan mtmtp 'nin sattığı bisiklet var, boyunuz o kadar uzun olmayabilir.

• Beğen
Boyum 1.80, kilom 85. Belirttiğiniz gibi bisiklette birkaç aşama geçmek bu günlerde ve özellikle yakın gelecekte biraz maliyetli olacak, ama kesinlikle değerlendireceğim. Değerli katkılarınız için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
dostum bütçe aralığın nedir

6.000 TL'yi aşmamayı düşünüyorum ama bu şartlarda çok uygulanabilir değil sanki.
imkanın varsa şu bisikleti önerebilirim . hem trekking hem de gravel amaçlı kullanabilirsin. Çok kaliteli bir group set var üstünde.
(link)

bu arada ne bisikletle ne de sahibiyle hiç bir bağlantım ve çıkarım yok

• Beğen
imkanın varsa şu bisikleti önerebilirim . hem trekking hem de gravel amaçlı kullanabilirsin. Çok kaliteli bir group set var üstünde.
(link)

bu arada ne bisikletle ne de sahibiyle hiç bir bağlantım ve çıkarım yok
Hiç bir forum üyesinin bir çıkar gözeterek paylaşım yada satış yapacağını düşünmüyorum. Paylaşılan her bisiklet size faydalı olacaktır.

Merhaba arkadaşlar ,
Ben de Carraro G2 alarak aranıza katıldım . Gravel bisikletlerde kullanmak için kilitli pedal ve ayakkabı önerisinde bulunacak var mı ? Bütçe dostu olursa sevinirim .
Hayırlı olsun. İyi günlerde pedallayın. :harika:

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Merhaba arkadaşlar ,
Ben de Carraro G2 alarak aranıza katıldım . Gravel bisikletlerde kullanmak için kilitli pedal ve ayakkabı önerisinde bulunacak var mı ? Bütçe dostu olursa sevinirim .
Güle güle kullanın, iyi bir zamanlama olmuş.

@mhmtp çok teşekkür ederim . Şimdi sırada kilitli pedal ve ayakkabı . Yok mu önerisi olan ?

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
Arkadaşlar güle güle güzel günlerde kullanın. tekerinizetaş değmesin

• Beğen
@mhmtp çok teşekkür ederim . Şimdi sırada kilitli pedal ve ayakkabı . Yok mu önerisi olan ?
Ayakkabı olarak decathlon rc 500 i seçenek olarak düşünebilirsiniz. Bağcıklı ve spd pedal ile uyumlu. Yürümek spd sl ayakkabısına oranla oldukça kolay. Ayrıca tabanının sertliği de benin çok hoşuma gitti. Esneme sıfıra yakın diyebilirim.
(link)

• Beğen
6.000 TL'yi aşmamayı düşünüyorum ama bu şartlarda çok uygulanabilir değil sanki.
dostum başlangıç için gravel düşünüyorsan triban rc 500 modeli stoklara girmiş . fiyatı piyasa şartlarında bedava gibi .
ihtiyacı olan kaçırmasın

(link)

dostum başlangıç için gravel düşünüyorsan triban rc 500 modeli stoklara girmiş . fiyatı piyasa şartlarında bedava gibi .
ihtiyacı olan kaçırmasın

(link)
Mevcut piyasa koşullarında süper fiyat. Al taksitle bisikleti koy kenara. Taksiti bitmeden bu bisiklet x2 olacağına bahse girerim. (YTD)

Geri