areklim
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 4.620
- İsim
- fuat d
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
doktora geçen hafta gittim bileğimi oynattı dirseğimi oynattı yumuşak doku diyerek 2 hap 1 merhem yazdı. hatta 3 hap yazmıştı birisi sadece ağrı kesici diye almadım diğer ikisi kas gevşetici+ağrı kesici idi. boş duruyorken herhangi bir ağrım yok sadece bileğimi biraz zorlayınca oluyor o yüzden ağrı kesiciyide almadım.
@suyunsesi benim bisiklette 2020 model. geçen sene almıştım ve tablosu şu . şuan sitedeki ile farklılıkları var o sene xs yoktu mesela. bisikletin altındaki kodada baktım emin olmak için 2020 üretimi
edit: buda çiçeksepetinden bulduğum 2020 g2. her sene bişeyler yazmış gibiler
Bısıkletcıye sorarım bu hafta varsa deneyeyım. Fakat forumu bugun araştırdım bu konu içerisinde çoğu kişi 50 almış benim olculerde hatta birkaç cm fazla olanlar 52 almış 50 alsam olurdu demiş.Çiçeksepeti'nden paylaştığınız ölçülere göre bisikletin uzanma mesafesi (TT ölçüsü), sizin ilk verdiğiniz ölçüden 1 cm, benim bisikletimin tt'sinden 3 cm daha kısa. Belki de gidon boğazının 80 yerine 100 mm olanından denemelisiniz. Deneme şansınız varsa, satın almadan, bence mutlaka bi deneyin.
Shimano sitesinde uyumlular yazar bende oradan bakmıstım evde olsam bakardım.benim gravel g0 ın fren diskleri ve balataların değişmesi gerekiyor şöyle bir piyasaya bakayım dedim kafam karıştı SHIMANO RS305 mekanik disk için balata ve disk ne kullanmak gerekir ?
Muadillerine göre alınır. Grx set zaten başlı başına bir para.17.400 TL'den. Carraro Gravel G2 alınır mı ? bu fiyata değer mi üzerindeki komponentler. Yoksa G0 iş görür mü.
Kagit ustunde 50 kadro size uygun olur gibi. Ben 1.77 boyunda 80 cm bacak ile 52 kullaniyorum. Tam sinirda hissediyorum suruslerde. Buyuk degil, ancak 1-2 cm kisa olsaydım muhtemelen 52 büyük gelecekti.1.74 boyuma ve bikefit sitelerinden hesaplamalarıma göre 50 kadro uyuyor gibi. İzmit'te mağazadan görüp alacağım. Reyondaki modelde 50 kadroydu. Diğerleri de vardır muhtemelen.
Peugeot larda güzel buldugunuzu alınHadi ya ozman 52 ama carraro da bulmak mesele mosso gvl700 aynı hatta jant bi tık iyi önerir misiniz ?
Yalnız her markada kadro ölçüleri farklıdır bu dediğimiz ölçüleri öğrenmeniz lazım pejo mosso carraro 52 bedenleri hepsinde aynı olmazAynen gr14 modeli de takibimde ama onda da 50 kadro mevcut bol bol 52 olan herhangi birini alıp geçeceğim gibi
Mossoda grx 600 setli olanda var ama 19bin tl bence nete bakmayın dükkanları tel ile arayıp sorun internet güncel değilYorumlardan gidiyorum deneme şansımda yok malesef misal mosso da 175 boy 80 bacak 52 diyorum tabloda yok carraroda zaten pek çok kişi 52 de hemfikir
(link)Yorumlardan gidiyorum deneme şansımda yok malesef misal mosso da 175 boy 80 bacak 52 diyorum tabloda yok carraroda zaten pek çok kişi 52 de hemfikir
Bu görselden gitsen daha iyi olur. G2 52 kadro geometrilerini referans alarak baktığın diğer bisiklet geometrilerin deki ölçülerde aynı veya en yakın olana göre alabilirsin.
kontrol ettim, Mosso ölçüleri G2 geometrisi ile çok benzer, eğer G2 de 2 ölçüleri senin iç bacak& boy ile uyumlu ise 52 Mosso alabilirsin. Eğer deneme imkanın varsa veya bike fit yaptırmayı düşünüyorsan. Önce fitini yaptır, sonra fitine uyan ölçülerde bisikletini albaktım tt st kısaltmalarında çözdüm ama mosso kendine has listesiyle eşleştirmedim geometrisi farklı biraz galiba