Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

hi fi

Tepki
48
bisiklet yanında hi fi ile ilgilenen arkadaşlar var mı acaba hi end sistemleri olanlar varsa özellikle ilgimi çeker

Scudo
cddi anlamda uğrasmıyorum ama.. birtane hifi sistemim var
sony XB3 üm var 100+100watt çok eski gerçi ama cok temiz ve berrak ses veriyor... müzik dinlemek isteniyorsa daima Hİ-Fİ derim..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Daha önce açılmış olan konulara bakmanızı öneririm...

Hifi ile ilgilenenleri tarihler eskide olsa görmek güzel:) Belki bu başlığı canlandırabiliriz güncel hifi ve high end hobisi ile uğraşanlar ile beraber:)

Hifi ile ilgilenenleri tarihler eskide olsa görmek güzel:) Belki bu başlığı canlandırabiliriz güncel hifi ve high end hobisi ile uğraşanlar ile beraber:)
Selamlar
Technics in 230 wattlik sinema ve stereo calisabilen bir setine sahibim.
Bambaska tripler yasatir insana bu cihazlar.
Ozellikle 90larin uretimleri efsanedir ve çoğu hala gunumuzde aktif şekilde kullanilebilmektedir.
aviary-image-1513011060585.jpeg

cok eski zamanlarda bir heves ilgilenmistim ancak son belki 10-15 yildan daha fazladir ilgilenemiyorum. bir ara SONY set vardi sonra Sansui ve Kenwood karisik set toplamistim , sonra hepsini parca parca ese dosta verdim. Technics SA DX 950 Mosfet , Sansui EQ ve kule tipi USA mali KODA var su an evde , fazlasiyla bana yetiyor.
Bu arada almak istesek bile , cihazlarin su donem fiyatlari nasildir , hic tahmin bile edemiyorum :) :)

• Beğen
@mariokaldato Bende de Technics'in 5'li CD değiştiricisi var Resmi görünce dilkkatimi çekti. Ayrıca, Amfi, radyo, çift kasetçalar, ve sound processor katları mevcut. Amfide bir problem çıktı. Tamir ettirdim. Onun dışında hepsi gayet iyi çalışıyor. Kolonlar da Jamo Classic 8.

96'dan...

Jamo Classic 8 sahibiyim ben de.
Beslenmesi zordur, güç ister gerçek performansını göstermek için.
Class A bir amfiyle çok keyiflidir.

Jamo Classic 8 sahibiyim ben de.
Beslenmesi zordur, güç ister gerçek performansını göstermek için.
Class A bir amfiyle çok keyiflidir.

Benimki Class A. SU-V520

Classic 8 'in sesini çok beğenmiştim. Bir üst serinin sesi o kadar etkileyici değildi.

Burda da mı hi fi ya yapmayın abi. Bisiklet zaten pahalı bir hobi, bir de hifi bağımlısı yapmayın bizi.

• Beğen
Selam @mariokaldato , Technics bir Japon harikası özellikle pikap konusunda bende bir cihazına hastayım ama şu an döviz göz önünde bulundurulursa çok mümkün görünmüyor ama bakalım:)

Bende de Rogers'ın LS3/5A hoparlörleri ve onun match'i olan H&H'nin am8/12 amfisi mevcut gayet memnunum.

Hifi biraz ortalama bütçeler ile güzel sesi yakalama uğraşı BENCE @AeroKnight high endciler ve onların cihazlara verdiği bütçeler göz önünde bulundurulursa hifi daha masum gibi:)

Sanılan kadar pahalı bir hobi olmayabilir hi-fi.

(link)

Misal bu linkteki ürüne bakalım ki ürünü kayınbiraderim aldı birebir test ettim, ben aynı paraya ikinci el Jamo Classic 8 ve Yamaha Class A amfi aldım.
Aradaki fark gece ile gündüz gibi.
Burada bahsettiğim fark sesin yüksekliği, bass filan değil (onlarda da gece ve gündüz gibi ya neyse).

Fark, dinlenen müzikteki detayların çok daha belirgin olmasında. Özellikle kısık seste.
Bu da müzik keyfini gerçekten başka bir boyuta taşıyor.

Burada bahsettiğim fark sesin yüksekliği, bass filan değil (onlarda da gece ve gündüz gibi ya neyse).

Fark, dinlenen müzikteki detayların çok daha belirgin olmasında. Özellikle kısık seste.

Tamamen katılıyorum. Aslında en iyi tanımı bu... :)

Tamamen katılıyorum. Aslında en iyi tanımı bu... :)
Sanılan kadar pahalı bir hobi olmayabilir hi-fi.

(link)

Misal bu linkteki ürüne bakalım ki ürünü kayınbiraderim aldı birebir test ettim, ben aynı paraya ikinci el Jamo Classic 8 ve Yamaha Class A amfi aldım.
Aradaki fark gece ile gündüz gibi.

Hocam kabaca ' Sanki yaninda çaliyor orkesta ' denebilir :D

• Beğen
Tepkiler: five ve a.valverde
@mariokaldato Bir dergide görmüştüm bir hoparlör seti çok zaman önce . Kapı kadarlardıdı. 45.000 €'ydu fiyatı. Tanmı da "kemanlar yanınızda çalıyor." du. :)

• Beğen
Cerwin Vega 5+1 sinema sistemi kullanma fırsatım oldu. Yamaha receiver ve Panasonic CD çalarla birlikte. Muhteşemdi diyebilirim. Ancak apartmanda olmuyor. Satmak zorunda kalmıştım.

• Beğen
Geri