AeroKnight
Daimi Üye
- Tepki
- 459
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Link var mı? Alacağımdan değil de, incelemek isterimBCS300’de Aliexpress’e önsipariş olarak gelmiş yaklaşık 4.800 TL. Sanırım şu an TR’ye kargo var. Emin olmak gerek gümrükte de kalabilir. Ben yine de söyleyeyim dedim.
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 3.802,61TL 25% İndirim | IGPSPORT BSC300 BSC 300 bisiklet GPS bilgisayar portekizce ANT + harita navigasyon kablosuz kilometre bisiklet dijital kronometreLink var mı? Alacağımdan değil de, incelemek isterim
Geçmez geçmiyor arkadaşlar macera aramayınBCS300’de Aliexpress’e önsipariş olarak gelmiş yaklaşık 4.800 TL. Sanırım şu an TR’ye kargo var. Emin olmak gerek gümrükte de kalabilir. Ben yine de söyleyeyim dedim.
Teşekkür ederim.Cihaz üzerinden kullandığınız jant ve lastik ölçüsüne göre ayarlayabiliyorsunuz. Mantık olarak gps'ten gittiği yerden takip ediyor olsa da ben lastik boyutlarını da girdim. Daha önce kullanmış olduğum IGS50S ile gelen kitapçıkta ilgili veriler vardı. Görsel olarak ekliyorum.
Ben mtb bisikletimde 29x2.25 kullanıyorum burada 2298'i, yol bisikletinde 700x25c olanda da 2105 olarak girdi yapmıştım.
305388 dosyayı görüntüle
BSC 100 için ekran koruyucu ve kılıftan maliyet azaltma adına fazladan almıştım. Arayan varsa bana ulaşabilir. Tek alımda 125e geliyor, 120ye vereceğim. Yanında bir ucunun saate, diğer ucunu gidon boğazına dolayabileceğiniz ipi de var.
303761 dosyayı görüntüle
Aynı şekilde aldım. Bir sıkıntı olmadan geldi.Bisiklet tutucusu ile beraber bu ürün şuan 707 TL gösteriyor Aliexpresste vergi 194 TL fiyata dahil. Vergi alındığına göre gümrük sorunu olmaz diye düşünüyorum.
Güle güle kullanın.Aynı şekilde aldım. Bir sıkıntı olmadan geldi.
teşekkür ederim. Sizinki de sağ salim elinize ulaşır inşallahGüle güle kullanın.
Bir sıkıntı olmuyor, alışveriş sırasında vergisini ödediğiniz için ürün PTT ile ev adresinize teslim ediliyor.Bisiklet tutucusu ile beraber bu ürün şuan 707 TL gösteriyor Aliexpresste vergi 194 TL fiyata dahil. Vergi alındığına göre gümrük sorunu olmaz diye düşünüyorum.
Bence sensörlerin içerisine koyularak gönderilen pillerde çok kaliteli piller değil, birde sürüşe çıkmadan evvel telefon üzerinden uygulama girip sensorlerin olduğu yere girin yanlış görmediysem sensörlerde pil yüzdeleri var sanki görmüştüm. Çıkmadan kontrol edip sonrasında sürüşe çıkılabilir.Bir sıkıntı olmuyor, alışveriş sırasında vergisini ödediğiniz için ürün PTT ile ev adresinize teslim ediliyor.
Güncellemeyi bu sabah yaptım, yaklaşık 16km kadar sürüş yaptım. Ya cidden hiç bir şey olmadı sadece bir güncelleme geldi yada ben hiç bir şeyi fark etmedim. Bu arada tek fark ettiğim şey sensörlerimin pilleri bitmiş. Sürüşe çıktığımda önce hız sensörü aktif olmadı gps bağlantısından sonra mesafe saymaya başladı. Kadans geçen sürüşte son bir gösterip gitti. Nabız sensöründe de mola noktama kadar veri vardı sonrasında gitti. 50S ile almıştım hem o cihaz, hem de bu cihaz ile toplamda 1000km yaptım, galiba ömrü bu kadar, pillerin değişim vakti geldi.
Pilleri başlamadan değiştirmek en doğrusu, bende alayım bu pillerden, uygulama icinde sensör kısmında pillerin durumunu göstermesi iyi düşünülmüş, keske cihaz sarj durumunuda yuzdesel olarak gösterseymiş.Pilleri değiştirerek bağlantı kopma sorunlarını çözmüş oldum. Nabız sensörüne ait CR2032 pilleri amazon üzerinden Duracell marka aldım 36 liraya geldi. Hız ve kadans sensörüne ait CR2025 pilleri ise mediamarkt mağazasından GP marka 5 tanesi 50liradan aldım. Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı bir kaç lira fark ediyor.
Cihaza ilk bağlandığımda sensörlerin pillerini %100 olarak gördüm 2.kez sayfaya geldiğimde veriyi göremedim.
Ayrıca geçenlerde yürüyüş için tekrar kayıt aldım auto pause seçeneğini kapatınca rotayı başarılı bir şekilde kayıt etti.
Strava günlüğünüz...