Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Igpsport Bsc100s - 200 kullanıcıları kulübü

BCS300’de Aliexpress’e önsipariş olarak gelmiş yaklaşık 4.800 TL. Sanırım şu an TR’ye kargo var. Emin olmak gerek gümrükte de kalabilir. Ben yine de söyleyeyim dedim.

Scudo
BCS300’de Aliexpress’e önsipariş olarak gelmiş yaklaşık 4.800 TL. Sanırım şu an TR’ye kargo var. Emin olmak gerek gümrükte de kalabilir. Ben yine de söyleyeyim dedim.
Link var mı? Alacağımdan değil de, incelemek isterim:)

Link var mı? Alacağımdan değil de, incelemek isterim:)
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 3.802,61TL 25% İndirim | IGPSPORT BSC300 BSC 300 bisiklet GPS bilgisayar portekizce ANT + harita navigasyon kablosuz kilometre bisiklet dijital kronometre
(link)

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Geçmez geçmiyor arkadaşlar macera aramayın :acpsnr:

Arkadaşlar merhaba. BSC100 akşam saat 7 den sonra ekran ışığı devamlı yanmaya başlıyor. Bunu kapatabiliyormuyuz? Gece turunda ekrana bakmak istenildiğinde bir düğmesine basinca ekran ışığı yansın. Bunu ayarlayabiliyormuyuz?

Cihaz üzerinden kullandığınız jant ve lastik ölçüsüne göre ayarlayabiliyorsunuz. Mantık olarak gps'ten gittiği yerden takip ediyor olsa da ben lastik boyutlarını da girdim. Daha önce kullanmış olduğum IGS50S ile gelen kitapçıkta ilgili veriler vardı. Görsel olarak ekliyorum.
Ben mtb bisikletimde 29x2.25 kullanıyorum burada 2298'i, yol bisikletinde 700x25c olanda da 2105 olarak girdi yapmıştım.
305388 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Arkadaşlar sahibinden de sıfır igs520 set olarak var . Nabız bandı + kadans + hız + igs520 3000tl alınır mı ? Yoksa ikinci el garmin 520 set var 3000 tl ye . Hangisini tavsiye edersiniz ?

BSC 100 için ekran koruyucu ve kılıftan maliyet azaltma adına fazladan almıştım. Arayan varsa bana ulaşabilir. Tek alımda 125e geliyor, 120ye vereceğim. Yanında bir ucunun saate, diğer ucunu gidon boğazına dolayabileceğiniz ipi de var.
303761 dosyayı görüntüle

Mustafa hocam hala elinizde var mı? yeni bsc100 siparişi verdim. eğer varsa çok işime yarayacak

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar bsc100 modeline güncelleme gelmiş. Güncellemeyi kuran var mı? Ne gibi değişiklikler oluyor? Kötü bir durum varsa hiç ellemeyeyim cihaz stabil bu sürümde.

Bisiklet tutucusu ile beraber bu ürün şuan 707 TL gösteriyor Aliexpresste vergi 194 TL fiyata dahil. Vergi alındığına göre gümrük sorunu olmaz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.
Bisiklet tutucusu ile beraber bu ürün şuan 707 TL gösteriyor Aliexpresste vergi 194 TL fiyata dahil. Vergi alındığına göre gümrük sorunu olmaz diye düşünüyorum.
Aynı şekilde aldım. Bir sıkıntı olmadan geldi.

• Beğen
Tepkiler: beco52
Güncelleme yapan arkadaşlar oldumu varmı değişiklik, yada sesimizi duyup arkadaşların bir arada olmasını istediği ekran ara yüzü eklenmiş olabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Güncellemeyi geçenlerde yapmıştım ben. Sonra bir kere kullandım bir sıkıntı görmedim. Çok da detaylı incelemedim açıkçası

Bir sıkıntı olmuyor, alışveriş sırasında vergisini ödediğiniz için ürün PTT ile ev adresinize teslim ediliyor.

Güncellemeyi bu sabah yaptım, yaklaşık 16km kadar sürüş yaptım. Ya cidden hiç bir şey olmadı sadece bir güncelleme geldi yada ben hiç bir şeyi fark etmedim. Bu arada tek fark ettiğim şey sensörlerimin pilleri bitmiş. Sürüşe çıktığımda önce hız sensörü aktif olmadı gps bağlantısından sonra mesafe saymaya başladı. Kadans geçen sürüşte son bir gösterip gitti. Nabız sensöründe de mola noktama kadar veri vardı sonrasında gitti. 50S ile almıştım hem o cihaz, hem de bu cihaz ile toplamda 1000km yaptım, galiba ömrü bu kadar, pillerin değişim vakti geldi.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Bir sıkıntı olmuyor, alışveriş sırasında vergisini ödediğiniz için ürün PTT ile ev adresinize teslim ediliyor.

Güncellemeyi bu sabah yaptım, yaklaşık 16km kadar sürüş yaptım. Ya cidden hiç bir şey olmadı sadece bir güncelleme geldi yada ben hiç bir şeyi fark etmedim. Bu arada tek fark ettiğim şey sensörlerimin pilleri bitmiş. Sürüşe çıktığımda önce hız sensörü aktif olmadı gps bağlantısından sonra mesafe saymaya başladı. Kadans geçen sürüşte son bir gösterip gitti. Nabız sensöründe de mola noktama kadar veri vardı sonrasında gitti. 50S ile almıştım hem o cihaz, hem de bu cihaz ile toplamda 1000km yaptım, galiba ömrü bu kadar, pillerin değişim vakti geldi.
Bence sensörlerin içerisine koyularak gönderilen pillerde çok kaliteli piller değil, birde sürüşe çıkmadan evvel telefon üzerinden uygulama girip sensorlerin olduğu yere girin yanlış görmediysem sensörlerde pil yüzdeleri var sanki görmüştüm. Çıkmadan kontrol edip sonrasında sürüşe çıkılabilir.

Pilleri değiştirerek bağlantı kopma sorunlarını çözmüş oldum. Nabız sensörüne ait CR2032 pilleri amazon üzerinden Duracell marka aldım 36 liraya geldi. Hız ve kadans sensörüne ait CR2025 pilleri ise mediamarkt mağazasından GP marka 5 tanesi 50liradan aldım. Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı bir kaç lira fark ediyor.
Cihaza ilk bağlandığımda sensörlerin pillerini %100 olarak gördüm 2.kez sayfaya geldiğimde veriyi göremedim.

Ayrıca geçenlerde yürüyüş için tekrar kayıt aldım auto pause seçeneğini kapatınca rotayı başarılı bir şekilde kayıt etti.
Strava günlüğünüz...

Dosyalar

• IMG_20230623_150157.jpg
    IMG_20230623_150157.jpg
    86,9 KB · Okunma: 24
Pilleri değiştirerek bağlantı kopma sorunlarını çözmüş oldum. Nabız sensörüne ait CR2032 pilleri amazon üzerinden Duracell marka aldım 36 liraya geldi. Hız ve kadans sensörüne ait CR2025 pilleri ise mediamarkt mağazasından GP marka 5 tanesi 50liradan aldım. Zaten fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı bir kaç lira fark ediyor.
Cihaza ilk bağlandığımda sensörlerin pillerini %100 olarak gördüm 2.kez sayfaya geldiğimde veriyi göremedim.

Ayrıca geçenlerde yürüyüş için tekrar kayıt aldım auto pause seçeneğini kapatınca rotayı başarılı bir şekilde kayıt etti.
Strava günlüğünüz...
Pilleri başlamadan değiştirmek en doğrusu, bende alayım bu pillerden, uygulama icinde sensör kısmında pillerin durumunu göstermesi iyi düşünülmüş, keske cihaz sarj durumunuda yuzdesel olarak gösterseymiş.

Geri