Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    703
Scudo
Günaydın İstanbullular. Rüzgarlık sezonunu açtınız mı? Ben bugün açtım da :D
50 kurus verip Bimden iki torbayi birlestirerek kendine saglam ruzgarlik yapabilirsin . Yalniz mor poset yok

İse bisiklet ile gitmek için katlanır model tavsiye var mıdır

• Beğen
Tepkiler: Yenikasiyer
İse bisiklet ile gitmek için katlanır model tavsiye var mıdır
Ben tern link d7i kullanıyorum.Gobekten nexsus 7 vites sistemi var.Haftanin beş günü gidiş geliş toplam 29 km civarı yapıyorum.Gidis 1 saat; geliş de bir kısım yokuş ve trafik 1 saat 20dakka sürüyor.

Ben konuya farklı boyut getireyim 😁
İşe bisikletle gitmiyorum, mesafe uzun ve çok yokuş var. İşe geldiğimde ter içinde kalmış olmak istemiyorum. Şirkette duş alma imkanı yok zaten.

Ama olay şu ki; şu an işsizim ve aktif olarak iş arıyorum
İş arama kriteri olarak bisikletle gidip gelebileceğim yerlere odaklandım

Eğer eve makul mesafede bir işe girersem bende yaz kış dinlemeden işe bisikletle gidenlerden olacağım 😅

Ben konuya farklı boyut getireyim 😁
İşe bisikletle gitmiyorum, mesafe uzun ve çok yokuş var. İşe geldiğimde ter içinde kalmış olmak istemiyorum. Şirkette duş alma imkanı yok zaten.

Ama olay şu ki; şu an işsizim ve aktif olarak iş arıyorum
İş arama kriteri olarak bisikletle gidip gelebileceğim yerlere odaklandım

Eğer eve makul mesafede bir işe girersem bende yaz kış dinlemeden işe bisikletle gidenlerden olacağım 😅
İş yerimi bisikletime getiririm diyorsun! :D

Günaydın İstanbullular. Rüzgarlık sezonunu açtınız mı? Ben bugün açtım da :D
Ben de rüzgarlık sezonunu açtım bu hafta. Ankara'da sabahları 12-13 derece civarı oluyor sıcaklık.
Bu hafta sürpriz bir 3/3... Herkese hayırlı günler.

(link)
(link)
(link)

Ben haftada 2 günle idare ediyorum bu aralar. Kıyafet sorunu elimi kolumu bağlıyor.

(link)

@makaram bizim buralar kopalı 1 ay oldu. Dün içlik bile giydim sabah işe giderken. Dönüşlerim yaz stili devam ediyor. Kar yağana kadar devam ederim. Havaların soğuması köpek hareketlerini artırdı. Hırlaşmaya başladık. :)

Ben de rüzgarlık sezonunu açtım bu hafta. Ankara'da sabahları 12-13 derece civarı oluyor sıcaklık.

Ben haftada 2 günle idare ediyorum bu aralar. Kıyafet sorunu elimi kolumu bağlıyor.

(link)

Sabahları 06:30 civarı yola çıkıyorum. Şu sıralar en düşük sıcaklık değerleri 9-13 civarı seyrettiğinden tişört üstüne (link) bundan giymeye başladım. Normalde ceket giyerim ama dönüşte hava sıcak oluyor, ceketi çantaya koymak gerekiyor. Buda kırışma demek. Yagmurluk fena değil diye düşünüyorum. Dönüşte katlayıp atıyorum çantaya. Bir de yine sabah için kulaklık(üşüme önleyenlerden) takmaya da başladım. İnce eldiven de gerekecek gibi.

Bu hafta bir günlük hava muhalefeti kaynaklı olarak 4/5... Herkese iyi hafta sonları.

Bir düzenleme: Dahon ile 2000. kilometreyi de devirdim.

(link)
(link)
(link)
(link)

Son düzenleme:
Geri