Joseph Cavalcanti
Daimi Üye
- Tepki
- 1.340
- İsim
- -
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
gemi mi orasıBayramda hemen hergün işe de bisiklete de devam. Vardiyanın bitmesini bekliyoruz.
269984 dosyayı görüntüle
gemi mi orası![]()
![]()
![]()
![]()
ben her gün bisikletle geliyorum ama mesafem 900 metre strava açmıyorum.
yakın zamanda ev değişikliği olacak mesafe 6 km ye çıkacak belki ozaman strava açarım paylaşırım doslarla
9 ağustos itibariyle Taksim - Levent hattında tekrar işe bisikletle gidiş gelişe başlayacağım. (İşten çıkarıldım. Çıkarıldığım gün başka bir yerden iş teklifi aldım. Tazminatımı alabilmeyi başarırsam mikimmil olacak!!!)
Şincik bir sorum var. Aranızda şu spd/platform pedallardan kullananınız var mıdır? Şu anda platform pedal kullanıyorum. Eğer bu çift taraflı pedallar verimli olmuyor derseniz pedalı değiştirmemeye karar verdim.
(Şaka maka haftada 4 gün işe bisikletle gitsem 2 ayda pedalın maliyetini çıkarmış olacağım![]()
Terlemekten öte, çanta biraz yüklüyse uzun bir sürüş ardından omuzlar bacaklardan daha fazla ağrıyor. İşe gidiş geliş aradaki aktarma seçeneğine göre günlük 40-60 km arası değişiyor. Çantada laptop, yedek kıyafet, su vs derken 20 lt çanta ağzına kadar doluyor.Bisiklet kullanırken en büyük arzum, ve yapanları acayip kıskandığım bir konudur sırt çantası kullanmak. Sırtlarınız nasıl sırılsıklam olmuyor. Hele de işe gidip, gelirken ? İş yerinde o çantanın terlettiği yer sırt ağrılarına neden olmuyor mu? Bir gün ben de sırt çantası kullanabilirim inşallah bisikletle işe gidip gelirken.
Merhaba,bir çift iç lastik,leyve,rekorlu pompa yolda kalmamak için çok önemli.alyan anahtar,kadro kulağı.Herkese selamlar,
Yeni bir mosso legarda 2121 mdm v sahibiyim.
Yukarıda mutlaka çok detaylı bir şekilde nelere dikkat edilmesi gerektiğini not düşmüşsünüzdür ama kısaca özetlemek gerekirse standart bisiklete ne gibi eklemeler yapmamı tavsiye edersiniz. Ortalama 20 km süreceğimi varsayarsak ve bir adet sırt çantamın olduğunu düşünerek yardımcı olursanız çok sevinirim.
kadro kulağı neden lazım kiMerhaba,bir çift iç lastik,leyve,rekorlu pompa yolda kalmamak için çok önemli.alyan anahtar,kadro kulağı.
Olmadık zaman ve yerde kırılabilir.yedeği olmazsa olmaz benim için.kadro kulağı neden lazım ki
Şehir Bisikleti için hem de işe giderken kullandığınız kask modelleri nelerdir?
Herkese merhabalar.
Daha yeni sayılırım buralarda.
Pandemi ile birlikte oğlanın bisikletine el koyup işe bisiklet ile gidip gelmeye başladım.
Çok da keyif alıyorum. Ama henüz yeterli bilgi sahibi değilim bu konuda. Araştırıyorum diyelim.
Şu iç lastik-dış lastik ebatları ve uyumu konusu kafamı karıştırdı.
Sedona 701 var bizde. Jant ebatı 26"
Üzerindeki dış lastikler Rubena 26x2.00
Dış lastikler yıprandığı için yenisini alacağım.
Genelde şehir içi kullandığımızdan, 1.50 alayım diye düşünüyorum.
Fakat 1.50lik bir lastik janta uyar mı emin olamadım.
Ve tabiki, 1.50 dış lastik ile mevcut iç lastikleri kullanmak mantıklı olur mu?
Değilse iç lastik de almak lazım.
Orada da iç lastik ölçüleri, ince sibop-kalın sibop vs. derken iyice kafa karışıklığı yaşıyoruz.
Dış lastik olarak Hepsiburada'da Rubena/Mitas 26x1.50 lastiğini buldum.
İç lastik için ise hangisini seçeceğimi bilemedim.
Bu konuda yardımcı olacak, fikir verecek bir arkadaş var mıdır acaba?