Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    703
Merhaba.

Bütçem maksimum 3500 TL.

Boyum 190 cm 84 kg. Marka model tavsiyesi istiyorum lütfen

Scudo
Bisiklet alma konusu birçok içerikte konuşuldu. ama yinede sana şöyle yardımcı olayım. Öncelikle bisiklet ile ne yapmak istiyorsun. Şehir içi ulaşım için mi, yok ben kendimi dağlara vurayım, yada ben şehirler arası tura çıkarım mı diyorsun. Bu kararı verdikten sonra bisiklet bakmak en mantıklısı. Ben geçen sene bisiklet aldım. Araştırmam tam 4 ayımı aldı. Ne almalıyım sorusu her zaman en son vereceğin karar olmalı.

Merhaba.

Bütçem maksimum 3500 TL.

Boyum 190 cm 84 kg. Marka model tavsiyesi istiyorum lütfen
hocam yanlış yere yazmışsınız. ilgili bisiklet tavsiye bölümüne yazarsanız herkes yardımcı olacaktır.

Kartal-Maslak arası haftada 3 gün git gel yapıyorum. Günlük toplam mesafe arada kullandığım (mecburi) aktarmalara göre 30 ile 60 km arası değişiyor.
Git gel o kadar değil de aktarmaları yüklü vaziyette yapmak biraz zorlayıcı. Yanımda laptop, ıvır zıvır şeyler, yemek, kitap, havlu, şort (işe giriş öncesi kısa bir havuza girip çıkıyorum, hem ter, hem toparlanma için iyi oluyor.) vs derken sepetin yükü 10 kg'mı geçiyor.

Merlin Cycles dan aldığım Schwalbe G-One Allround Performance RaceGuard Folding 700x35 yeni lastiklerim geldi. Toplam 680 Tl gümrük ücreti içinde olmak üzere bana maliyeti oldu. İlk izlenim olarak gayet sağlam güzel görünüyorlar.IMG_20210824_121213.jpg

IMG_20210828_072902.jpg

Gününüz aydın ve esen olsun. Çalışan arkadaşlara işlerinde kolaylık tatildeki arkadaşlara iyi hafta sonları diliyorum. İşe pedallama her daim devam..

Evimden 5,5 Km uzaklıktaki işime, 2 haftadır her gün bisikletle gidip geliyorum. Hem gidişte, hem de dönüşte %40'a yakın yokuş var. Zorlayıcı değil, tatlı bir eğim. Egzersiz yapmama da olanak sağlıyor.

IMG_20210902_152605.jpg

Son düzenleme:
Geri