Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Scudo
Bende bu haftayı 4/5 ile kapatıyorum.
Dün akşam iş dönüşte yağan sağnaktan ötürü donuma kadar ıslandım. Yine de çok keyifli bir sürüş oldu. Gerçekten yağmurda sürmek keyifliydi.
Bugünü çok fazla ıslanıp üşüdüğüm için pas geçtim.
Herkese keyifli sürüşler.

Bisiklet kullanırken en büyük arzum, ve yapanları acayip kıskandığım bir konudur sırt çantası kullanmak. Sırtlarınız nasıl sırılsıklam olmuyor. Hele de işe gidip, gelirken ? İş yerinde o çantanın terlettiği yer sırt ağrılarına neden olmuyor mu? Bir gün ben de sırt çantası kullanabilirim inşallah bisikletle işe gidip gelirken.
Ağır değilse gidona asıyorum. Kullandığım çanta Decathlon'un şu en ucuz sırt çantası. Kapasitesi 10 litre. Neler neler sığıyor bir bilseniz. Kavundan 5 litrelik antifirizli cam suyuna... Cidden acayip bir ürün.
Evin market vb. alışverişini öğle araları yaptığımdan zaman zaman çanta ağırlaşıyor ya da ek poşet olabiliyor. Bu durumda çantayı bagaja gergiyle bağlıyorum. Ek poşet varsa gidonda oluyor. Dönüş yolum 8.5 kilometre civarı ve hafif tırmanış içeriyor. Hafif terleme dışında(sürüşe ve trafiğe göre değişiyor bu) herhangi bir sorun yaşamadım.

iş yerine girerken tayt'a ne diyorlar :D

Çalıştığım yer özel hastaneden dolayı, kültür seviyesi yüksek çalışanlar (doktor-hemşire-personeller) oldugundan dolayı tayt vs hiç sıkıntı olmuyor :) Aksine saygıyle bakılıyor, zor bir spor oldugu biliniyor. Ha fabrikaya,sanayiye gidersem o zaman fena :koptum:

Yol bisikletlerimizin fotografları adı altında açılan konuda 1 kez yorum yaptım diye uyarı yazılıp arından engellenmiş bulunmaktayım. Bu durumdan dolayı üyeliğimin silinmesini istedim bi halta yaramıcak :) Granfondo izmir yarışma vs konuları takip etmemize gerek kalmadı. Biraz duzgun yönetilmeli, 2013den beri üyeyim, bozuldu artık.

Bugün de geldik. Uzun bir müddet işe gelmem daha :D

Can sıkıntısından biraz dolaşarak geldim. Bom boş İstanbul'un ve E-5'in tadını son çıkarışımdı muhtemelen. Elimde telefon foto-video çekerek geldim.

1627025910261.png

Herkese günaydınlar hayırlı işler, daha önce sorduğum lastikler ile ilgili uzun bir düşünme payından sonra dün aldım.
Schwalbe G-One Allround Performance RaceGuard Folding Gravel Tyre 700x35
Türkiye fiyatı 460 tl adeti.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sakarya'dan selamlar.bende hava iyiyse bisikletle gider gelirim.hergün git gel 30 km civarı.

Geri