Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Günaydın. Bugün de geldik işimize çok şükür. Başta bisiklet forum ailesi olmak üzere tüm ülkemize ve insanlığa sağlıklı günler diliyorum.

Maskeni sevdim abi. Motorcu maskesi mi o?
Screenshot_2020-01-12-12-24-54.png
Gunaydin Vedat yok. Çin menseili bir bisiklet maskesi

Scudo
bugün işe gelirken üşüdüğüm kadar ocak ayında karda bisikletle işe geldiğimde üşümedim. kaç dereceydi bilmiyorum ama kısa parmak eldiven giyme gafletinde bulundum sabah işe geldiğimde parmak uçlarımı hissetmiyordum

bugün işe gelirken üşüdüğüm kadar ocak ayında karda bisikletle işe geldiğimde üşümedim. kaç dereceydi bilmiyorum ama kısa parmak eldiven giyme gafletinde bulundum sabah işe geldiğimde parmak uçlarımı hissetmiyordum
niye ise bende aynı şeyi düşündüm.

Ben de aynı şeyi yazacaktım şimdi.
O kadar kar kış gördüm. Hiç bugünkü kadar üşümedim yav. :koptum: Ki ben @abidin3714 gibi hazırlıksız da değildim. :D

Parmaklar yerinde de mi hocam :) Ben uzun parmak eldivenin altına ameliyat eldiveni giydim:) kısa parmak eldiven büyük cesaret

Özel sektördeyim. Önlem amaçlı ofisi kapalı tutuyoruz. Ama devam eden işler & sözleşmelerle belirlenmiş teslim tarihleri nedeniyle nöbetleşe gidip gelmeye de devam ediyoruz.
En kısa sürede tekrar 5'te 5 yazabileceğimiz günler gelir umarım...

IMG_20200319_124955.jpg

2/3 ile kapattık. İçim içime sığmıyor ama mevzu sağlık. Yapacak bir şey yok

Allah in izniyle bugünde işe geldik. Yollar her geçen gün biraz daha boşalıyor. Mahalle çıkışına kadar yanımdan bir araba bir kamyon geçti.IMG_20200326_090336.jpg

Yarın işe gitmek durumundayım. Peki sizce bisiklet mi otomobil mi?

Herkese merhaba

Kronik farenjitim olması sebebiyle enfekte olmam daha olası görüldüğü için işyerimden 14 gün idari izne çıkarılmıştım bugün 14 gün daha uzatıldı ve Nisan 13 'e kadar işe pedallamaya ara vermek durumundayım.

Umarim ki herkes iyidir..

@mariokaldato

İstersen takas ederiz ama bu ara sakatolur. Hem benim maske neopren motorcular için daha ideal yani ;)

Geri