Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    691
Gunaydin. Is/ulke degisimi ardindan kendi evime gecmemle birlikte Turkiye`den buraya getirmis oldugum bisikletimle yeniden #isebisikletle aktivitelerine baslayabildim. Bulundugum bolgede ise bisikletle gelene km basi 0.24 cent veriliyor. E-bike kullanimi cok yaygin, basta yadirgasam da upuzun ve dumduz, bitmek bilmeyen bisiklet yollari ile tanisinca hak verdim. Iyi dilekler icin herkese tesekkurler. Bir risk aldik buraya gelmekle, bakalim bundan sonra neler olacak...

(link)
(link)
(link)

km başı 24 cent mi 0,24 cent mi

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36 ve Snr U
Scudo
km başı 24 cent mi 0,24 cent mi
Cok ozur dilerim karisiklik icin km basi 24 cent. 9 km yolum var, donusuyle birlikte 18 km yapiyor. Gunluk 4.5 euro civari ediyor bu sayede. Eski mesaji duzeltmeye calistim ancak duzenle butonu yoktu. Buradan duzeltmis olayim :)

Soğuklarda işe gelip giden arkadaşların sıkı giyinmelerini tavsiye ederim.
Baş, boyun, el, ayak, ve göğüs kısımlarını özellikle korumaya dikkat etmek gerekiyor.
1668146300082.jpg

Bu hafta 2 gunluk yagmur sebebiyle 3/5... Yagmuru bol olan bir yer anladigim kadariyla dolayisiyla 3 farkli yerden saatlik hava durumuna bakmak durumunda kaliyorum gun icinde. Yagmurda surmek eglenceli degil. Herkese hayirli hafta sonlari.

(link)
(link)
(link)

Bu hafta bir gunluk evden calisma uygulamasina gecmemle birlikte 4/4... Bir elde semsiye ile yagmurda surme denemesi yaptim. Yollar dumduz oldugundan bunu denemek mantikli geldi. Sonuc: Pantolon yine islandi, yikanacak ve utulenecek, ayakkabilar islandi ancak su gecirmez bot vb kullanmak mantikliymis, yagmurluk da gorevi icabi kismen islandi ancak gerisi iyi. Donuslerde denenebilir.

(link)
(link)
(link)
(link)

Bu hafta bir gunluk evden calisma uygulamasina gecmemle birlikte 4/4... Bir elde semsiye ile yagmurda surme denemesi yaptim. Yollar dumduz oldugundan bunu denemek mantikli geldi. Sonuc: Pantolon yine islandi, yikanacak ve utulenecek, ayakkabilar islandi ancak su gecirmez bot vb kullanmak mantikliymis, yagmurluk da gorevi icabi kismen islandi ancak gerisi iyi. Donuslerde denenebilir.

(link)
(link)
(link)
(link)

Bana göre yağmurlu havalarda en mantıklısı şemsiyeden ziyade, alt ve üst yağmurluk.
Ayakkabılar içinde ayakkabı kılıfı.
Gözlükler vs. sıkıntı olabiliyor biraz. Yağmur damlası ve buğulanma.

Geri