Scudo Sports

İşe Bisikletle Gidenler

İşe hangi sıklıkta bisikletle gidiyorsunuz?

• Toplam katılım
    702
Bu hafta 1 gunluk hava muhalefeti sebebiyle 3/4... Herkese hayirli hafta sonlari.

(link)
(link)
(link)

Bromptonlar cekici gercekten ama benim 20x2`lik heybeleri tasiyamayacagi kesin! Kamyonet gibi kullanmak zor gibi...
unnamed.jpg

Scudo
İşe giderken yol üstündeki Beykoz Spor Ormanı parkuruna girmek güzeldir :)

299640 dosyayı görüntüle
İrfan abi bu haftasonu Sancaktepe'ye taşınıyorum, bundan sonra haftada 5 gün Sancaktepe - Beylikdüzü git gelim olacak. Girebilirsem çok erken saatlerde girerim muhtemelen ama umarım karşılaşırız parkurda. Tabi birlikte sürüş yapmak manasında karşılaşmaktan bahsetmiyorum, viiiiiiİİİİİYUUĞĞğğğğğ efektiyle yanımdan geçereken yetiştirebilirsem "İrfan abi günaydın" falan derim diye umuyorum yani :)

Azda olsa en sonunda kar geldi.
Tehlikeli bir sürüştü.
Bazı yerler karlı, bazı yerlerde sulu kar birikintileri vs.. Sürüş sırasında sıkıntılı durumlar oldu.
1675665867727.jpg

Dosyalar

• 1675665867692.jpg
    1675665867692.jpg
    75,5 KB · Okunma: 1
Bu hafta 4/4... Herkese iyi hafta sonlari diyecegim de iyisi mi kaldi... Elimizden sadece Ahbap`a yardim yapabilmek gelebildi.

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
İşe bisiklet ile gidip gelenlere genel bir sorum olacak. Zincir çamur yedikten sonra her seferinde temizliyor musunuz? Bunun kolay bir çözümü yok mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
İşe bisiklet ile gidip gelenlere genel bir sorum olacak. Zincir çamur yedikten sonra her seferinde temizliyor musunuz? Bunun kolay bir çözümü yok mu acaba?

Ben temizliyorum. Sırf bu yüzden yağışlı havalarda bisiklet kullanmıyorum.

Ben de salı ve bugün geldim bisikletle. Geçmek bilmeyen şiddetli baş ve göz ağrısı sebebiyle planladığım gibi geçmedi bu hafta.

(link)

Karların erimesi ile birlikte bende sezonu açtım, 2023 sezonu hayırlı olsun herkese sağlıklı mutlu ve kazasız sürüşler...

Geri