Ahmet Ayaz
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.234
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
İş yerinde yedek kıyafetim var, kuru kıyafetler giyiniyorum. Duş alma imkanı yok.Ter olayını nasıl hallediyoruz? 10KM bisiklet sürünce 0.5-1litre terliyorum
Sıcaklığımın normale dönmesi için en aşağı 30-45dk gerekiyor. Değiştirsem de terlemeye devam ediyorum.İş yerinde yedek kıyafetim var, kuru kıyafetler giyiniyorum. Duş alma imkanı yok.
Ben klimanın önüne geçiyorum. 1 dakika sürüyor o işSıcaklığımın normale dönmesi için en aşağı 30-45dk gerekiyor. Değiştirsem de terlemeye devam ediyorum.
İşe bisikletle gidip gelirken;
- bi çift ayakkabı,
- 15” laptop,
- bi gömlek (veya tişört) ve pantolon
taşımak için nasıl bi çanta sistemi kullanmamı tavsiye edersiniz ey işe bisikletle gidenler profesyonelleri?
Ben uzun süredir bisikletle gidip geliyorum. Geçen cuma günü bir kaza geçirdim. Fenerbahçe stadının önünde malın biri hiç bakmadan kapıyı açtı ben de vurdum. Allah korudu diye düşünüyorum. Kapı bisikletin gidonuna denk geldi ve bisiklete bir şey olmadı. Ben de vurmanın hızıyla ve arka tekerleğin kalkmasıyla omuzumu arabanın kapısına çarptım. Bende de bir şey yok. kaçılamayacak kadar hızlı cereyan ediyor arkadaşlar çok dikkatli olun. frene bile basacak zamanınız kalmıyor.
Ter olayını nasıl hallediyoruz? 10KM bisiklet sürünce 0.5-1litre terliyorum
İşe bisikletle gidip gelirken;
- bi çift ayakkabı,
- 15” laptop
- bi gömlek (veya tişört) ve pantolon
taşımak için nasıl bi çanta sistemi kullanmamı tavsiye edersiniz ey işe bisikletle gidenler profesyonelleri?
Çok geçmiş olsun. İste bundan dolayı ehliyet kurslarında şoförlere kapı açarken Hollanda stili kapı açma öğretilmeli. Bilmeyenler için kapıyı kapı tarafında ki eliniz ile değil vitesin olduğu tarafta ki elinizle açmanız gerek. Bu şekilde gövde ve bas hafif kapıya dönüyor ve bakış açınız genişliyor, haliyle yan aynalardan göremeyeceğiniz ama gelmesi muhtemel araç, bisiklet, motorsikleti görebiliyorsunuz. Birde pat diye açmamak en doğrusu, açıp 2 sn beklemek gerek.Ben uzun süredir bisikletle gidip geliyorum. Geçen cuma günü bir kaza geçirdim. Fenerbahçe stadının önünde malın biri hiç bakmadan kapıyı açtı ben de vurdum. Allah korudu diye düşünüyorum. Kapı bisikletin gidonuna denk geldi ve bisiklete bir şey olmadı. Ben de vurmanın hızıyla ve arka tekerleğin kalkmasıyla omuzumu arabanın kapısına çarptım. Bende de bir şey yok. kaçılamayacak kadar hızlı cereyan ediyor arkadaşlar çok dikkatli olun. frene bile basacak zamanınız kalmıyor.