Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İstanbul'da bisiklet tamircisi

@DoganGunes Bende bugün gittim ancak ayar yaptırmadım. Çünkü tek lastik için 30 lira istedi ve bana çok geldi bu fiyat. Siz kaç paraya yaptırıyorsunuz akord ayarını?

Bu arada bu sorum genel olsun. Sirkeci esnafı dışında akord ayarı için tavsiye edebileceğiniz, özellikle gaziosmanpaşa veya bayrampaşa civarında bir bisikletçi var mı?
 
Scudo
Alibeyköyde şen bisiklet sultançiftliğinde atak bisikler var tavsiye ederim
 
@DoganGunes Sirkeci esnafını bu yüzden sevmiyorum işte. Size söylediği fiyatın 2 katını söylüyor adam direk. Ben Karabük'te 10 liraya yaptırabiliyorum akordu, yani bu işin piyasası 10-15 lira. 2 katı fiyat söylemek ne kadar esnaflığa sığar bilmiyorum. Decathlon dışarıdan gelen bisikletlere hizmet veriyor mu?

@Deniz A Atak bisiklete bakabilirim, sağolun.
 
  • Beğen
Tepkiler: DoganGunes
@FlySouL
Arkadaş söylemiş, Fatihte Dadaş bisiklet. Arkadaşın ismi Murat. Rand ile çalışıyor genelde ve ilgisi alakası mükemmeldir..

@uurdundar
Abi, senin dediğin yerde ki abi eski bir bisikletçiymiş. Merdiven çıkmaktan sanırım menüsküs olmuş, dizinde ki sakatlıktan dolayı bırakmış. 1-2 hafta önce saolsun kilitli pedallarımı takmam için anahtarını kullanmıştım, akşam üzeri olmasına rağmen çok ilgili ve konuşkan birisi.. Ne kadar teşekkür etsem az.
 
Konu açmamak için diğer konumda sordum ama kimse umursamadı pek.Papuclar ayarlanacak ve belki Akort yapılacak.Var midir önerebileceğiniz iyi bir yer? Sirkeci İleri ve Alibeyköy Sen bisikleti biliyorum memnun kalmadım.Simdiden Teşekkürler.
 
Selamlar.
Bakırköy'de oturuyorum, burada 2 tane iyi yapan bisiklet bayii var. Benim önerim Metin Bisiklet. Aktif Pedal daha iyi yapacaktır fakat eğer bisikletle o konularda tamirden sonra ş ok ömrü devam ederse ilki kadar daha parayı alır. Metin'de öyle bir sıkıntı yok, uygun fiyata yaptırabiliyorsun + eğer sorun devam ederse ücretsiz olarak tekrar bakıp tamir ediyorlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ben de gitmeden önce okumuştum onları fakat pek de sıkıntı olmadı orada, yaşadığım tek problem bisikleti yapacak adam izinli olduğundan 1 gün geç almış olduğumdur. Yine de çoğunluğun fikri önemli, 7 24 orada olan biri değilim fakat kendi adıma memnun kaldım. Bütçesi de uygun geldi, ayrıca yakın Ben memnunum kısacası, tanımadıkları adama özel davranma gibi huyları yoksa iyi yapıyorlar
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
Pazartekkede hikmet amcanin oglu enver abi var , dukkani yok yol ustunde yapiyo , eski bisikletci . cok parada almiyo . akortlar jant basi 10 lira istiyodu , pabuclara para bile istemez ayar yapmak icin . pabuclari kendin ayarlamalisin bnce bi alyan takimi al hirdavattan kendin takip cikar , kolaylik olur senin icin .
 
@Uptown Cyclist dostum ctesi musaitsen ben halledeyim ne gerekiyorsa. Bulusalim musait bir yerde.
Bedeli agir olur ama, bi cayini icerim :D

@Uptown Cyclist dedigin yerler parca satmaya odaklanir. Is umurlarinda olmaz. Ozellikle ileri bisiklet bu konuda cok bos bir yerdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Kuzey Ege
Yarın olursa çay ismarlarim :D yarın gitmem gereken yerler var işler için.Ulasim aracım bisiklet yani halletmem lazım
 
Murat Bayralı (0536) 965 55 65 – (0212) 521 75 42 Atikali Mahallesi , Beyceğiz Caddesi No 33/A Fatih/İST
 
  • Beğen
Tepkiler: LifeSound
@ercst0rm
Adı nedir buranın?
 
Sultangazi atak bisikleti tavsiye ederim kardeşim
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist
Dadas bisiklet. Carsambada ismail aga camiine geleden soldaki aradan giriliyor. Eli agirdir ama iyi ustadir. Dukkan da her zaman acik olmaz. Denk getirmen lazim. Veya onceden telefonla araman gerekir.
 
  • Beğen
Tepkiler: The UGUR
Uygun Fiyatlara Profesyonel Düzeyde Servis İstersen,bahceköy yolu cad. No:25 sarıyer çayırbaşı bahcekoy, İstanbul Ömer Hayta 0506 724 9239.
 
Geri