Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Jordanred Bisiklet Forması

Scudo
@asilbalaban Lütfen bu is yapma şeklini sürdürün. Hem siz karlı çıkarsınız hem de biz, bisikletliler. En yakın zamanda sipariş geçiyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Özcan
Benim siparişim de 2 gün önce elime geçti. !.78 boyum, 73 kilodayım M beden aldım ancak kalıpları baya darmış ve boy hafif kısa gibi geldi bana. Alacak olanlar normal giydiği bedenin bir büyüğünü sipariş ederlerse daha rahat ederler diye düşünüyorum. Kumaşını ve baskı kalitesini beğendim renkler gayet canlı. Lastikler de sıkı sarıyor sırtın açılması vs durumu olmuyor beğendim, bir de uzun kollusunu sipariş edeceğim sonra.
 
@Cem cm

Tayt üretimimiz var, tekli satışını ve tekli kişiye özel üretimini de yapıyoruz.

@Cyclinq

İmitasyon ürün yapmıyoruz ancak tasarım olarak benzer formalar yapabiliriz.

@The UGUR

Teşekkür ederiz. Jordanred bisiklet sporunu bireysel olarak yapan kişilerin, profesyonel spor giyimine özelleştirilebilir olarak ulaşmasını sağlamak için çalışıyor. Sizlerin desteği ile, her zaman bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
 
@mossocitybiker Stoktan hızlı kargo ile gönderdiğimiz, hazır ürünlerimiz KDV dahil 80TL, özel tasarım forma yaptırmak ise KDV dahil 86,40TL (bu fiyat bir adet forma için, adet yükseldikçe fiyatlarımız düşüyor) Ayrıca kargo ücretini de Jordanred ödüyor.
 
@asilbalaban afedersiniz tayt siparişi nasıl verilir konusunda net bi cevap alamadım. Sitenizde özel üretim kısmındaki linkler Buff siparişine yönlendiriyor. Ben mi yanlış yapıyorum bilemedim.
 
@Cem cm Tayt ile ilgili tasarım sunumunu Grafiker arkadaşlar sizin için hazırlıyor. İletişim formuna telefonunuzu bırakın sizi arayalım veya müşteri hizmetlerini arayarak süreci başlatabilirsiniz.
 
@asilbalaban
Hazır ürünlerinizin hepsi kolları lastikli modelden mi? Racing fit hazır olarak yok mu? Tam anlayamadım ürün açıklamalarından.
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
uci01151.jpg
 
@muratokan formalar nefes alabilen, teri dışarıya atabilen kumaştan üretildiği için bisiklet formaları su geçirgen oluyor maalesef. Yağmurluk tarzı birşey alırsanız yağmur geçirmez o da hava alabilen yerleri yoksa sizi çok terletir yağmurda ıslanmış gibi olursunuz.

Beyler firmanın ürünleri kaliteli sizi dinliyorlar ve isteklerinize göre çözüm üretiyorlar benim 4 formam oldu firmadan çok memnunum yerli malı yurdun malı :)
 
@asilbalaban

Biraz once siparis verdim. Bakalim nasil cikacak. Elime ulasinca izlenimleri paylasacagim burda.
 
Formam geldi ilk turumu attım(40 km).
Tasarladığım ürünü sipariş verdim. Bayramdan sonra gelir diye düşünüyordum. Bayramdan önce geldi . Gayet ilgililer.İlk izlenimler güzel.İleride nasıl olur bilmem. Forma malzeme olarak kaliteli . Ter tutmuyor. Gayet başarılı . Ben racing sistem aldım tam oturdu. Ama nacizane tavsiyem alt fermuar kısmı çok estetik durmuyor burası düzeltilse iyi olur. Arka cepler biraz daha derin olsa güzel olur. Telefonum kıl payı sığdı. Daha derin olsa gönül rahatlığıyla koyarız.Genel anlamda beklentimi karşıladıIMG_20180618_143016_1.jpg IMG_20180616_160458_1.jpg IMG_20180618_143042_1.jpg
 
Merhabalar,

Ben Doruk , şehir bisikleti kullanıyorum ve aynı zamanda Jordanred firma yetkilisiyim Bir süredir uzaktan takip ettiğim forumda bende aktif olarak yer almak istedim.

@alcest çok yakın bir zamanda sitemizden bisiklet taytımızın detaylı bir şekilde incelemesini ve bilgilerine ulaşabileceksiniz. Bu konu altında bununla ve daha bir çok yeniliğimizle ilgili bilgilendirme yapacağız.

@muratokan bisiklet formalarımızda su geçirmez özellik yoktur. Ancak bisiklet yağmurluklarımızda hem su hemde hava geçirmeme özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda hem arka hem önde hava alabilmesi için delikleri mevcuttur.

Saygılarımla,
 
Geri