Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Jordanred markası ve hizmetleri hakkında bilgilendirme

Scudo
airmesh taytı bir seneden fazladır kullanıyorum, ped çok başarılı olsa da kumaşı çok kalın, askısı kalitesiz..

Neon Rüzgarlık Yelek

Bu Ürünü kullanan varsa rüzgar engelleme, teri dışarı atma ve katlandığında kapladığı alan hakkında bilgi verebilir mi? Decathlondaki rüzgarlıkla, bu ürün arasında kaldım.

İndirimler için son hafta. Sorada 500 tl olan taytı 262 tl ye mal edebilir gibisiniz.
(pad olarak benzer kumaş kalitesi sorada çok üstün deniyor. 👍)

Son düzenleme:
İndirim döneminde alışveriş yapan arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve ahmet1914
İndirim döneminde alışveriş yapan arkadaşlar deneyimini paylaşabilir mi?
3 Ekim'de sipariş ettiğim uzun tayt 16sında teslim edildi.Tarihler kesin olmamakla birlikte 10 gün vs sürdü.415 TL tutarındaki uzun Airmesh pedli tayt 332 TL tuttu fakat 9.90 TL'lik kargo bedeli canımı sıktı,onunla birlikte toplam 341.90 kuruşa geldi
Tayt sitede görüldüğü şekilde ve tasarımda geldi.Bu havalarda sıcak tutması iyi,vücudumun alt tarafı üşümedi.Pedin üzerinde Airmesh olduğu yazıyor ve turuncu renkli.85-105 km arasında değişen 2 ayrı sürüş gerçekleştirdim ancak "Ohh be aldığıma değdi" demedim kesinlikle.Bilmiyorum taytın kullanım amacı noktasında mı eksiklik veya bilgisizlik bende mevcut ancak hali hazırda kullandığım Btwin kısa tayt ile arasında bir fark göremedim.

Ohh be aldığıma değdi" demedim kesinlikle.Bilmiyorum taytın kullanım amacı noktasında mı eksiklik veya bilgisizlik bende mevcut ancak hali hazırda kullandığım Btwin kısa tayt ile arasında bir fark göremedim.

Airmash ped btwin kisa tayt pedine gore bir kac gomlek ustun kesinlikle.

İndirimler için son hafta. Sorada 500 tl olan taytı 262 tl ye mal edebilir gibisiniz.

Soranin kumas kalitesi jordanred'e gore cok ustun. Dogru bir kiyaslama olmadigini dusunuyorum.

Airmash ped btwin kisa tayt pedine gore bir kac gomlek ustun kesinlikle.

Soranin kumas kalitesi jordanred'e gore cok ustun. Dogru bir kiyaslama olmadigini dusunuyorum.
Yanlış ifade etmişim haklısınız sadece ped olarak yorum yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
500-600 liralık sepet yaptım tam alıyordum baktım sepette "20 lira kargo" diyor :D böyle şeylere ayar olduğumdan almadım :O Sonra ihtiyacım da olmadığına karar verdim :D

500-600 liralık sepet yaptım tam alıyordum baktım sepette "20 lira kargo" diyor :D böyle şeylere ayar olduğumdan almadım :O Sonra ihtiyacım da olmadığına karar verdim :D
Bu kargo olayına bende takılıyorum genelde. Küçük miktardaki ürünler için kargo ödemeyi insan göze alıyor ama yüzlerce TL sipariş verecekken kargo ödemeyi sevmiyorum. Bende bu yüzden burası yerine Decathlon' u tercih etmiştim bir keresinde.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve enzo
@enzo Aynı durum için bende sipariş vermedim. Sonucta o kadar para veriyoruz 20 tl gözümüz gormeyebilir ama neden verelim ki..

• Beğen
Tepkiler: enzo
Jordanred in uzun kışlık taytını ve formasını kullandım. Tayt için diyeceğim şudur, paçaları bol kaldı. Taytın bacağı sarmasını beklersiniz ama paçalar bol olunca pedal cevirirken yukarı doğru toplanıyor. En son paçaları çengelli iğne ile çoraba falan sabitlemiştim toplanmasın diye. Bir kac sürüşten sonra durumu izah için aradım kendilerini. Bacak kalınlığından falan bahsettiler. Halbuki alakası yok. Her tarafı sıkı bir şekilde oturan tayt, paçalarda kendini salmış, genişlemiş şekilde geldi bana.

Sora'nın ise kısa taytını kullanıyorum. Gayet memnunum.

Jordan red forma da kullanıyorum. Onlar da gayet iyi ve güzel.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Evet 20 tl her halükar da kitliyorlar hocam maalesef 500-600 tl lik bir alışverişte ücretsiz olmalı.

Geçtiğimiz haftalarda uzun taytlarını aldım ve ilk sürüşümde tayt maalesef dikişlerinden arka tarafımdan gitti :) kendilerine mail attım olayı anlatan, görsellerle beraber. 5 dakika içerisinde telefon ile dönüş sağlayıp, ücretsiz şekilde kendilerine göndermemi, ilgileneceklerini, bir parti iplikte sorun olduğunu anlattılar, yeniden dikip çok kısa bir süre içerisinde gönderdiler. Bu ilgili tavırları ile benim gönlümü kazandılar.

Merhaba jordanred'den yağmurluk aldım fakat sırt kısmında delikler var. Yani bilerek dikilmemiş. Niye böyle olmuş olabilir? Malzemesi felan da çok kaliteli, kalıbı da öyle. İade etmek istemiyorum ama o deliklerden yağmur girmez mi ya?

Jordanred üzerinden tayt aldım, iki yıl oldu. Hâlen bir sorun yaşamadım.

Merhaba jordanred'den yağmurluk aldım fakat sırt kısmında delikler var. Yani bilerek dikilmemiş. Niye böyle olmuş olabilir? Malzemesi felan da çok kaliteli, kalıbı da öyle. İade etmek istemiyorum ama o deliklerden yağmur girmez mi ya?
Deliklerin fotosu var mı benim iki adet yağmurluğum var ikisinde sırtında delikler var ama asıl önemlisi delikler nasıl.

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Deliklerin fotosu var mı benim iki adet yağmurluğum var ikisinde sırtında delikler var ama asıl önemlisi delikler nasıl.
Jordanred müşteri temsilcisiyle görüştüm onlar havalandırma delikleriymiş. Ben de öyle düşünüyordum zaten. Yani kumaşın üstüne kumaş dikip arası delik olmuş. Oradan yağmur girmez zaten ben de çok önemsemedim.

Geri