Scudo Sports

Kadro boyama

Şimdilik plastidip diye düşünüyorum zahmetsiz geliyor ve sıkılınca sök at sanayide kaporta ustam var tanıdık ona bedavaya boyatırım istediğim rengi hazırlar ama ilk bi görüyüm bisiklette eğer sıkılmam dersem kalıcı boyatırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: selim82
Scudo
@Rcx Face de "paint my velespit" yaz çıkıyorlar. Ben gezinirken rastladım aynı zamanda forum üyeleriymiş. İrtibata geçmemiştim o yüzden ne kadara boyadıklarını bilmiyorum fakat çok harika işler yapıyorlar.

@muratciftci7

crosstop diyorlar, cx bisikletler ve tt'lerde kullanılıyor, tabi bir de bullhorn fixie'lerde

(link)

• Beğen
Tepkiler: muratciftci7
Boya sökücü ve zımparayla boyayı söküp elektrostatik boya yaptırabilirsiniz. Ben yaptım oldukça düzgün oldu. Yalnız boyaya verirken bozulmaması için dişlileri kapatmak gerekli.

fa99631692ab9644a15660a93a5692f9.jpg

Hiç dokunma derim. Güzel bisiklet. Başka renk istiyorsan bunu satıp başka renk alabilirsin. En azından bu bisiklete yazık etmemiş olursun. Zira bunu boyadıktan sonra binmek istemeyeceksin muhtemelen.

• Beğen
@ardabaranburcak
Firmalar cok naz ediyor be dostum sen sanslisin yine bak harika olmus

• Beğen
Tabi öyle bir sıkıntı var. Tanıdık sayesinde masrafsız halledebildim. 250 lira fiyat çeken olmuştu ama aradığımda 40-50'ye yaparız diyen de çıkmıştı. Sonradan tanıdık ayarladığım için gidip görüşmedim ama İstanbul'da Bayrampaşa taraflarında elektrostatik boya yapan yerler var, sorulabilir.

@ardabaranburcak
Ya en guzeli adamlara kisiye ozel bi boya yaptirmak istedigini hissetirmemek.:"_ Aradan cikartiverelim abii :( " argumaniyla saldirmak lazim :D

• Beğen
@ardabaranburcak
Cunku o boyahanelerde bi boya hatti var ve sen sirf istiyosun diye adamlar hatti sana ozel acmazlar

Herkesin de dediği gibi boyası çok güzel. Bisikleti sadeleştirmek istiyorsan janttaki yapıştırmaları sökebilirsin.

• Beğen
plasti-dip uygulaması hakkındaki görüşleriniz neler arkadaşlar?

Veya karbon kaplama da yapılabilir diye düşünüyorum.

O zaman şimdilik gidonu değiştireceğim boya işini sonraya bırakamıyorum biraz daha araştırayım belki yaptırmışken kalıcı yaptırırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler bende kadro boyattıracağım ama kadro modelime uygun güzel bir boyama bulamadım sizce bu kadroya en iyi hangi markanın boyası yakışır.

HongFu-New-Design-aero-road-frame-carbon.jpg_350x350.jpg
HTB1HXkPHVXXXXbeXXXXq6xXFXXX9.jpg

Boya derken direk hangi markanın çakmasını yaptırayım diyorum :D sırıtmıcak kadrosu buna çok benzeyen.

bisikletinin boyası çok güzel mavi ve siyah çok iyi uymuş. ayrıca jant ve gidon da uyumlu. sele rengi olmamış o da sürerken görünmüyor zaten. boyama hevesin varsa eski bir bisiklet bul onu yap bakalım ne kadar iyi bir iş çıkaracaksın. böyle mis gibi bisikleti düz renk boyayıp ziyan etme.

• Beğen
Geri