Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kadro boyama

Ben de eski Çelik kadrolu mtbmi boyayacagım... Tel fırça alıp matkapa takıp boyayı sökmeyi ve daha sonra sırası ile astar, sprey boya ve vernik atmayı düsünüyorum..

Boya sökücüye ihtiyacım var mı.. Yoksa sadece tel fırça işimi görür mü? Ve baska tavsiyesi olan varsa sevinirim.

Scudo
Merhaba herkese.Bisikletimin kadrosunu boyamak istiyorum.Verniği,zımparası nasıl olmalıdır acaba?Fırın boya vs. gibi şeylere maalesef imkanım yok.Bisikleti parçalayıp kendim yapacağım.Fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler

IMG_20190511_133603.jpgMerhaba. Salcano ng650 bisikletimin gidonu fotoğrafta da göründüğü gibi aşındı. Yeniden boyamak istiyorum. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

@memetcan424
Çok detaylı ve başarılı olmayacaksa da sprey boyayla daha az sırıtacak bir hale getirebilirsiniz. Sprey boyanızın renginin de çok farklı olmadığına emin olmak adına önce benzer bir yüzeyde test etmeyi unutmayın.

@Aruera
Bosuna yazma bu arkadas ergen buyuk ihtimal o gun kayit olmus, sorusunu sormus ve topuklamis.

• Beğen
Tepkiler: Aruera
@mariokaldato
Ortada tek mesaj var ben de öyle düşündüm de sonra belki başkaları bu başlığa damlarsa faydası olur diye düşündüm, ben 2005 ten kalma mesajlardan öğreniyorsam belki bu mesajdan da faydalanan olur :)

Bisikletim deki çizikler için artık hobi boyası kullanıyorum.İlk uygulamada kendime göre olumlu netice aldıktan sonra ikinci eski klasik bisikletimi vintage tonunda boyadım.Malzemeler multi surface metallic paint,zımpara,suluboya fırçaları,şeffaf metallic cila.Uygulamada yüzeyi hafif zımparalıyorum.Toz ve yağlardan tamamen temizledikten sonra boyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aruera
Salcano astro 29 hd bisikletimi ikinci el aldım ve kadroda azımsanmayacak çizikler var. Mümkünse logo ve amblemi koruyarak yahut tekrar basarak güzel bir revize yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek tecrübeli üyelerden görenler yardımcı olabilirler mi? Elim alet tutar kendim yapma taraftarıyım. İyi forumlar.

@msemirhan
Komple parcala bisikleti sade kadro kalsin. Onu boya sokucu , spatula , tel firca yardimiyla temizle sonra astar ve sprey boya yaptirip evde boya

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
.

@msemirhan
Peki hocam üstündeki logoları veya kendi istediğim türde logo çalışmasını çıkartırabileceğim bir yer bulabilir miyim acaba. Çizim programı kullanabiliyorum boyutlarına göre kendim de çizip sticker gibi çıktı alabileceğim bir yer lazım bana

@msemirhan
İşin orası biraz bulunduğunuz şehir ile alakalı. ama illa ki bir tane reklamcı vardır. Genelde araç üzeri reklam, tabela işi yapan yerler o tip sticker yapıyorlar. Led tabela yapan bir yerde çalışıyordum araç üzerine falan biz de yapıyorduk. Kullandığımız program şuanda aklımda değil ama istediğiniz logoyu aynı photoshop benzeri programa yükleyip renkli baskı yapan cihazdan çıkarma usulü yapıyorduk. İşlemden önce bir reklamcılar ile görüşün.

@MakRo
İstanbulda yaşıyorum ama karabükte okuyorum. Reklamcı bulabilirim aslında. İstediğim şey kadroyu mat siyah yapıp şerit ve logoları parlak yeşil yapmak. İşte o yeşil kısımların profillerini çıkarmak için baskı düşünüyorum. Dediğiniz gibi reklamcılarla görüşüp bi fikir alayım. Titiz ve güzel bir proje çıkarmak istiyorum. El emeği olsun.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Kayseride Ahmet usta var Facebook dan bir bak istersen numarası vardı bende silinmiş galiba profesyonel bu işin boyası ve baskısını yapıyor sana yardımcı olur umarım.

@ones
Biraz baktım ama bulamadım. Googleda aratınca ufak bir dükkan çıkıyor o mudur acaba

Biraz alakasız olucak ama konu açmayı bilmedigim için buraya yazıyorum . Mosso legarda 1821 model bisikletin var arkadaki rubleyi 7liden 8 liye yükselticem fakat ruble kadroya sürter mi acaba ? Yeteri kadar boşluk varmıdır ?

@YouLostDear
Benim salcano astro 29 hd mi 2. El aldım. 8li ruble 9a artırılmış sürtme olmuyor. Bilen birinden destek al buraya değil aktarım organlarının bölümü vardı oraya yaz

Tekerlek göbeğinin kasetli veya vidalı rubleye uygun olduğuna bakılması gerekiyor.Tekerlek göbeğininde değişmesi gerekebilir.

@gok Tekerlek göbeginide degiştiricem tek sıkıntı kadroya sürtme ihtimalı

Eski bir bisiklet aldım, kadrosunu mat siyah renge boyamak istiyorum, günümüz şartlarında ucuz yollu nasıl yapabilirim ?

Dosyalar

• F20310A8-4C70-45B5-82C6-2E883DD2B385.jpeg
    F20310A8-4C70-45B5-82C6-2E883DD2B385.jpeg
    278,9 KB · Okunma: 85
Eski bir bisiklet aldım, kadrosunu mat siyah renge boyamak istiyorum, günümüz şartlarında ucuz yollu nasıl yapabilirim ?
Ben bi arkadaşın bisikletini mat siyah sprey boya ile boyadım gayet de güzel oldu, ama mat boya pürüzsüz bir yüzey olmadığı için çok çizik belli ediyor. Belki boyandıktan sonra pasta cila yapılırsa daha iyi olur.220745 dosyayı görüntüle20200309_171055.jpg

Geri