Arkadaşlar kahve makinesi için önerebileceğiniz yurt dışı siteler var mı?
Yukarıda belirttiklerimi kullanıyorum, fiyat olarak çok iyiler bence, tam fiyat performans ürünü.Link atarsanız, yardımcı olmaya çalışırım ,zira her markanın zibilyon tane ürünü var ve herbirinin özellikleri farklı.@İsmetCanpolat Ev kullanımı için. Kardeşim almak istiyor fiyatlardan yakınınca bir iki modele baktım aynen bisiklet parçaları gibi onlarda yarıya yakın fiyatlarda yurtdışında. Güvenilir, tercih edilen sitelerden bakmak istedim ama hiç fikrim yok hangisi iyidir. Melitta, moccamaster vs...
Aynı ürün var bende de. Bir kaç kullanım sonrasında zaten iç kısım öyle bir hal alıyor ki kullanmaya içim varmadı benim şahsen... Kapkara, pütürlü bir yapı oluştu (Pas gibi). Süresi geçmediyse iade edip farklı ürüne yönelin derim.2.sorum da alttaki su haznesinin tabanı değişik geldi gözüme değişik tabakalanma var gibi ve parmağımla dokunduğumda hafif yükseklik farkları hissediliyor.Burası normal midir?
Aynı ürün var bende de. Bir kaç kullanım sonrasında zaten iç kısım öyle bir hal alıyor ki kullanmaya içim varmadı benim şahsen... Kapkara, pütürlü bir yapı oluştu (Pas gibi). Süresi geçmediyse iade edip farklı ürüne yönelin derim.
(İkea'da satılan modelde bu sorun olmuyormuş diye duydum mesela. Ama ben değişim trenini kaçırdım malesef)
Aynı ürün var bende de. Bir kaç kullanım sonrasında zaten iç kısım öyle bir hal alıyor ki kullanmaya içim varmadı benim şahsen... Kapkara, pütürlü bir yapı oluştu (Pas gibi). Süresi geçmediyse iade edip farklı ürüne yönelin derim.
(İkea'da satılan modelde bu sorun olmuyormuş diye duydum mesela. Ama ben değişim trenini kaçırdım malesef)