Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Keçiler bizonlar gibi bisikletler de kafa kafaya çarpışsın. Hem hammaddeler dayanıklı mı o test edilir hem de sinirleriniz gevşer azıcık. Sadece bisiklet için değil normak hayatta da hoşgörülü olmak gerek. Bilmiyorum tartışma nasıl ateşlenmiş, gerekli bir konu olmadığı için tamamını okumadım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
scott speedster 30 mu beyler bu mu arada 500 gram var geriye kalan herçey aynı nerdeyse kısaca scott speedster 30 mu lapierre sensium 100 mü bu kadroların esneme olayı bakımından çok bilgim yok o yüzden yardım lütfen

@C. Tiryaki sahilde genelde kimse birbirine selam vermez eğer herkes selam verseydi bisiklet düzgün süremezdik.Benimde selam verip elimin havada kaldığı çok oldu. Hatta ilğinç olan motorcuların bisikletçilerden daha fazla selam vermesi babamı denk geliyor bilmiyorum ama motorcuları ayrı taktir ediyorum bundan dolayı.

@Ertan M. olum motorun farklı bi havası var

ıyy burası aliminyumcular mı lanet olsun ( 24 jant yol bisikletim var gidonunu kırdım daha bisikletim yok çaktırmayın )

• Beğen
@vatan Ben de sevmem.Your call anyway :D

• Beğen
Tepkiler: vatan
Ben bana selam verenlerın hepsının selamını alıyorum, hatta çok mutlu oluyorum tebessum yansıyor yuzume dusunsenıza hangı bısıklet olursa olsun aynı mekanızmayı paylastıgın kısının sana selam vermesı cok guzel.Soylede bır tespıtım var selam vermede kılık kıyafet onemlı sanırım he ısın bıde karakterıstık boyutu var kımı sever kımı sevmez ıhtımaller arasında selam verme mevzusunu anlamayıp okuz okuz bakanlarda yok değil. Bugune kadar kıme selam verdıysem almadı heralde benim piskiletimin görüntüsünden bilmiyorum kendisi biraz seksi görünürde :D :D:koptum:

• Beğen
Karbon bisikletmis
Yemisim karbonunu

2 tane giantim oldu ikiside karbondu
2 tanede scottum oldu ikiside aluminyumdu

Scottla Cok karboncu gordum selam vermek icin bana yetisemeyen

Benim bisikletlerim 1000-1500 euroydu adamin sadece jant takimi 1500 euro ama dil disarda

Giantimla giderken Cok migros bisikletli gordum yetismem mumkun degil yetisince elini siktim tebrik ettim

Ezcumle
Bisikletim karbon diyip artislik yapan herkimse bisiklete artislik icin biniyordur
Gicigim oyle tiplere dusuresim geliyor
Allahin sonradan gormeleri
Dusurdugumde olmustur
O 3-4 bin euro verdigi karbon bisikleti yamulup cizilince hosuam gidiyor

Oyle tiplerle dolasmayin zaten bi elinde strava diger elinde baska bi artislik

Bisiklet sinif ayirmaz kardesim amac spordur

@hakan torun

Millet resmen psikopata bağlamış, devreleri yakmış. Bir dahada girmem ben bu foruma. şaka ya şaka. Delimiyim ben ayrılıyım bu kadar eğlenceli bir yeri bir daha nerde bulacam.

• Beğen
@hakan torun

Bak o zaman birde benden dinle hakan torun.

Şimdi elindeki o klavyeyi yavaşça yere bırak. (forumdaki boş beleş başlıklara yorum yapa yapa iyice sivilceli tineycırlara döndük bizde)
nolacağıdı yavrum tabiki karbonlu aga alülü marabaya bakmayacağıdı. Zorunamı gitti. Daha zengin-yoksul, emek-üretim araçları, burjuva-proleterya ayrımını bilmeyen gelip forumda duyarlılık kasıyor. Dondurmanın bir kepçesi kaç lira 5 lira bilemedin 10 lira hadi bilemedin bilemedin 50 lira. Adam onun içine altın taneciği koyup 5000 liraya satıyor onu alanda alıyor, amaç eziklerden farkı olduğunu ortaya koymak. Siz hala lüks tüketimin sadece ihtiyaçtan dolayımı yapıldığını zannediyorsunuz. O zaman annenizin margarinini kullanıyorsunuz demektir. Lüks tüketim aşağıda olanla farkını ortaya koymak için yapılır. Senin aylar boyu asgari ücretle alıp gözün gibi baktığın bisikletinin karşısına bu işten hiç anlamayan bir adam altın kaplama bisikleti koyar. Yani para konuşur. Şimdi şu varsıllarımıza bir rahat verinde adamlar size selam vermeden güzel güzel bisikletlerini sürsünler.

@hakan torun abi bi yardım o zaman scott speedster 30 mu lapierre sensium 100 mü arada 500 gram var geriye kalan herçey aynı nerdeyse kısaca scott speedster 30 mu lapierre sensium 100 mü bu kadroların esneme olayı bakımından çok bilgim yok o yüzden yardım lütfen

Geri