Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon yol bisikleti olanların bizi takmaması

Scudo
Yav isteyen versin selamını isteyen vermesin ben de bu selam işinin "kültür" olarak empoze edilmesini ve vermeyenlerin eleştirilmesini anlayamıyorum. Ben de genel de selam vermeyenlerdenim. Pendik Kadıköy arası her geçen bisikletliye selam versem ya da selam verenlere karşılık vermeye çalışsam? Çıkmışım sahilde yola belli bir tempoda spor yapıyorum o sırada kendimi, hayatı sorguluyorum, planlar yapıyorum vs vs..

• Beğen
Tepkiler: SagFan
@Fatih Çetin

Yok doğru.

Ne bu alüminyum bisikleti olanların artisliği!? Niye selam vermedin la bana?

Haydi bakalım :cool:

@Çağrı Soylu

100 km yol yapmış birine akşam serinliğinde bira+çerez ikramı teklifim geri çevriliyorsa selam vermem müdür :cool:
:p

Edit: Şahitlerim bile var

@Fatih Çetin
Ya ne birası kardeşim. Pazar günü yarışım var diyorum. Döneyim şeederiz onu.

@evrim bilgen

niye vurdunuz bana Evrim Hanım :D

@Yağız Gökmen alüminyum bisikletin var üstüne üstlük bir de konuşuyorsun yahu vurduğum için şükret :D :D
Yalnız bugün de "arabanın egzoz borusuna ağzını dayamış organizma kafası" daha yaşadık bu başlık altında, ne diyeyim en kötü günümüz böyle olsun :D

@evrim bilgen

ahaudhuauha :D neyse ben sünger bakmaya gidiyorum carbon saddle :(

bana selam vermeyecek bisikletli daha selenin üstüne oturmadı :D

@S. Uzun oha! diyorum bu nedir yahu? nasıl bir cevap vermiş!!!

ya ben de aynı yönde geçerken selam veriyorum ama biraz hızlı geçiyoruz herhalde algılayıp cevap verene kadar duyma mesafesi aşılıyor :) temsili:

karşıdan gelirken de sadece kafamı sallıyorum, ne zaman eli bıraksan yola bakmıyorken ya mazgal, ya çukur illa bir şey oluyor...

Alüminyumlara selam vermemek beni kesmiyor, şu titanyum kadroyu bir alayım, sonra karbonlara bile selam vermeyeceğim :)

http://cyclophiliac.com/wp-content/uploads/2013/07/firefly-titanium-road-bike-600x389.jpg

o değil de geçen sonbahar bir arkadaş gelmişti turumuza, market bisikletli bi arkadaş, artık bisikletini yapmak için yeryüzündeki öz kütlesi en yoğun metali mi kullanmışlar nedir, adam bizimle beraber 172 km tur yaptı, bırak selamı eli ayağı öpülür o adamın yahu.
ıstırırım yalarım aslanım :D :D

Epeyce bir GEEK'ten sonra umarım başlığı açan arkadaşın içi rahatlamıştır.Artık karboncular huzur içinde sürebilirler.Yine de tavsiyem üzerlerindeki nazarın kalkması için selam versinler,selam alsınlar.Kimbilir, belki kazalara karşı sadaka yerine de geçer.:)

Dip not:Bir arkadaş geyik yapıldı demiş,(eski dilde mavra)geyiğin bu işle bir alakası yok,tamamen yakıştırma.Tıpkı;tubeless lastiğe dubleks denildiği gibi.Umarım,yazdıklarım ukalalık olarak algılanmaz.

Ben aleminyum yol bisikletiyle normal bisikletlilere selam verıyom adam takmıyo bu ne yaman çelişki:D

@Yağız Gökmen

Yağız bizim selemiz karbon değil diye artistlik mi yapıyorsun yoksa? Nedir kardeşim bu karbon selesi olanların bu artistliği!

Scotch Brite Ultra Konfor kullanıcıları kulübü

Bir keresinde , mensubu bulunduğum , Karbonillati tarikatı ayininin finalinde , aliminyum bisiklet yakmanın verdiği derin huzura ermiş ve ayin sonunda herkes birbirleriyle selamlaşarak , dağılıp evlerimize doğru yola çıkmıştık.

https://i.hizliresim.com/d5OB5L.jpg

220 Km hıza ulaşmak için gözüm yolda çöp kamyonu ararken , birden arkadan gıyk gıyk diye bir ses geldiğini farkettim. Arkama dönmemle , gördüğüm karşısında irkilmem bir oldu..

Sultano mu ? Yoksa Suntakano mu yazdığı pek belli olmayan , ne idüğü belirsiz bir aliminyum bisikletli bana yavaşla şeklinde işaret yapıyor.Pedal bile çevirmiyorum halbuki ..

Neyse eleman yetişeceğim diye telef olmasın diye frenlere asıldım.

-Ne var dedim.
-Bunun aynısından bende alacaktım , Onu söyleyeyim dedi. ( hadi canım , Ciddimisin ? )

Aliminyumcu değilmi . Bunların hepsi aynı . Utanmasa selam vermemi isteyecek nerdeyse. Kazayla o an kafamı kaşısam , selam verdim zannedip , üstüne birlikte turlamayı teklif edecek. Yüz göz olmamak için sadece 3 kez pedal çevirdim.Ani hızlanmayla arkamda kalan bu vatandaşı bir daha görmedim..

Evime geldim. Bisikletime baktım. O da ne ? Sibop kapakları karbon değil. Nasıl yani ?
Hemen bilgisayarın başına geçip tüm üreticilere e-mail attım. tez karbon sibop kapağı yapıla. Alalım takalım.

İmatında ucuza kaçmasınlar , Öyle 24 K da kesemez. 300-500 K olmalı. Parası neyse veririz.

( Madem başlık çığrından çıkacak gibi duruyor. Bu saaten sonra işi makaraya vurup yazayım bari )

Geri