Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba,

Bütçem maksimum 100 TL, şehir bisikleti kullanıyorum Sedona 345. Hangi kaskı tavsiye edersiniz? Normalde 60 TL gibi bir rakam düşünüyorum ancak 100 TL ye çıkmak güvenliğe ciddi bir katkısı olacaksa tabiki bu rakama da çıkabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Scudo
@M.Furkan Kurt Baktım da dostum 100 liraya BTWIN de var 60 liraya da var. Güvenlik ve kalite ne kadar fark eder?

@Miriel Dostum bence 100 tl lik olan daha konforlu ve hava deliği felan daha fazladır ve daha aerodinamiktir.Benden daha bilgili arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır :)

Merhaba yeni bir bisiklet aldım Ghost se1000 renkleri uyumlu bir kask almak istiyorum ama özellikle siyah veya siyah yeşil (link) bu linkteki gibi sizce kalite vr renk olarak bundan daha uygun bir kask bulabilirmiyim

Bu fiyat bu kaska biraz fazla kardeşim aynısını elli liraya almıştım yeni modelleri bile 80-90 bandında yani

Ne zaman almıştın kask şekil olarak cok beğeneyim bu renklerde başka kask bulamadım acaba napsam
@efeyuceer

giro markanın renk kartelası epey geniş ondan bulabilirsiniz ben geçtiğimiz kış aldım karar sizin tabi. ben biraz daha bilinen markalara bakın derim.Çok fazla olmasa da rahatlık açısından fark var yani bütçeni bilmiyorum.şuan ben daha birşey almayı düşünüyorum spec.in align modeli falan güzel ve rahat görünüyor.

@efeyuceer
Prowell f44r veya f59r almayı düşünüyorum suan arastirdim baya eğer uygun veya indirimde bu kask veya benzeri görürseniz haber verın lutfen

@Stalker97
Vaktiyle f59'u çok aramıştım sonunda cratoni almıştım, siz kaça buldunuz muratoğlu bisiklette 90tl civarı şu an.

@sezgindurmus
Bende orda gördüm başka bi yerde bulamadım f44r 65 tl civarı ne farkı var bu fiyatlık

Sanalpazar gün içerisinde 1 saat geçerli 10tl indirim kodu veriyor bu kaskı alacaksanız eğer aklınızda bulunsun.

@C.Ozcan
Acaba indirim geçtimi link atarmısınız nerde yazıyor 10 tl indirim

09:58 - 10:02
11:18 - 11:22
12:38 - 12:42
13:58 - 14:02
15:18 - 15:22
17:58 - 18:02
19:18 - 19:22
19:58 - 20:02
21.28 - 21:32

bu saatler aralığında geliyor, diğer saatlerde de gelmesi mümkün. Alacağınız ürününe ait kategorilerde gezinin.

@delann
Aynen bunada baktım peki f44r f59r bide mv88 sedona arasında kaldım kullandığın vuruş önereceğin var mı

@Stalker97 hicbirini kullanmadim, prowell i canli gormustum, kopuk kismi kaliteli duruyordu.
Ayni siteden selev avatar profesyoneli aldim. Onumuzdeki gunlerde gelecek. Gorunusu vs. bence daha profesyonel.

@ümit KOCABAŞ
Sağolun da ben max 65 tl civarı kask arıyorum başlangıç için f44r veya f59 alacağım prowell marka bulabilirsem

Ben başlangıç için kali chakra plus aldım, senin bütcene göre biraz yüksek kalabilir. Bir hayli araştırdıktan sonra aldım. Şimdilik kalitesini deneyimlemedim, umarım hiç deneyimlemem :)

Geri