Scudo Sports

Kask tavsiyeleri

@chnkrmz Nasa dan uzay mekiğiyle aya seyahati beklerken yanlışlıkla pendik dolmuşuna binmiş gibi bi tarz yapmışın cnm :D şaka bi yana kıyak bir stil olmuş hem agresif hemde özünde efendi bir kişilik imajı olmuş. Mario Kaldato dayı bunu beğendi :D :D :D

Bu arada bana kask armağan etmek isteyen hayır sever gençlerin hediyesini kabul ederim haberiniz olsun malum giriş seviyesiyiz mtb ciyiz ev geçindiriyoruzz :D ölçülerimi bilmiyorum yalnız vücudum xs beden olmasına rağmen kafam gövdeme göre büyük biraz :D

Scudo
Arkadaşlar bi kask almayı düşünüyorum da fiyat aralığın 50-100 tavsiyelerinizi bekliyorum

Kardeşim selam

Kendi kullandığım Sedona HB-27 kaskı tavsiye edebilirim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yldzynus
Prowell marka kasklara bakmani öneririm.

@Deniz A bu kaskı ben de beğeniyorum da 2 sorum olacak.
yol bisikletinde kullanıyorsunuz sanırım? hava sirkülasyonu nasıl? terleme vs yapıyor mu?
bir de kafada duruşu nasıl? yani, tam oturuyor mu yoksa emanet mi duruyor bazı kasklar gibi?

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Prowell, moon markaların 70 tl üstü modellerini öneririm.

sirkeci salcano bayi ahmet abi var moon marka kasklar var. sen tabi beğendiğin kasklara bak ahmet abininde muhabbetine

• Beğen
Tepkiler: Yldzynus
Levior marka kaskim var ustunde kocaman made in germany yaziyor insana guven veriyor sedona tirk mali arasinda secim yap sonuc bariz belli gerci de

Prowell ise taiwan cin yani

@ateizus bende de bu kask var arkası ledli ama moon iyi mi ya ? araştırmadan aldım 40 lirayada kaskı var 100 lirayada anlam veremedim..

@nbacıshaquılle almanların iyi kask yaptığına dair bir algı nerden oluştu bilmiyorum ama sedona gayet iyi bir marka. Dahası levior da inanılmaz bir marka değil. Orta sınıf.

@Kazuya Şöyle ki bunu tüm dünya biliyor Alman malı her zaman bir tık üst seviyedir. Arabası olsun İnşaat malzemeleri Olsun vs. Onun dışında Sedonayı kötülemiyorum ki Bisikletim Sedona ama aynı fiyata Alman malı varsa onu alacağımı belirttim. Taiwan ın farklı ülke olduğunu biliyorum ama Çin kadar kalitesiz olmasa da japon ve kore kadar da kaliteli ürünleri olmadığını biliyorum.

He ayrıca Şu an farkettim konuda linki verilen Sedona kask Atak Bisiklet tarafından satılıyorumuş şans işte bisikletimi ve kaskımı oradan aldım Bana ısrarla Levioru önerdi bilmem belki kötü diye de vermiş olabilir ama iyi olarak verdiğini umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Yldzynus ve Kazuya
Bu decathlonda güzel kasklar var geçen baktım simsiyah mat vardı iyi bir şeye benziyordu ama tam inceleme fırsatı bulamadım 100 Tl fiyatı var.

@Yldzynus sorduğun soruları cevaplayayım kardeşim.
1 Hava sirkülasyonu gayet başarılı ama terleme her kaskta oluyor.
2 kafaya oturma olayı doğru bedeni seçmen ile alakalı yanlış beden alır isen emanet gibi durur. ( birde kafa çok kocaman ise öyle duruyor :) )
3 senin linkini gönderdiğin sedona da gayet başarılı duruyor. Denemediğim için yorum yapamıyorum.
4 kask alacaksan şeklide içine sinmeli ya bisiklet giyimine yada bisikletinin rengine uyması güzel oluyor.

Bende daha kask almadim onumuzdeki ay amazondan almayi planliyordum ama bu moon mv 17de fena durmuyor gibi, dusunulebilir

Bu yüzyılda bu dünyada bu dönemde bu forumda hala çin malı kalitesiz tayvan biraz daha kaliteli alman malı çok kaliteli diyen ve ısrarla bunun arkasında duran insanlar var ne diyeceğimi bilemiyorum bi bitmediniz

Geri