Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Arkadaşlar merhaba.Bende şehir bisikletimde kullanmak üzere kask arıyorum.200 tl civarı fiyat performans ürün ne tavsiye edersiniz? Gözüme çarpan ürünler:
1-Decathlonda yeni çıkan bi ürün
DAĞ BİSİKLETİ KASKI - MAVİ - ST 500 ROCKRIDER
2- Decathlon Van Rysel 500
3-Cratoni C-Smart

4-Bell Tracker

Yeni başladığımdan markaları pek bilmiyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şunu al incele dediğiniz ürünler varsa bakabirilim.Teşekkürler.

Scudo
Arkadaşlar merhaba.Bende şehir bisikletimde kullanmak üzere kask arıyorum.200 tl civarı fiyat performans ürün ne tavsiye edersiniz? Gözüme çarpan ürünler:
1-Decathlonda yeni çıkan bi ürün
DAĞ BİSİKLETİ KASKI - MAVİ - ST 500 ROCKRIDER
2- Decathlon Van Rysel 500
3-Cratoni C-Smart

4-Bell Tracker

Yeni başladığımdan markaları pek bilmiyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şunu al incele dediğiniz ürünler varsa bakabirilim.Teşekkürler.
Diğerlerini bilmiyorum ama Van Rysel 500'ün beyazını aldım ben 1 haftadır kullanıyorum. Sağlam duruyor, kafaya da güzel oturuyor. Bell markası da kaliteli bir marka diye biliyorum ben bu ikisinden birini almanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar üç kaskın arasında kaldım.
Protone hali hazırda kullandığım çok rahat ve iyi hava bir kask. Mavi rengine sahibim onun için çelişkideyim.
Utopia replikası var elimde. Kafamdayken bana iyi hissettiriyor şeklini beğeniyorum fakat iç yapısından dolayı özellikle tırmanışlarda teri anıma akıtıyor, terin aşağıya inmesini kesecek bir yapısı yok.
Gamechanger kullananların memnun olduğunu ilettiği bir kask, ama görüntüsü bana çok oval geliyor.

Siz olsanız hangisini neden alırdınız?

Ekran Alıntısı.JPG

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Umut74 Şuna bakabilirsin;
(link)
Kullanmış mıydınız? Almak istiyorum da.
Diğerlerini bilmiyorum ama Van Rysel 500'ün beyazını aldım ben 1 haftadır kullanıyorum. Sağlam duruyor, kafaya da güzel oturuyor. Bell markası da kaliteli bir marka diye biliyorum ben bu ikisinden birini almanı tavsiye ederim.
Baş çevresi ölçünüz kaç ve kaç cm modelini aldınız?

Son düzenleme:

Kullanmadım. Fiyat limitine göre belirli bir güvenlik standartına sahip olduğu için önerdim. Ne olduğu belli olmayan markalardansa btwin tercih edilebilir her zaman.

• Beğen
Tepkiler: Gkt34 ve safex

Bende 500 modelinin siyahını aldım geçen hafta. Tavsiye ederim oldukça güzel ve hafif. Üstelik kullanışlı. L beden aldım kafa ölçüm 59 cm. 58 M 59 L beden idi yani tam çizgideydim. Küçük gelme ihtimaline karşı L aldım sıkıntı yok ama niyetiniz varsa önce bir sitedindeki numaradan ulaşıp tavsiye almanızı öneririm.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhabalar ben
genelde şehir içinde ve uzun turlarda kullanıma uygun kask arıyordum ve bütçem epey kısıtlıydı bende şu iki kask arasında kaldım bunlar :
Van Rysel 500
Btwin City 500
aralarında 50 tl fark var.
Benim için önemli olan görüntü ve hava alması ancak fotoğraflardan btwin biraz daha kötü görünüyor gibi geldi ancak daha fazla mı hava alıyor anlamış değilim aydınlatırsanız sevinirim

Merhabalar ben
genelde şehir içinde ve uzun turlarda kullanıma uygun kask arıyordum ve bütçem epey kısıtlıydı bende şu iki kask arasında kaldım bunlar :
Van Rysel 500
Btwin City 500
Benim için önemli olan görüntü ve hava alması ancak fotoğraflardan btwin biraz daha kötü görünüyor gibi geldi ancak daha fazla mı hava alıyor anlamış değilim aydınlatırsanız sevinirim
Rysel 500 çok öneriliyor şu sıralar

• Beğen
Tepkiler: Mansouki
Merhabalar ben
Van Rysel 500
Btwin City 500

Yanlışım varsa düzeltin lütfen: bisikletiniz şehir/tur olduğuna göre, ona uygun olan City 500 tavsiye ederim. Roadr 500 yol/yarış için üretilmiş siperliksiz özel bir tasarım.

Yanlışım varsa düzeltin lütfen: bisikletiniz şehir/tur olduğuna göre, ona uygun olan City 500 tavsiye ederim. Roadr 500 yol/yarış için üretilmiş siperliksiz özel bir tasarım.
Siz Roadr 500 için yol/yarış diyince, bende biraz araştırdım. (link)
Bu kaskı keşfettim. Kullanan arkadaşlar var mıdır acaba? Yorumlar genel anlamda olumlu. Ek olarak sorum şu 500 modelinde içindeki pedler sökülüyor mu?

teşekkür ederim bende o yöne çevirdim kafamı:)

@safex maddi olarak sıkıntı yoksa Roadr 500 modeli tam f/p canavarı bir ürün.

Hem Decathlon kalitesi, hem ağırlık olarak makul oluşu, hem de evet pedlerinin sökülüyor oluşu ve arka tarafina ışık takilabilmesi bu ürünü benzer fiyatlı rakiplerinden bir adım önde tutuyor.

Elinize aldığınızda kalite hissiyatı kendini belli ediyor. Şekil olarak da begeniyorsaniz, begendiginiz ürünü alın derim.

Profil resmimde Roadr 500'ü gorebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: safex
Roadr 900 Yol kullananlar nasıl memnunlar mı? almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Hiç dusunmeden alın derim. Yaklasik bir senedir kullaniyorum. F/P açısından başarılı bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.

Ben alalı yaklaşık 1 ay oldu, aslında Roadr 500 almak için gitmiştim ana aynı fiyata düşmüştü ve daha rahat geldi. Hava delikleri daha geniş ,alın tarafındaki üçlü ızgaralı hava alan bölge de iyi düşünülmüş. Tavsiye ederim.

Edit.Roadr ile Van Rysel 900 ü karıştırmışım. Benim aldığım Van Rysel 900 modeli.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben alalı yaklaşık 1 ay oldu, aslında Roadr 500 almak için gitmiştim ana aynı fiyata düşmüştü ve daha rahat geldi. Hava delikleri daha geniş ,alın tarafındaki üçlü ızgaralı hava alan bölge de iyi düşünülmüş. Tavsiye ederim.

Edit.Roadr ile Van Rysel 900 ü karıştırmışım. Benim aldığım Van Rysel 900 modeli.
Teşekkürler yorumunuz için. Ürün :
YOL BİSİKLETİ KASKI - ROADR 900 VAN RYSEL
olarak geçiyor yani aynı şey.

Roadr 500 ile 900 arasında çok büyük farklar var mı? aralarında 80 lira fark var.
Bir de kafamın çevresini 61 cm ölçtüm.
saçlarım uzundur, beden ölçüsü verilmemiş L almam mantıklı olur sanırsam.

Roadr 500 ile 900 arasında çok büyük farklar var mı? aralarında 80 lira fark var.
Bir de kafamın çevresini 61 cm ölçtüm.
saçlarım uzundur, beden ölçüsü verilmemiş L almam mantıklı olur sanırsam.

Beden seçimi için "Beden Seçim Klavuzu" var. (link) Oraya 61 yazdığınızda L beden olarak sonuç çıkacaktır.

F7C4C898-3D38-42E0-B707-BDAFBBE169EA.jpegF7C4C898-3D38-42E0-B707-BDAFBBE169EA.jpeg Bir kaç ay önce mağazada 500 serisini denemiştim yan tokaları sabit gibiydi şu aralar f/p kask arayışındayım.Bu kaskı kullanan ve yan tokaların kulak kepçesini rahatsız edip etmemesi hakkında bilgi verecek olan var mı

@undefined Tokalar aynı gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: BooJack
Geri