safex
baspedala
- Tepki
- 598
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Kask önerisi sayfasındayızÇok pardon dalgınlığıma gelmiş bisiklet olanı sanmıştım
Kask önerisi sayfasındayızÇok pardon dalgınlığıma gelmiş bisiklet olanı sanmıştım
@MertV 😀😀 denedim. İlk başta 108 dolar Alışverişe ücretsiz falan yazıyor. Bir yerde göremedim. Satın al diyip abone işlemlerini yapmaya da üşendim açıkçası. Bakarım ama sorun değil. Sizin için sorun olacaksa 😊
200 lira civarı yurt içinden alabileceğim bir yol kask arıyorum. Uzun araştırmalar sonucu Limar marka bir model beğendim stokta olmadığı için satıcı iptal etti. Benzer başka bir model buldum farklı bir satıcıdan. O da göndermeyip siparişi iptal etti. Bulduğum ikinci modeli ilk iptal eden satıcıdan sipariş verdim. M beden 52-58 kafa çapı diyordu. Kafayı ölçtüm 56 geldi. Ama ne hikmetse kask kafama küçük geldi. Rahat edemedim. Farklı renk ve XL bedeni var sadece. Onu da büyük gelir diye almak istemiyorum. Limar biraz iyi bir markaya benziyordu, gözüm tutmuştu ama bahsettiğim fiyat aralığındaki ürünlerin kalitesi ya da fiyatına değmesi konusunda bir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu konuda.
Bugün ilk kaskımı aldım . Kaskı kafama tam oturtup çenemden kilidi kapatınca adem elması denilen kemiğime vuruyor . İpleri uzatıp kısaltınca da değişen bir şey olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.(kask : roadr 100)
@münferit vagon 200 liraya kadar olan bu yazdığınız markaların modellerini de yazar mısınız?
Hocam, ikinci el kask pek tavsiye etmem. Kaskta zamanla plastik ve kompozit materyal evsafını yitiriyor ve kırılganlığı artıyor. Yani kısacası kask bayatlıyor. Kaskın ömrü 5 sene civarında deniyor. Bir darbe geldiğinde karpuz gibi dağılabilir.Levior markası hakkında bilgisi olan var mı? İkinci el olarak bir tane buldum, görüntüsü ve arkalı-önlü led ışıkları olması hoşuma gitti fakat daha önce hiç görmemiştim bu markayı. Kaliteli midir? Daha önce ürününü kullanmış olan var mı acaba