Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask tavsiyeleri

Scudo
@MertV 😀😀 denedim. İlk başta 108 dolar Alışverişe ücretsiz falan yazıyor. Bir yerde göremedim. Satın al diyip abone işlemlerini yapmaya da üşendim açıkçası. Bakarım ama sorun değil. Sizin için sorun olacaksa 😊

Sizin, sorduğunuz soruların cevaplarını hazır bekliyor olmanız benim için niye "sorun" olsun ki 😊 😊 😊 😊 😊 😊

Arkadaşın dediği gibi sepete attığınızda kargo fiyatını site kendisi belirtiyor :)

@MertV ama belirttim. Abone olmaya üşendim sordum. Keşke sormasaymışım. Pişman oldum zaten 😊😊😊😊

Scott Groove Plus Mips (Turuncu) kask aldım. Kullanan var mıdır? Mips teknoloji olup fiyati aşırı tuzlu olmayan modeller arasında iyi gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
200 lira civarı yurt içinden alabileceğim bir yol kask arıyorum. Uzun araştırmalar sonucu Limar marka bir model beğendim stokta olmadığı için satıcı iptal etti. Benzer başka bir model buldum farklı bir satıcıdan. O da göndermeyip siparişi iptal etti. Bulduğum ikinci modeli ilk iptal eden satıcıdan sipariş verdim. M beden 52-58 kafa çapı diyordu. Kafayı ölçtüm 56 geldi. Ama ne hikmetse kask kafama küçük geldi. Rahat edemedim. Farklı renk ve XL bedeni var sadece. Onu da büyük gelir diye almak istemiyorum. Limar biraz iyi bir markaya benziyordu, gözüm tutmuştu ama bahsettiğim fiyat aralığındaki ürünlerin kalitesi ya da fiyatına değmesi konusunda bir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu konuda.

200 lira civarı yurt içinden alabileceğim bir yol kask arıyorum. Uzun araştırmalar sonucu Limar marka bir model beğendim stokta olmadığı için satıcı iptal etti. Benzer başka bir model buldum farklı bir satıcıdan. O da göndermeyip siparişi iptal etti. Bulduğum ikinci modeli ilk iptal eden satıcıdan sipariş verdim. M beden 52-58 kafa çapı diyordu. Kafayı ölçtüm 56 geldi. Ama ne hikmetse kask kafama küçük geldi. Rahat edemedim. Farklı renk ve XL bedeni var sadece. Onu da büyük gelir diye almak istemiyorum. Limar biraz iyi bir markaya benziyordu, gözüm tutmuştu ama bahsettiğim fiyat aralığındaki ürünlerin kalitesi ya da fiyatına değmesi konusunda bir fikrim yok. Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum bu konuda.

Kafanızı yanlış ölçüyor olabilirsiniz. Ben ilk birkaç kere ölçtüğümde 56 bulmuştum, sonra tam düzgün ölçtüğümde 57.5 gibi bir sonuca ulaştım. Kaşlarınızın hafif üstünden ve kafanızın arka çıkıntısına denk gelecek şekilde bir ölçü almaya çalışın, sanırım doğrusunu bu şekilde tarif ediyorlardı. Bir de kaskı iyice kontrol edin, belki M beden değildir, ya da basım hatası vs olabilir mi, bilemiyorum. Yakınlarınızda yakın kafa ölçülerine sahip olduğunuz kişilere de denettirin bence

Marka konusuna gelecek olursak, daha geçen haftaya kadar ben aynı sizin gibi bir arayış içindeydim. 200 lira bütçeyle forumdan bulabildiğim değerlendirmeler ışığında şöyle bir sıralama yapmıştım:
Giro, Bell, Ked, Lazer, Limar, Cratoni, Prowell

Bu bütçeye yeni ve kaliteli bir kask bulamayacağım için eski olmasını kabullenmiştim. Limar marka bir kask buldum ben de.

@münferit vagon Ölçümü aynen bahsettiğiniz şekilde yaptım. O yüzden doğru olduğunu düşünüyorum. Kaskın bedenini de kontrol ettim. Onda da sorun yoktu.

Cratoni yi çok görünüyorum. Limar seviyesi bir marka ise bakarım ona da. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Bugün ilk kaskımı aldım . Kaskı kafama tam oturtup çenemden kilidi kapatınca adem elması denilen kemiğime vuruyor . İpleri uzatıp kısaltınca da değişen bir şey olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.(kask : roadr 100)

Bugün ilk kaskımı aldım . Kaskı kafama tam oturtup çenemden kilidi kapatınca adem elması denilen kemiğime vuruyor . İpleri uzatıp kısaltınca da değişen bir şey olmuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.(kask : roadr 100)

Kask perlonunun iki taraftan da Y şeklinde ayrılan kollarından biri kısa kalmış olabilir. Özellikle de arkaya bakan kolu kısa kaldıysa klipsinin payını çok bol yapsanız da adem elmasına vurup rahatsız etmesi normal.Screenshot_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Barisc61
Ked markasını da tavsiye ederim ama fiyatları 200 bandının biraz üstünde

• Beğen
Tepkiler: elric1982
@cavenaut tavsiye için teşekkürler. Şimdi tekrar inceliyecegim.

Levior markası hakkında bilgisi olan var mı? İkinci el olarak bir tane buldum, görüntüsü ve arkalı-önlü led ışıkları olması hoşuma gitti fakat daha önce hiç görmemiştim bu markayı. Kaliteli midir? Daha önce ürününü kullanmış olan var mı acaba

@münferit vagon 200 liraya kadar olan bu yazdığınız markaların modellerini de yazar mısınız?

Size tam olarak model ismi veremem, çok değişiyor çünkü. Mesela Bell Tracker model bir kaskı falanca bisikletçiden 200 lira civarına alanı duydum ama internette stoklar çok az ve 300 liraya doğru tırmanıyor fiyatı

Yine diğer markalarda ellerinde kalan bedenlerine göre fiyatları değiştirebiliyorlar, üretim tarihine göre hakeza

İnternette bu markaları arattığınızda 200 lira civarında olan modellerini göreceksinizdir, çok fazla seçenek yok zaten maalesef

• Beğen
Tepkiler: outofnick
210 TL'ye Ked Tronus aldım. Önceki kaskım Lazer'di. Artıları; kulak altına gelen kayışları klipsli şekilde yapılmış, yani bir kez ayarlamanız yeterli. Sinekliği var. Arkada sağ ve solda iki adet kırmızı ışığı var. Tabiki sağlamlığını test etmedim :koptum: ancak 200 TL için ilk izlenim olarak güzel.

• Beğen
Tepkiler: Fegikaya
(link)

Böyle manyetik kasklara ne dersiniz ikisi bir arada

Decathlon'da satılan 190 liralık Yol bisikleti kaskını kullanan var mıdır(websitesinde yok link veremiyorum) Kullanan arkadaşlar memnun mu o fiyata alternatif var mıdır

hocam aliexpres kaskı düşünürseniz tavsiye veririm yıllardır kullanıyom böyle bi rahatlık hafiflik yok valla yine olsa yine şuan kullandıgımdan alırım tabi güvenlimi bilmem bir iki kere kafamı asfalta carptım ne kafam acıdı nede kask kırıldı öğrenci işi almıştım zamanında hala kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve ZirZop
Levior markası hakkında bilgisi olan var mı? İkinci el olarak bir tane buldum, görüntüsü ve arkalı-önlü led ışıkları olması hoşuma gitti fakat daha önce hiç görmemiştim bu markayı. Kaliteli midir? Daha önce ürününü kullanmış olan var mı acaba
Hocam, ikinci el kask pek tavsiye etmem. Kaskta zamanla plastik ve kompozit materyal evsafını yitiriyor ve kırılganlığı artıyor. Yani kısacası kask bayatlıyor. Kaskın ömrü 5 sene civarında deniyor. Bir darbe geldiğinde karpuz gibi dağılabilir.

• Beğen
Tepkiler: Fegikaya
@Mansouki 300 tl lik olanını kullandım bedeni büyük olmasına rağmen güzel fiyat performans ürünü

• Muhteşem
Tepkiler: Mansouki
Geri