Merhaba arkadaslar. simdi aklıma geldi de yazayım buraya dedim. bundan yıllar önce yani 2013 yazında ilk katlanır bisikletimi aldigimda , sahile gidip turladigimda herkes uzaylı görmüş masum koylu gibi bakiyordu. minik cocuklar "Aaaa bisiklete bak, cocuk bisikleti sürüyooo" diyordu. dayılar amcalar teyzeler zaten tepkisine değinmiyorum bile. keza onlarda ayni tepkiyi veriyor, o ne öyle bebe bisikleti diyorlardı. hatta o donem çok istememe rağmen 16 inch bir katlanır iyi ki almamisim, demistim. gel zaman git zaman yıllar aktı gitti, devir değişti, ben yine, yeni bir katlanir adim ve ciktim yola. tabi artık 16 inch bir katlanırım vardi. daha kucuk olduğu icin acaba benzer tepkiler alirmiyim diye düşünmüştum aslına bakarsaniz. ama öyle olmadı. en azından insanlar cocuk bisikleti olmadigini biliyor, merak edenler de gelip nerden aldigimi vs soruyordu. ve sanırım farkindalığın en gözel örneklerinden biri de minik bi çocuğun annesine dönerek "aaa anne bak katlanır bisiklet" demesiydi.
Katlanirlar cogaldi, insanlarımız bilinçlendi. umarım katlanır bisikletler daha çok cogalir ve umarım insanlarımız, sadece katlanır degil, bisiklet konusunda daha da çok bilinçlenir, bisiklet yollarına park etmez ve trafikte bisikletlilere daha çok saygı gösterirler.