haruncoskun
Daimi Üye
- Tepki
- 940
- İsim
- Harun Coşkun
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Lapierre
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kesinlikle düşünmeyin bileBen de öyle yapacağım gibi 😄
Kesinlikle düşünmeyin bileBen de öyle yapacağım gibi 😄
Yeşil ve siyahını kullanan birisi olarak ben duacınızım. Yeşil olanı Özceylan Bisikletten, siyah olanı da lastik alırken bikeinn 'de indirim ile almıştım.@Yasuoman M520 ile uğraşmayın Crank Brothers Candy 1 alın duacım olursunuz.
Emin olabilirsiniz ki forumda tek @Cemal Ç. bu şekilde kullanmıyor, keza bende bu şekilde kullananlardanım.Sayın Cemal ç. oyunu raconuna göre oynayın yol bisikletine MTB pedalı mı takılır yahu 😊
Yol bisikleti ayakkabısı ile yürürken kendimi düşünemiyorum. Sağa, sola danıştım. Genel fikir "SPD-SL" ama son karar bende olduğu için SPD aldım.Sayın Cemal ç. oyunu raconuna göre oynayın yol bisikletine MTB pedalı mı takılır yahu 😊
Önemli olan kişinin mutluluğu 😊 kazasız belasız sürüşler dilerim 👍Yol bisikleti ayakkabısı ile yürürken kendimi düşünemiyorum. Sağa, sola danıştım. Genel fikir "SPD-SL" ama son karar bende olduğu için SPD aldım.
Sürerkende rahat yürürkende, yinede SPD ilede uzun yürümek rahatsız ediyor.
Hocam bende yol bisikletinde yol MTB de MTB kullanılması daha hoş olur diye düşünüyorum da pedalı ayakkabı tabanını kıracak kadar watt çevirecek birisi yok burda bildiğim kadarıyla 😁Yol bisikletinde mtb pedalınının kullanışlı olduğunu savunanlar sanırım pedala çok yumuşak basıyor. Küçük noktadan temas eden mtb pedalları, gücü yayayn yol pedallarına göre çok dezavantajlı. Tırmanışlarda ayakkabı tabanı kırılabilir ya da pedal kırılabilir. Her iki örneğin de yaşanmışlığı var. Mtb pedalı yüksek watt çevrilen yol bisikleti için uygun değil.