Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kilitli pedal ve ayakkabı tavsiyesi

Herkese merhaba şu konuda bana yardımcı olur musunuz
Yol bisikletim için kilitli pedal ve ayakkabı bakıyorum.
(link) ile (link) bu iki pedaldan hangisini tavsiye edersiniz?
Ayrıca ayakkabı olarak (link) almayı düşünüyorum. İlk ayakkabım olacak. Bu yüzden siz değerli arkadaş ve abilerimden yardım istiyorum.
Merhaba, Bir süre mavi kal ile Shimano R520 kullandım, bu yılın başından beri Look kullanıyorum. Mavi kallere yakın açılarda diye düşünerek 4.5 derecelik gri Keo kalleri aldım önce, ama mavi Shimanolara göre dizlerimi fazla zorladığını gördüm. Kırmızı Look kaller Shimano mavilere denk geldi benim için. Bir de Look pedalları ayağa geçirmek biraz daha zor Shimano'ya göre. Onun dışında pek fark yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
Arkadaşlar bu konuda çok cahilim ilk defa kullanacağım için giriş seviyesi olarak bu pedal nasıldır ?

Screenshot_20210808-074621_Chrome.jpg

Yada uygun fiyat ama güvenli sağlam ne önerebilirsiniz ek olarak çift taraflı pedal mı almalıyım düz ayakkabı ile kullanabilmek için

Mtb istememde ki sebep ayakkabıisiylada yolda rahat yürümek bu arada fatbike a takacağım.

@hasanben (link) pedalda gözüm vardı alacaktım ancak 2. el daha ucuz bir pedal almayı tercih ettim. 0 almak istiyorsan bu uygun fiyatlı başlangıç için illaki tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
@hasanben (link) pedalda gözüm vardı alacaktım ancak 2. el daha ucuz bir pedal almayı tercih ettim. 0 almak istiyorsan bu uygun fiyatlı başlangıç için illaki tatmin edecektir.
Eyvallah ama mtb ayakkabılarda çok pahalı arkadaş çıldırmamak elde değil

• Beğen
Tepkiler: Orhan78
@hasanben Aliexpress'ten alabilirsin abi. Gayet güzel ayakkabılar var.

İsteyenlere ilanlar kısmında kilitli pedal ve ayakkabı ilanım var. Schimano ürünüdür ve az kullanılmıştır.

(link)

Şu tarz bir ürünü Türkiye'de satan herhangi bir yer bilen var mı?

Elimde hiç kullanılmamış, kutusunda spd sl rs500 pedal mevcut. İlgilenirsiniz özelden dönüş yapabilirsiniz.

1)Arkadaşlar kilitli yol pedalında marka olarak sizce shimano mu look mu?

2)Shimano PD-RS500 SPD-sl mi yoksa LOOK KEO CLASSİC 3’mü(Kaller+vidalar dahil look shimanodan 40g daha hafif kalıyor)

Deneyim ve tecrübelerini paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden görüşünü ve deneyimini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunarım.

(link)

dostlar bu ayakkabı 750 TL fiyatlı. shimano ayakkabılarsa 1500-1600 TL. iki ayakkabı arasında çok büyük fark olur mu? alınabilir bir ayakkabı mı acaba?

konunun cahili bir kimse olarak her türlü tavsiyeden memnun olurum.

ikisi arasında kaldım...hangisini almalıyım...

Dosyalar

• 71trNFVstaL._AC_UL1252_.jpg
    71trNFVstaL._AC_UL1252_.jpg
    105,9 KB · Okunma: 45
  • gsvgncbfkdpasbbegzwk.jpg
    gsvgncbfkdpasbbegzwk.jpg
    68 KB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
ikisi arasında kaldım...hangisini almalıyım...
Bisikletin rengine göre seçebilirsin.
(link)

dostlar bu ayakkabı 750 TL fiyatlı. shimano ayakkabılarsa 1500-1600 TL. iki ayakkabı arasında çok büyük fark olur mu? alınabilir bir ayakkabı mı acaba?

konunun cahili bir kimse olarak her türlü tavsiyeden memnun olurum.
İmkan varsa boa sistemli bir ayakkabı ile başlayın. 1635945781320.png Bantlı ayakkabılar sürüş esnasında gevşeme yapıyor. Zamanla da bu gevşeme fazlalaşıyor.
(link)
Kargo vergi dahil 691 TL ye geliyor ve 44 incelemeden 5 yıldız almış.

Bisikletin rengine göre seçebilirsin.

İmkan varsa boa sistemli bir ayakkabı ile başlayın. 276555 dosyayı görüntüle Bantlı ayakkabılar sürüş esnasında gevşeme yapıyor. Zamanla da bu gevşeme fazlalaşıyor.
(link)
Kargo vergi dahil 691 TL ye geliyor ve 44 incelemeden 5 yıldız almış.
Benin ayak 42 buçuk 43 alsam olur mu acaba. Shimano 44 aldım seneler önce ince çorapta ayağım içeride hareket ediyor.

Gözün kapalı al. Shimano'nun giriş seviyesi ayakkabılarından (tabanı karbon olmayanlardan) iyi o ayakkabı. 3 yıldır kullanıyorum, bi yerinden açılma olmadı şimdiye kadar.

Bi süre sonra bantlar eskisi gibi tutmuyo @trainspotting35 in dediğin gibi. Bir ayakkabı ustasına götürüp şu hale getirttim, şu an gayet iyi.

DSCN4963.JPG

Düğüm atmayla uğraşmak istemezsen pratik yolu da var, lostracı son deliğe bir kanca takıyor, ipin ucuna da metal bir halka bağlıyosun ve halkayı kancaya geçiriyorsun :
hqdefault.jpg

Son düzenleme:
Geri