Eshquia™
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.361
- İsim
- Ayhan Balbunar
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bence rüzgarlık yeterli olacaktır. Sürdükçe ısınıyor insan. Geçen kış 5° de rüzgarlıksız idare ettim ben. İçlik + Uzun kol forma + Kısa kol forma ile.Kışın üşümemek için içlik giymen lazım dedi yeğenim. Biraz garip geldi ya dedim hani pamuklu şeyler gitmeyecektik. Neyse sonra başlığı okuyunca olayın bambaşka bir içlik olduğunu anlamış bulundum. Başlığa yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Decathlondan bir çok ihtiyacım için alışveriş yaptım. Alt eşofman, eldiven, pedli tayt (6 ayda olay nereden nereye gelmiş 1😅) 2 içlik ve bir forma aldım yazın pamuklu atletle neler çekmişim Pazar sabah sürerken kafama dank etti. Termal uzun kollu içlik ve kısa kollu bisiklet formasının üstüne 3.katmanı nasıl almalıyım sadece onu çözemedim. Soft shell mont denmiş ama daha önce hiç giymedim sanırım kafamda canlanmadı. Doğu Karadeniz'de bir sahil kentinde yaşıyorum kışın 0 derecenin altı çok nadir görülür ama yağmuru bitmez. Bisikleti de kışın seyrekte olsa sürmek istiyorum. Haftada en az 2 gün. Buna göre bir 3.katman öneren olursa çok teşekkür ederim.
Daha önce şu ürünü almıştım ama iş görür mü bilemedim.
(link)
Bu kış bir rüzgarlık almayı düşünüyorum.