_Madmexx _
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.416
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam bende almayı düşünüyorum L beden boyum 179 cm kilom 70 satıcı boydan ufak olur beden tam olur dedi xlde bol olur dedi sizin beden olculeriniz kaç acabaBu modeli sanirim Decathlon bedenine göre üretiyor, bu sebeple ben de L beden aldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.
Kendi sitesinden de içlik aldim. 2.si %50 indirimliymiş, uyguna geliyor bayağı. Gelince, yazarım nasıl bir şeymiş diye...
Arka cepleri gayet geniş 2oda 1 salon rahat sığarHocam freysport forma yazın kullandığımız formanın uzun kollu hali değil mi ?
Hocam forma arka cebine rahat bir şekilde sığıyor mu yani boyut olarak çok kucultebiliyormuyuz?
Çok teşekkürler birde acaba Decathlon içlik linkini atabilirmisiniz?@casadaras01 selam, boy 1.72cm, kilo 71kg.
Decathlon tayt ve içlikte L beden oldu. Bu rüzgarlık, bir tık büyük gelse de, kış için illa bir şeyler bulurum içine giyecek diye düşünüyorum.
Siz, dar seviyorsanız L, benim gibi derseniz XL alın derim. Nasıl kullanmayı düşündüğünüze bağlı biraz.
İçtiğim vardı. Piştim piştim.🤯@Cemal Ç.
Bacak ısıtıcılarını sırtında taşıdığını gören duyan var. Bari koluna geçirseydin
Dostlar sizce nasıl olmuş, vücuduma tam yapıştı böyle mi olur yoksa 1 beden büyüğümü uygundur?
@_Madmexx _ seninki geldi mi?
(link)
220 TL'ye satılan ürün şu an 203 TL'ye düşmüş ve n11 kuponyla beraber 188 TL'ye denk geliyor.
Bu ürünü 2 gün önce sipariş geçerek 32 TL kazık yedim mutsuzum 😁
İhtiyacı olanlara güzel fırsat.
Ben de 😒Link için teşekkürler , aklımda yokken sipariş geçtim az önce .. ama düşününce önümüz de kış mecbur giyeceğiz.
Benimkilerden gobek kısmı dışında kırışık bile yok neredeyse.@umutcelik hani mont mantığı biraz bol olmali deriz ya bisiklet montu da mi biraz büyük olmalı acaba diye düşündüm ki bu mantık da aerodinamik yapıya uygun değil. Sizinkiler daha bile darsa benim için tamam o zaman.
@trainspotting35 evet hocam kollari tam, arka kısım da yeterince uzun. Omuz bölgesi rahat, göbek bölgesi(hafif göbek var) sıkı. Maalesef artık buff hediyeleri yok, olsaymis tadından yenmezmiz.