Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kışın bisiklet ve bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Bu modeli sanirim Decathlon bedenine göre üretiyor, bu sebeple ben de L beden aldım. :) Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.

Kendi sitesinden de içlik aldim. 2.si %50 indirimliymiş, uyguna geliyor bayağı. Gelince, yazarım nasıl bir şeymiş diye...

Scudo
Bu modeli sanirim Decathlon bedenine göre üretiyor, bu sebeple ben de L beden aldım. :) Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrar.

Kendi sitesinden de içlik aldim. 2.si %50 indirimliymiş, uyguna geliyor bayağı. Gelince, yazarım nasıl bir şeymiş diye...
Hocam bende almayı düşünüyorum L beden boyum 179 cm kilom 70 satıcı boydan ufak olur beden tam olur dedi xlde bol olur dedi sizin beden olculeriniz kaç acaba

@casadaras01 selam, boy 1.72cm, kilo 71kg.
Decathlon tayt ve içlikte L beden oldu. Bu rüzgarlık, bir tık büyük gelse de, kış için illa bir şeyler bulurum içine giyecek diye düşünüyorum.

Siz, dar seviyorsanız L, benim gibi derseniz XL alın derim. Nasıl kullanmayı düşündüğünüze bağlı biraz.

Ben, bu içliklerden çok memnunum.
(link)

Hocam freysport forma yazın kullandığımız formanın uzun kollu hali değil mi ?

Hocam forma arka cebine rahat bir şekilde sığıyor mu yani boyut olarak çok kucultebiliyormuyuz?
Arka cepleri gayet geniş 2oda 1 salon :komik: rahat sığar

@_Madmexx _ bana L onerdiler ama ben dar sevdiğim için yine de M aldım, boy ve kilomuz cok yakın bakalım geldiğinde giyip burdan bir foto paylaşalım hangi beden daha uygunmuş 😊

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@casadaras01 selam, boy 1.72cm, kilo 71kg.
Decathlon tayt ve içlikte L beden oldu. Bu rüzgarlık, bir tık büyük gelse de, kış için illa bir şeyler bulurum içine giyecek diye düşünüyorum.

Siz, dar seviyorsanız L, benim gibi derseniz XL alın derim. Nasıl kullanmayı düşündüğünüze bağlı biraz.
Çok teşekkürler birde acaba Decathlon içlik linkini atabilirmisiniz?

@casadaras01 rica ederim :) . Linki ekliyorum.

(link)

@Burak Altaç bey'in yukarıdaki tavsiyesini de degerlendirebilirsiniz.

@amasseia selam, iyi fikir :harika:. Defile yaparız artık buradan arkadaşlara:).

Bisiklet giyim bedenleri çok dar oluyor. Freysport M beden ve decathlon M bedenlere bu selvi boyumla giremiyorum.:hhhhhh: Üşürüm endişemi de atamadım hala. illa, içine birşeyler daha giyerim gibi geliyor. Bu gidişle, karda bile sürsem üşümem artık:hhhhhh:

Bu arada, bu haftasonu, içlik, softshell mont, yukarıdaki eldivenler ve boyunlukla ((link) tavsiye ederim çok kullanışlı) güneşsiz havada yaptığım sürüş çok konforluydu. Eve gelince, terli halde oyalanırken, montu çıkarınca anladım montun nasıl koruduğunu. Bildiğiniz dondum kapının önünde...

Son düzenleme:
(link)

220 TL'ye satılan ürün şu an 203 TL'ye düşmüş ve n11 kuponyla beraber 188 TL'ye denk geliyor.

Bu ürünü 2 gün önce sipariş geçerek 32 TL kazık yedim mutsuzum 😁

İhtiyacı olanlara güzel fırsat.

Dostlar sizce nasıl olmuş, vücuduma tam yapıştı böyle mi olur yoksa 1 beden büyüğümü uygundur?

@_Madmexx _ seninki geldi mi?

Dosyalar

• IMG_20201111_180738.jpg
    IMG_20201111_180738.jpg
    1,1 MB · Okunma: 163
  • 1605109069309_IMG_20201111_180732.jpg
    1605109069309_IMG_20201111_180732.jpg
    216,2 KB · Okunma: 160
Dostlar sizce nasıl olmuş, vücuduma tam yapıştı böyle mi olur yoksa 1 beden büyüğümü uygundur?

@_Madmexx _ seninki geldi mi?

Gayet guzel olmus gule gule kullanin, 1 beden buyugu vucudunuza oturmaz buyuk ihtimalle. Bu arada icinizde t-shirt'ten daha kalin bir sey olmadigini varsayiyorum.
Benim kislik kiyafetler bundan daha siki oturuyor vuducuma, gayet rahat ediyorum surus sirasinda.

@amasseia ürünün kolları uzun onun için uzanırken kollarınız açılmaz. Bel kısmıda uzun oradan da uzanınca açılma olmaz onun için bence tam olmuş. Boyunluk-Buff çıktı mı içinden.

@umutcelik hani mont mantığı biraz bol olmali deriz ya bisiklet montu da mi biraz büyük olmalı acaba diye düşündüm ki bu mantık da aerodinamik yapıya uygun değil. Sizinkiler daha bile darsa benim için tamam o zaman.

@trainspotting35 evet hocam kollari tam, arka kısım da yeterince uzun. Omuz bölgesi rahat, göbek bölgesi(hafif göbek var) sıkı. Maalesef artık buff hediyeleri yok, olsaymis tadından yenmezmiz.

(link)

220 TL'ye satılan ürün şu an 203 TL'ye düşmüş ve n11 kuponyla beraber 188 TL'ye denk geliyor.

Bu ürünü 2 gün önce sipariş geçerek 32 TL kazık yedim mutsuzum 😁

İhtiyacı olanlara güzel fırsat.

Link için teşekkürler , aklımda yokken sipariş geçtim az önce .. ama düşününce önümüz de kış mecbur giyeceğiz.

Link için teşekkürler , aklımda yokken sipariş geçtim az önce .. ama düşününce önümüz de kış mecbur giyeceğiz.
Ben de 😒
Allah bunları bildiği gibi yapsın. 😆 Gece gece gaza gelip masrafa girdik 😂

@umutcelik hani mont mantığı biraz bol olmali deriz ya bisiklet montu da mi biraz büyük olmalı acaba diye düşündüm ki bu mantık da aerodinamik yapıya uygun değil. Sizinkiler daha bile darsa benim için tamam o zaman.

@trainspotting35 evet hocam kollari tam, arka kısım da yeterince uzun. Omuz bölgesi rahat, göbek bölgesi(hafif göbek var) sıkı. Maalesef artık buff hediyeleri yok, olsaymis tadından yenmezmiz.
Benimkilerden gobek kısmı dışında kırışık bile yok neredeyse.

20201107_145249.jpg

"Castelli, orta yaş krizinden erkeklerin tercihi" konseptli reklam kampanyası fotomda olduğu gibi.

Geri