Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kondromalazi patella'dan muzdarip olanlar

@Cem Unden Valla açıkçası cp derecesi falan bişey demedi belki hani benim başlangıç olduğu içindir ama ben ilaçları kullandığım sürece rahatım dedim kullanayım mı daha dedim 3 ay aralıklara kullanmaya devam edebilirsin dedi...İlaçlar yaramış mı yaramamış mı o konuda konuşmadı hiç ama ben faydasını gördüm ağrım yok...Hımm unutmadan kıstasımız ağrı dedi...4 paket kullandım şu an 4. paketin sonunda sayılırım...Fiyatı 170 tl gibi bişey normalde ama ben genelde indirimde 130 tl gibi bişeye aldım gnc nin sayfasından...Solgarda da var bildiğim kadarıyla...Bence bi danışın doktorunuza ben memnunum gayet

Scudo
(link)

You can regrow cartilage, but it is a slow and tricky thing to do. I've done it. You need to protect the affected area from weight, pressure and friction. Take whatever steps you need to do to do that. Expect it to take at least fourteen to eighteen months. The supplements you might need to take may cost quite a lot of money. Cut down on soda, acidic food and drinks, caffiene, coffee, tea, chocolate, sugar and junk food. Eat a steamed green vegetable every day.

Soda , kahve , şeker vs işi bozuyor. Hergün buharda pişmiş yeşil sebze

@Cem Unden Bi yerde benim doktorun tavsiyesiyle aynı şeyi söylüyo sorunlu bölgeyi ağırlıktan basınçtan sürtünmeden uzak tutun derken...

Sanırım benim sorunum suyu çok az içip neredeyse tamamen su yerine maden suyu ve cola içmemden kaynaklanıyor :) Su içmeye başlayacağım birkaç gündür siz bunu özellikle söylüyorsunuz...

Bu konuyu izlemeye alan hasta olur :) Şaka bir yana konuya fazlaca takılmak ağrıyı arttırmayı meğilliyor sanki, biraz akışına bırakmak lazım.

(link)
(*25. dk) Opertor doktorumuz başlangıc orta ve ileri seviyelerdeki kıkrdak hasarını tedavi ettiğini iddia ediyor !
Çok fazla detay vermeden olu doku temizliği ve ardından enjeksiyon diyor.
Aklıma prp ve h.acid geldi ama 1.30 saat sürmesi mümkün değil o işlemler 10dk.
Mr ları bir gonderin yorum yapalım diyor, bakalım ne yorum yapacak.

@Furkan TK çok doğru devamlı agrıyı dusunmek agrı esigini düşürerek hissedilen acının artmasına sebep olur, bunu tme den çok iyi biliyorum ancak şunu da unutmamak lazım var olan agrıyı başı boş bırakırsanız nurtopu gibi total knee replacement ınız olabilir

Benim mevzu 2006 da dizimdeki ön çapraz bağ, menisküs ve kıkırdak ortak prodüksiyonu ile başlamıştı.

Birkaç platin ve vida ile hayatımı şu ana kadar fena halde getürmedim değil.

Günde 80-90 km bisiklet, uzun soluklu koşular, saatlerce ayakta durmalar, secde de namaz durumlarını alnımın akıyla çıkarsam da, asıl yapmam gerekenin diz etrafındaki kasları coşturamadığımı fark ettim.

09.06.2015 tarihli mr ımda Medial menisküs arka boynuzda grade 2 dejeneratif değişiklikler izlenmiştir tanısı vardır.

Dizimden şikayetim yok gibiydi ama "ara ara ben buradayım unutma yavrucum" deyip nazlanıyordu. Yakın zamanda Coregen diz iğnesi ile biraz da olsa kıkırdakları rahatlatma yoluna gideceğim. Doktora bisiklet ile ilgili fikrini sorduğumda zorlamadan binebilirsin önemli olan kilo olayına dikkat et dedi. Ki kiloda da uygun sınırlarda dolanırım.

Vücudumun verdiği tepkilere bakarak 6 aydır bisiklete yan bile bakmıyorum. Tabi ki kıkırdaklar zorlanmadığı içindir mi bilmiyorum ama daha dizim rahatlamış durumda.

Bu arada bende durduk yerde zerre ağrı olmadığı yürümede, koşmada, yüzmede de ağrıya dönük hiçbir bulgu yok!

@Ahmet SARI benim mr'da da aynı ibare var

Medial menisküs arka boynuzda grade 2 dejeneratif değişiklikler izlenmiştir

@berk d. Sizin hapta msm var mı ? İlacı kesince ağrı oluyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: berk d.
Bu ibareyi ben şu şekilde yorumluyorum;

Durum çok kötü değil ama bozulmalar başlamış. Biraz toparlaman için aktiviteyi azalt, kontrollerini aksatma, gerekli tıbbi destekleri ihmal etme, vücut yağ oranına ve günlük hareketlerini gözlemle, mümkünse profesyonel destek al vb..

Yanılmıyorsam master cerrahlar mesleğe yeni gelenlere; işin yoksa otur hatta imkanın var ise uzan telkini yaparlarmış.

Bazen saatlerce ayakta beklemeleri (uzuuun saatlerden bahsediyorum), uykusuz kalmaları, bilinçsizce kilo alıp vermeleri, dengesiz beslenmeleri kale almayıp birde üstüne üstlük "İstanbul dan Yalova'ya 2 saatte ulaştım" nidalarını kondüsyon yapıyorum edasıyla süsleyen arkadaşların yazılarını okurken istemsizce diz kapağıma "duy duy el alem neler yapıyor" dercesine bakıp sırıttığımı bilirim:ckskc:

Açıkçası dizimdeki akibetin sebebi, maddi yetersilikler ve ihmal üzerinden devam etti. Yoksa vatan sağ olsun yani:krnz:

• Beğen
Tepkiler: berk d.
@Ahmet SARI
Bazen saatlerce ayakta beklemeleri (uzuuun saatlerden bahsediyorum), uykusuz kalmaları, bilinçsizce kilo alıp vermeleri, dengesiz beslenmeleri kale almayıp birde üstüne üstlük "İstanbul dan Yalova'ya 2 saatte ulaştım" nidalarını kondüsyon yapıyorum edasıyla süsleyen arkadaşların yazılarını okurken istemsizce diz kapağıma "duy duy el alem neler yapıyor" dercesine bakıp sırıttığımı bilir

Valla bende buna benzer hatalar yaptım . Sonuç ortada. Hoş hiç spor yapmadan evde halı silerken cp olan da var . Ne diyelim beterin beteri vardır

Bu zaten tedavisi pahalı bir hastalık . Tedavisi de yok ya. Bana en çok koyanda bi boka yaramayan supplementlerin doktorlar tarafından yazılması.

Hiç bi şey anlamayan eczacı kalfalarının sanki çok biliyormuş gibi yağlı ballı bu supplementleri anlatmaları ve eczane sahibine "bak tek kalemde şu kadarlık supplement sattım" gibisinden yandan yandan bakmaları

Bir kutusu 100-200 tlye koca bir hiç alıyoruz.

Geri