Onder.Eren
Daimi Üye
- Tepki
- 165
- Bisiklet
- Cannondale
Son düzenleme:
2014'ten sonra forumda koşan kimse kalmamış sanki
Tüfeğinizi duvara asın .. Bu yazdıklarınız latifedir umarım .Ben de başlayacağım dağ koşusuna. Çorum'da aslan çıkmış. Dağda taşta şarjörlü otomatik av tüfeğim ile koşarak onu arayacağım. 😂
Çok sevindim . Ara ara bu başlığa yazalım .Burdayız hocam günlük 10 km koşuyorum. Haftada 1 uzunum var 20 ya da 30 km. Bu aralar günlükleri 10 ve 15 yapmayı düşünüyorum. 3 4 tane 10 km yarışım 1 maratonum 1 tane yarı maraton yarışım var. Koşunun bisiklete bisikletin ise koşuya çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Koşan forumdaşlar yaş kilo belirtsin lütfen
İlk topa ben gireyim .. Hayatımın her döneminde koşu benim en sevdiğim aktivite oldu. Milli takım seviyesinde tanıdığım birlikte antrenman yaptığımız çoğu sporcu üzülerek söylüyorum koşmayı sevmezdi.
Sizler neler düşünüyorsunuz merak ediyorum?
Tüfeğinizi duvara asın .. Bu yazdıklarınız latifedir umarım .
Dağ koşuları bisikletten farklı kas gruplarını çalıştırır bu anlamda rutinin dışına çıkmak önemlidir.
Burdayız hocam günlük 10 km koşuyorum. Haftada 1 uzunum var 20 ya da 30 km. Bu aralar günlükleri 10 ve 15 yapmayı düşünüyorum. 3 4 tane 10 km yarışım 1 maratonum 1 tane yarı maraton yarışım var. Koşunun bisiklete bisikletin ise koşuya çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Yaş kilo belirtir misiniz lütfen ?Ömrüm boyunca koşamadım hiç. Yürümeyi çok severim. Keza bisiklete binmeyi de öyle. Ama koşarken nefesim daralıyor. Çok çabuk yoruluyorum. Nedeni bilmiyorum
Yaş 31 kilo 77 idi en son
Hocam etme bizim dağlarda bir aslan kalmıştı onu da getirdin.Ben de başlayacağım dağ koşusuna. Çorum'da aslan çıkmış. Dağda taşta şarjörlü otomatik av tüfeğim ile koşarak onu arayacağım. 😂
@Ceasar Bravo eyvallah sanal anjiyo asıl oluyor.
Yaş 31 kilo 77 idi en son
3/4ay önce gece Karahayıt’tan Denizli ‘ye koşuyorum gece yol kenarında bir tarlada koyunlar otluyor yan tarlaya baktım bir domuz ailesi.Doğada her şey uyum içinde@Ronin45 enson dağda domuz kovaladığında dört nala koşmuştum. Dağ koşusu olarak tabi. Erik ağacına badanaj yapıp çıkamadım. Meşe ağacına bir çırpıda tırmanmıştım. Son hatırladığım ağacın dalında kelime-i şehadet getirmekti. Daha 18 yaşındaydım bre. O gündür bugündür dağda yürümekten ziyade koşar gibi yürürüm.
Sizler gibi profosyonelce olmamakla birlikte , hafif tempo dağlık alanda seviyorum koşuyu. Fırsat buldukça tabi. Bu başlığı takip edip kıymetli bilgilerinizden istifade etmek isterim. Yaş 44, 78 kiloyum şu an. Boy 165.
Hocam etme bizim dağlarda bir aslan kalmıştı onu da getirdin.
Sizin yaşınızda askerdeydim . Sabah sporunda ikişerli grup olur 100 metre koşardık kaybeden kazananı sırtında başlangıç çizgisine getirirdi şükür kimseyi sırtıma bindirmedim . 94 kilo gittim 87 kilo geri döndüm. 301 kd . ‘dim.Yaş 31 kilo 77 idi en son
bizim kilomuzda uzun mesafe koşmak pek akıl karı bir iş değil😂 Bizim kilomuzdaki atletler 100 ve 200 metre koşuyor. Tecrübelerinizi bu başlık altında okumak isterim.o zaman güncelleme yapalım
Geçen altı yılda 2 maraton, 7 yarı maraton, sayısız 10k seviyesi yarış, 2 ultra maraton ve 2 de triatlon koştum. Koşmayı her geçen gün daha çok sevdim.
Yaş 43, kilo 94. Koşmaya başladığımda 110 kiloydum; bisiklete başladığımda ise 130.
Covid bütün rutinimizi alt üst etti maalesef10k ve üzeri haftada 3 yada 4 gün koşuyordum Covid öncesi. Tekrar başlayacağım.
Dilim yettiği kadarıyla her türlü yardıma hazırım.@Süper Dede sayın hocam sizin naçizane tavsiyeleriniz bizler için önemli.
@sccetin hocam sizleri de bu başlığa bekliyoruz.
Forumda @uslsy ve @srdrmrs yarı triatlon koşmuşlardı. Onların değerli yorumlarını antrenman rutinlerini paylaşırlarsa şayet dinlemek isteriz.Hemen hocam
Ben 39 yaşındayım. Koşuya başlarken 100 kg idim (birazda bundan başladım). Normalde hayatımın gençlik döneminde spor bir şekilde oldu. Uzunca bir süre yüzdüm. Ağırlık çalıştım. Aralıklı koştum kısa kısa. Dedigim gibi 3 sene önce biraz da kilodan dolayı düzenli koşuya başladım.
Yaklaşık bir seneden beri buna yol bisikletini ve eski aşkım yüzmeyi ekledim. Bisikletle 20 ila 50 km arası sürüşler yapıyorum simdilik. Gunde en az 1 ya da normalde 2 km yüzüyorum. Kafamda triatlon bitirme arzusu var.
Şu an 79 80 civarı kilom.